al adamın zihniyetine bak bunun ot çekmesine gerek yokki, içki içmesine gerek yokki.1 kişinin yaptığını tüm gs a ilan etmiş.böyle yaptıkça düşman kazanıyorsunuz, herkes hangi yolun yolcusu belli, çok düşünen varsa aklında fikrinde düşünsün kendi vicadnında muhasebe etsin.
burada adamin yandaslari katil herife destek cikiyorlar ... lanet olsun boyle insanlara
quote:
Orijinalden alıntı: Rai-gy
quote:
Orijinalden alıntı: Devian
aynen öyle... bu adamların yaptıkları ne ilk nede son olucak.. Nedense bütün hainlikler bu renklerden çıkıyor bu renklerle anılıyor... mühendis oktayın katilleri , leeds taraftarı katilleri , u 17 de 13-15 yasında cocuklara koca koca adamların sopalarla sandalyelerle saldırması , basket maçında yaptıkları , kurtuluş savaşında haklarında yazılanlar.. vs vs vs valla 1 gs li düşmanım olacagına 1000 bjk li düşmanım olsun...
Hani siz şampiyon olamadığınız da polis arabalarını falan devirdiniz ,taksileri yaktınız ya ,o zaman Fenerliler terörist denseydi derdiniz ki bir kaç kişinin yaptığını koca kulübe mal edemezsiniz.Şimdi bir kendini bilmez şerefsiz katil oluyor diyorsun ki Galatasaraylılar katildir..Senin gibi beyinler var oldukça bu kin ve nefret bitmez..Gerçekten bitmesini isteyenler boşuna beklemesin.
iyide o kadar buyuk bir araba devirme olayları 1 kere oldu tarihimizde ki kimse ÖLMEDİ ! Hatırlatırım bak o kadar olaylar oldu kimseyi ÖLDÜRMEDİ TARAFTARLARIMIZ o olaylarda... Sizin bu kaçıncı cinayetiniz ? Leeds unitedlılar ? Mühendis Oktay ? Şimdi burak kardeşimiz ?
Bu yazı 5 ay önce yazılmış oku bakalım
"""mühendis oktay'ı öldüren grup dokuz yıl sonra taksim'de 5 nisan 2000 tarihinde iki leeds united taraftarını da katletmiştir. juventus atkısı takmış olan mühendis oktay'ı otobüs durağında döverek öldüren caniler, leeds united taraftarlarını da küçük ve büyük çaplı bıçaklarla yaralamış ve sopa, sandalye gibi sert cisimlerle döverek öldürmüştür. o dönemde cinayeti işleyenler "türk bayrağına saygısızlık ettiler" gibi bir yalan atsalar da olayın nasıl gerçekleştiğini tribüne takılanlar iyi bilir. ben de bir galatasaray taraftarı olarak mühendis oktay'ı da christopher loftus ile kevin speight'ı da öldürenlerin amigo sebo'ya bağlı haznedarlılar ile süleyman gökhan güven, yılmaz tutuş, süleyman aydın, ali baydar, ali ümit demir gibi galatasaray tribünlerin tanınan simaları oldukları biliyorum. olay sonrası two size şeklinde manşet atanlar da yılmaz özdil, fatih çekirge'den başkası değildir. her takımın taraftarları arasında bulunabilen psikopatlar ne yazık ki bizim tribünlerimizde de çok sayıda var. mühendis oktay'ın öldürülmesinin görüntüleri yok, fakat yukarıdaki cinayetin görüntülerine şuradan ulaşabilirsiniz vs vs 14.12.2012 10:40 at avrat braveheart :""""
Bu kadar olaya rağmen hâla takım derdine düşenler,suçu başkasına yüklemeye çalışanlar var.
Bu mudur taraftarlık,delikanlılık,renklerin aşkı vs.vs.Bunun adı kalleşlikten başka bir şey değil!
Türk futbolundan Devian rumuzlu üye ve gibiler arındırılmalı... Onlar varoldukça bu tür kin ve şiddet son bulmayacak... Bu tür bir mesaj atarken eminim aziz yıldırımdan, volkandan, emreden, meirelesten, muz gösterenlerden feyiz almıştır... Yazıklar olsun. Üstünüze kan sıçradı; aziz yıldırım, emre, volkan, meireles...
quote:
Orijinalden alıntı: secret_spy
Bu kadar olaya rağmen hâla takım derdine düşenler,suçu başkasına yüklemeye çalışanlar var.
Bu mudur taraftarlık,delikanlılık,renklerin aşkı vs.vs.Bunun adı kalleşlikten başka bir şey değil!
Evet daha da örnekleyebiliriz mesela...
Şampiyonluğu kutlayan Galatasaraylılara "burası bizim mekanımız diye" saldıran beşiktaşlılar ve fenerbahçelileri de örneğe dahil etmemden eminim rahatsız olmazsın???
quote:
Orijinalden alıntı: ourge
facebookta dolasıyor resimleri
ismi yusuf ortakmış
galiba fotosuda bu
facebooktan aldım
oooooohhhhhhhh be arkadaş biraz rahatladım şimdi.. Burak kardeşimize allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rahat uyusun.. Hayvanın tipe bak nursuz köpek.. Bu pisliği içeride bir güzel dürterler şimdi gay yaparlar.. inş. mühebbet yer pislik herif bu 3. vukuatıymış
quote:
Orijinalden alıntı: Özger
Allah akıl fikir versin,ben bunu yapanları mı savundum da bana örnek gösteriyorsun? İnsan canını bile s.dik yarışına çevirin
quote:
quote:
Allah akıl fikir versin,ben bunu yapanları mı savundum da bana örnek gösteriyorsun? İnsan canını bile s.dik yarışına çevirin
Allah sana da akıl fikir versin. Ben örnekleri çeşitlendirelim, bu işin rengi yok demeye getirdim. Bundan çıkardığın mana s.dik yarışıysa içine fesatlık işlemiş derim.
quote:
quote:
quote:
Allah sana da akıl fikir versin. Ben örnekleri çeşitlendirelim, bu işin rengi yok demeye getirdim. Bundan çıkardığın mana s.dik yarışıysa içine fesatlık işlemiş derim.
Sen sıva arkadaşım
quote:
quote:
quote:
quote:
Görüldüğü üzere arkasını dönüp giden adama arkadan 3 kişi gelip laf atıp üzerine yürümüşler. Herifte sokmuş bıçağı.
Hiç bi fenerli gelipte laga luga yapmasın. Sen yoluna giden adamı ne diye çevirip agalık yapıyosun. Canlı canlı video var bu herif nefsi müdafadan az yatar bana kalırsa. Ama yinede yatar epey bi süre.
Yoluna giden adamı bırakacaksın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme