Şimdi Ara

Fenerbahçe taraftarına samimi bir sorum var (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
3
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Görende Galatasaray'ın tüm şampiyonlukları alınlarının akıyla kazandıklarını sanacak.Şike Türkiye'de yıllardır var.Siz inanıyormusunuz sadece şikeyi Fenerbahçe yaptı ? Galatasaraylılara sorarım.2-0'dan 4-2 çevirdikleri Samsun maçı var.O maça gittim.1. yarıda Samsunspor hücum oynarken nasıl oluyorda 2. yarı birden tüm oyuncular defansa çekilir.Demeyin bana İmparator takımı ateşledi diye..

sen önce 3 0 dan 4 3 lük antep maçını izle gel
    yaşın ufaksa hatırlmazsın o maçı,bu sezon oynanan gençler maçını izledin mi ? ya da kupa finalindeki bursa ?

o maçın 2 0 olmasının nedeni zaten zabri denilen amigonun oynatılması,çıkınca takım kendine geldi 2 0 ı korumaya çalışan samsun da farkı yedi

Sende 3-0 dan 4-3 olan Fenerbahçe-Galatasaray maçını izle, senin mantığına göre satılmış Galatasaray.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)

• quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

Ve bir ülke düşünün ki hem etik kurulun hem de pfdk'nın verdiği kararlarla şikesi tescil olunan kulüp düşürülemiyor..

nasıl da çarpıtırsınız herşeyi işinize geldiği gibi. etikliği tartışılır etik kurul sahaya yansıyan bişey yok dedi
  • sen bu soruyu sormak için biraz geç kalmadınmı? amatör kümeye düşürseler biler yine yöneticilerimizin destekçisiyiz, bu 3 temmuz 2011 günü de böyleydi, amatör kümede oynayabileceğimiz günde böyle olacak...
  • Yönetcilerimiz ve Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'a güveniyorum ve şike yapmadıklarına inanıyorum. Kulübümüz küme düşsede başkanımız hakkındaki fikirlerim değişmeyecek. Kendisine Fenerbahçe Sevdası uğruna bugüne kadar gösterdiği bütün emeklerden dolayı her zaman olduğu gibi teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: senfield25

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gezmen

Milan'la ilgili ekleme "milan'ın mahkemede cezası sabitlenmesine ve başta 30, itirazlarla 8 puanı silinmesine rağmen milan şampiyonlar ligine gitmiş ve 2006-07 sezonunda şampiyonlar ligi şampiyonu olarak 135 milyon dolarlık ek gelir elde etmiştir."
    Benzer durum Porto için de var.

o dönem bildiğim kadarıyla sıfır tolerans diye birşey yoktu ...

ayrıca açık kanıtla ne kastediyorsunuz anlamıyorum ... itiraf var ... daha açık kanıt ne olabilir ki ? allah rızası için aziz yıldırım benim uğurum dedi savunmasında tarlaların yeşilenmesi mevzusunu ...hangi fenerbahçeli yedi bunu ? yada hangi insan evladı 50 60 hat değiştirir bu kadar kısa sürede ? ben içerikle ilgili hiçbir detaya girmiyorum sadece bu şeyler bile şikenin varlığına ispattır...ama görmek istemeyene istersen kamerayla kayıt göster yine inanmaz...

iyi güzel de neymiş o itiraf.
    önce mosturoğlu itiraf etti dendi sonra yalan olduğu ortaya çıktı
    karan itiraf etti dendi o da balon çıktı
    ibrahim etmiş imzalamış,ama zorla imzalatıldı dedi.
    ?

ibrahim zorla imzalattırıldı diyince doğru ama savcı söyleyince yalan ... ayrıca her 2 tff raporunda da ibrahim ceza aldı ... ayrıca hadi zorla imzalatıldı diyelim ...ses kayıtlarında hocayla olan diyaloğu nedir acaba ?
    görmek istememenizi anlıyorum ... bende olsam bende görmek istemezdim ... ama şike yapılmış ... içerikle ilgili hiçbir şey görmeden bile buna inanıyor insan...

işte siz sadece önyargılı olarak işinize gelene inanıyorsunuz probleminiz bu.

olup bitenlerden sonra fenerli yöneticiler %100 masum yada %100suçlu diyemem,çünkü her iki ihtimalide güçlendiren-zayıflatan şeyler var, ama siz sadece fenerin suçlu olması hırsıyla baktığınız için fener aleyhine olanları kocaman görüp fener lehine olanları görmezden geliyorsunuz.bunu aşabilseniz daha sağlıklı olacak.

hocam tape denen şeyin ne olduğunun farkındamısınız ? yazı metni değil bu şeyler ...ses kaydı ... bu konuşmalar olmuş ... polisler doğrulunu ıspatlamak için konuşmaların aralarında geçtiği kişilere yönelik teknik takip yapmışlar resim çekmişler ... ön yargı dediğiniz şey için 2 tff başkanı değişti ..2 kez kurul toplandı ve kurullar neredeyse benzer kararlar verdi ..savcı aynı şeyi söyledi ..siz hariç herkes aynı şeyi söylüyor ...uefa aynı şeyi söyleyecek göreceksiniz ...hakim aynı şeyi söyleyecek göreceksiniz ... halen daha bende ki ön yargı sizde ki değil ... okey.

evet şu meşhur tapeler, aynen şu son duruşmada mosturoğlunun bir tapesinin montaj olduğunun anlaşıldığı gibi diğerleri de çok sağlam deliller

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.