Şimdi Ara

FENERBAHÇELİ TARAFTAR ÖLDÜRÜLDÜ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
2
Favori
10.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

sözlerimi geri alıyorum, tişortünde yazan "futbol siddettir holiganliktir" zihniyetindeki adama iyi olmuş. İnşallah tüm holiganların sonu böyle olur...

Dilerim allahtan ki, inşallah bir gün de aynısını sana yaparlar. Seni de annenden babandan ayırırlar anneler gününde.
    Bizde o zaman forumda "ölen biri için böyle böyle demişti, iyi olmuş inşallah tüm bu zihniyetin sonu böyle olur " deriz..
    Yazık sana.

"Metropol" hocam yapma bedduaya bedduayla karsilik verme o oyle dusunuyor birak onlari kendi dunyasinda. Sen birisinin olumunu isteme bosver kim ne derse desin sen kendini o seviyeye indirme. Allah islah etsin diyelim cekilelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elindeki esyayi satip takimi ugruna harciyanlar, kendini takiminin gonullu askeri olarak gorenler, takimlarinin sembollerini uzerine dovme olarak yapanlar, tribunde ilahi okur gibi slogan ezberleyip gaza gelip mac bittiginde disari cikip onune gelene saldiranlar, pet siselere iseyip karsi takimin taraftarinin ustune atanlar, bilmem kac km yol tepenler, bilet alabilmek icin sabahlara kadar kotu hava sartlarina ragmen stadin onunde bekliyenler

yazik size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insensitive

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Bunu yapan fransız uşaklarının ilk ve son icraatı değildir... Mühendis Oktayı'n katilini tribün lideri yapan bu insan grubunun daha öncede U17 futbolcularına saldırdıgını görmüştük.Daha öncede Leeds'li taraftarı sogukkanlılıkla öldüren yine bu taraftarlar.Şimdi burda timsah gözyaşları dökülüyor.Acının rengi olmaz deniyor ama cinayetin rengi bu defa sarı kırmızıdır.Bu ne ilk ne de son olacaktır.Siz orta sahada şampiyonluk kutlayıp taraftarı kıştırmaya devam edin katiller.

İşte bunun gibiler taraftarı tahrik ekip kizistiran ve sonrada hiç birşeyyyokmuş gibi köşelerine cekilirler. Bu tarz terörist holiganlarin gazina gelmeyin arkadaşlar. Bunlar kan emici , kanla beslenen yaratiklardir.

tahrik ? Tahrik budur sarı kırmızı arkadaşım

BENİM YAZDIĞIM İSE DOĞRULARDIR ! YALAN ÖYLE BİRŞEY OLMADI DE YALANSA...
  • Ben bu taraftarların Fener,Galatasaray veya başka kulüplerin bu fanatik boş adamların, bir hayat görüşüne sahip olmadığını düşünüyorum.
    Sırf bu yüzden maçları boş gözlerle izliyorum çünkü zevki yok.

Düzeleceği de yok.
  • Tahrikmiş ulan bu insan canı ne tahriğinden bahsediyorsunuz? Karşı taraf ana avrat bile sövse insan canı almak bu kadarmı kolay? Bu zihniyetin benzeri forumdada var, karşı taraf size fiziki birşey yapmadığı sürece lafla hareketle insan canı alınmaz. Ülkenin genelindeki CAHİL kesim bu forumdada fink atıyor.
  • Katil maçtan önce ortamı germek için salya sümük Galatasaray'a saldıran aziz yıldırımdır. Katil dostane, sakin geçebilecek bir maçı daha ilk dakikalardan germeye çalışan volkandır, emredir... Futbolda fanatizmin, şiddetin önüne geçebilmek için ilk başta yönetici ve futbolcuların duyarlı olmaları gerçeği dün bir kez daha kendini gösterdi... Evet bir kexz daha söylüyorum; katil aziz yıldırım, volkan ve emredir... Allah rahmet eylesin genç kardeşimize...
  • quote:

quote:

quote:

Bunu yapan fransız uşaklarının ilk ve son icraatı değildir... Mühendis Oktayı'n katilini tribün lideri yapan bu insan grubunun daha öncede U17 futbolcularına saldırdıgını görmüştük.Daha öncede Leeds'li taraftarı sogukkanlılıkla öldüren yine bu taraftarlar.Şimdi burda timsah gözyaşları dökülüyor.Acının rengi olmaz deniyor ama cinayetin rengi bu defa sarı kırmızıdır.Bu ne ilk ne de son olacaktır.Siz orta sahada şampiyonluk kutlayıp taraftarı kıştırmaya devam edin katiller.

İşte bunun gibiler taraftarı tahrik ekip kizistiran ve sonrada hiç birşeyyyokmuş gibi köşelerine cekilirler. Bu tarz terörist holiganlarin gazina gelmeyin arkadaşlar. Bunlar kan emici , kanla beslenen yaratiklardir.

Cahil adamları kiskirtip , Gslilere kin besletmektir bu . Sende cahil oldugun için . Bunu yapıyorsun fransiz tohumlari vs. Daha kullandığın cümlelerin nere gidecegini bilmiyorsun cahilin tekisin. Teroristligin , holiganizm rengi olmaz. Irkcisin sen. Ben onların o hareketine yanlış dedim konuda postumda var eziklik dedim hatta. Ama sen emrenin volkanin yaptiklarina yanlış diyecek kadar yüreğin yok çünkü senin amacın provoke edip insanları birbirine düşürüp kandan beslenmek. Yaptiginda hukuken suç. Suça teşvik etmek sonuçta. Galyane getirmek , gsli taraftarlari hedef haline getirmek. Holiganizmin rengi yok , dili yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

sözlerimi geri alıyorum, tişortünde yazan "futbol siddettir holiganliktir" zihniyetindeki adama iyi olmuş. İnşallah tüm holiganların sonu böyle olur...

Dilerim allahtan ki, inşallah bir gün de aynısını sana yaparlar. Seni de annenden babandan ayırırlar anneler gününde.
    Bizde o zaman forumda "ölen biri için böyle böyle demişti, iyi olmuş inşallah tüm bu zihniyetin sonu böyle olur " deriz..
    Yazık sana.

"Metropol" hocam yapma bedduaya bedduayla karsilik verme o oyle dusunuyor birak onlari kendi dunyasinda. Sen birisinin olumunu isteme bosver kim ne derse desin sen kendini o seviyeye indirme. Allah islah etsin diyelim cekilelim

Haklısın dostum. Allah varya görüyor hepsini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: discOtake

Ne oldu şimdi, bir tarafınız göğe erdi mi? Maçtan 1 gün önce, takımını ve taraftarını motive etmek adına kasıtlı olarak ortamı geren başkanınızın da... Maçta defalarca ortamı geren at hırsızı Volkan'ınınızın da... Çirkefliğin kitabını baştan yazmış karaktersiz Emre'nizin de... S*kim kadar boyuyla atarlanıp hem tribünleri hem de ekran karşısındaki bizleri gerip tansiyonu yükselten kendi takımımın kaptanına da... Tüm bunların üzerine tuz biber ekerek maçtan sonra orta yuvarlakta dansöz gibi hoplayıp tribünleri tahrik etmeye çalışan takımımın da... Yangına körükle giden ciğeri beş para etmez bunak ve kabzımal futbol yorumcularınızın da...

19. şampiyonluğa, 19 yaşındaki bir gencin canını alarak gölge düşüren ve kendine "Galatasaraylı"yım diyen o insanlıktan nasibini almamış merhamet ve vicdan yoksunu mahlukatın da...

Allah belasını versin.

Galatasaray'lılık, 19 yaşındaki bir Fenerli'yi koca bir hiç uğruna bıçaklayıp öldürmekse; ben Galatasaray'lı değilim aga. Futbolunuz da, fanatizminiz de, holiganlığınız da sizin olsun. Yazıktır, günahtır o 19 yaşındaki fidanın annesine "anneler günü"nde reva görülen bu acı...

Taraftarlık bir yana insani duygular bir yana. Adil olmak, objektif olmak, çuvaldızı başkasına batırdığın gibi iğneyi de kendine batırabilmektir esas olan. Korkmadan ve çekinmeden inandığın doğrularını söyleyebilmek, seni sen yapan değerlerinden taviz vermemektir; adamlık. Galatasaraylılığı hayatının AMACI değil, sadece stres atmak, eğlenmek, hoş vakit geçirmek ve geriye baktığında tebessüm ettirebilecek güzel anılar bıraktıracak bir ARAÇ olarak görüyor ve bununla da gurur duyuyorum. Herkese de tavsiye ederim.

Keyifli forumlar.

Arkalarda kalmasın...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cahil adamları kiskirtip , Gslilere kin besletmektir bu . Sende cahil oldugun için . Bunu yapıyorsun fransiz tohumlari vs. Daha kullandığın cümlelerin nere gidecegini bilmiyorsun cahilin tekisin. Teroristligin , holiganizm rengi olmaz. Irkcisin sen. Ben onların o hareketine yanlış dedim konuda postumda var eziklik dedim hatta. Ama sen emrenin volkanin yaptiklarina yanlış diyecek kadar yüreğin yok çünkü senin amacın provoke edip insanları birbirine düşürüp kandan beslenmek. Yaptiginda hukuken suç. Suça teşvik etmek sonuçta. Galyane getirmek , gsli taraftarlari hedef haline getirmek. Holiganizmin rengi yok , dili yok.

sen ve sizin gibiler bu laflarınızla yaptıgınız korkunç şeyin üstünü örtemiceksiniz.Siz hala devam edin emre volkan demeye.Siz leeds li taraftarı öldürürkende emre volkan yaptı değilmi ? Siz sarı kırmızı formalarla mühendis oktayı linç edip öldürürkende volkan emre tahrik etti değilmi ?? Bırakın bu işleri..
  • Bu olayın suçlusu Aziz Yıldırım gibi , Fatih Terim gibi , Bilica gibi , Hagi gibi, Sabri gibi Volkan gibi, Emre gibi, Erman Toroğlu gibi, Ahmet Çakar gibi adamlara pirim veren taraftar topluluğudur. Şu olay olmadan şu konuyu konuşsaydık eminim konu sidik yarışına döner herkes kendi tarafını savunurdu. Niye biraz da suçu mensubu olduğunuz topluluklarda bulmuyorsunuz.
  • ülkemiz şartlarında insan canının ne kadar değersiz olduğunu bir kez daha gördük.Allah rahmet eylesin ne diyelim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen ve sizin gibiler bu laflarınızla yaptıgınız korkunç şeyin üstünü örtemiceksiniz.Siz hala devam edin emre volkan demeye.Siz leeds li taraftarı öldürürkende emre volkan yaptı değilmi ? Siz sarı kırmızı formalarla mühendis oktayı linç edip öldürürkende volkan emre tahrik etti değilmi ?? Bırakın bu işleri..

Evet derdim olayım kapamak , hmmm oke qnq. Bunca şeyden bunu anlamissan parmaklarimi yoramam. Hadi gaza getir milleti , Fransızlar 111111!!!!

• quote:

At gözlüğünü çıkar . O zaman sizde volkanla emreyi def edin türk futbolundan . Olay renk değil cahilligimiz . futbolcusuda taraftarida yorumcusuda zir cahil ...

• Çocukken yapılır ya: Ben seni döverim muhabbeti
    Taraftarlar ben seni döverim/yenerim demeyi yetişkin biçimine dönüştürüp saygısızca sevgisizce saldırarak sürdürüyor.
    Zamanında çok ezilmişler hıncını çıkarıyorlar yada zamanında çok ezmişler alışkanlık haline getirmişler.

Ben burada ne kadar yazsam da bunu kaç kişi görecek zira öyle bir toplumuz ki dünya çapında bilgili okumuş adamları bile dinlerken bu ne biliyor diyebiliyoruz.
    Üzülüyorum ne diyeyim.

Düzelmedi...düzelmez.
    Bu ülkenin sosyologlara,psikologlara ve onları dinleyebilecek kapasitede insanlara ihtiyacı var.

Hep bir ağızdan küfür ederler abuk subuk.
    Hep aynı tezaruhatlar sözde birileri birilerine ben seni döverim'in yetişkin versiyonunu yapıyor.
  • Abi yazık günah ya, yaşıtım öldürülen çocukla. Allah rahmet eylesin, ailesine de sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

quote:

At gözlüğünü çıkar . O zaman sizde volkanla emreyi def edin türk futbolundan . Olay renk değil cahilligimiz . futbolcusuda taraftarida yorumcusuda zir cahil ...

volkan emre ne alaka nan ? Adam öldürmenin bahanesimi ? Yokmu bulacagınız başka bahane ?

Çok güzel bir alıntı size ekşiden...

"

neredeydiniz yani geçen sene 12 mayısta bir stat dolusu insan içeride, dışarıda gazla debelenirken, ölmemeye çalışıyorken, sadece kupa kaldırmayı kafasına takan adamlar, o hırsın altını çizerken neredeydiniz? başbakanı arama gücünü elinde bulunduranlar, o anda olayları önlemek için değil, kupalarının verilmesi için o aramayı yaparken? başbakanınız, yine, olayları engellemek için değil, gö.ü boklu bir kupayı vermek için talimat verirken nerdeydiniz lan? kimi korudunuz, kime sevindiniz, ne dediniz? şimdi ağla ağla bitiremeyecek olan medya, ne yazdı o gece? 'futbolda şiddet'miş. samimiyetsiz yavşa..r. görmüyor musun, her şey nasıl bir sistematiğin içinde? gö.e gö.e dememek için nerelerden neler getiriyorsunuz yine? çok geriye gitme, sadece dün akşam, olay çıksın diye sahanın ortasına gelip binlerce kişiyi tahrik etmeye çalışan futbolcular vardı. siz, onları izlerken ne hissettiniz? birinin kılına zarar gelseydi dün gece o olayın ardından, ne hissedecektiniz? tansiyonu sürekli tırmandıran kafalarla bu iş buralara gelirken neredeydiniz?

"
  • savaştan farkı yok gencecik canlar yanıyor
  • Tüylerim diken diken oldu daha 22 saat önce kız arkadaşı morgun önünde fotoğraf çekilmiş.merak eden varsa biraz araştırıp bulur ben koyamadım çok kötü etkilendim gerçekten...
  • İşler daha da karışır olan masumlara olur herkesin dikkat etmesi lazım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.