Şimdi Ara

Fenerbahçe taraftarına samimi bir sorum var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şike sahaya yansimamis olabilir,yansimista olabilir.Ancak Fenerbahce'li oyuncular ve teknik direktorun hicbir sucu yoktur.Ve sampiyonlugu sonuna kadar haketmislerdir.Ama futbol sadece saha icinde olmuyor,Aziz Yildirim bence buyuk bir aptallik yapti.Kendini yucelttide yuceltti,simdi olabilecegi en son yerde.Sen neden rakip takimina sike teklif ediyorsun?Oyuncularin aslanlar gibi oynarken,Fenerbahce'nin elinden kupa ve gelirleri alinmali.Ancak futbolculara takilan madalyalar sonuna kadar haklaridir.Sike durumlari olmasaydi da yine bu takim sampiyon olurdu o sene.Sike tesebbusunun bile cezalari agir,yani sen sakasina "maci bize verin" desen bile onun agir cezalari var.Biraz kopuk oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Şu Aziz Yıldırımı ilahlaştırmayı bırakın artık... Eğer ki adam şike yapmış veya suç işlemişse, başımıza ne geldiyse onun yüzünden gelmiş olacak... Kişiyi takımın üstünde tutmayın, sizler FENERBAHÇE taraftarısınız, Aziz Yıldırım taraftarı değil...

Ya zaten kimse FB'nin üstüne ee pislik şikeci takım diye gitmiyor. Bir telefon dinlemesine bomba FB ye patlamış. İnsanların, kamuoyunun tepkisi hala her işte eli olan içeriye adam sokan, teşvikleri havada uçuşturan, çete ile ilişkisi olan bir başkanı haşa peygamber gibi görüp tapıyorlar. Tepki buna zaten. He bide yönetim ne derse peşinden giden taraftar var.

Orijinalden alıntı: REM1903

Haydi bjk li arkadaslar tsli arkadaslar ve gs li arkadaslar, gectigimiz senelerde tesvik sike falan yaptigimizi itiraf edelim de rahatlasin fenerbahceli arkadaslar. Yoksa kafayi yiyecekler, sanki siz temizsiniz diye diye. Baska diyecek birseylet bulsunlar bari.

bjk,ts için zaten savcı da diyor..bakalım hakim ne diyecek?

aslında şuan teknik olarak fb,bjk,ts hepsi aynı durumda..

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

quote:

Orijinalden alıntı: DannyWaLker

Sağlam kanıtlarla ispatlamaları gerek şikeyi.

Sağlam kanıtlarla ıspatları var tapelerde siz sağlam kanıtlarla aksini idda edemiyorsunuz.

Madem öyle neden bekliyorlar o zaman ?

Orijinalden alıntı: tlbam

quote:

Haydi bjk li arkadaslar tsli arkadaslar ve gs li arkadaslar, gectigimiz senelerde tesvik sike falan yaptigimizi itiraf edelim de rahatlasin fenerbahceli arkadaslar. Yoksa kafayi yiyecekler, sanki siz temizsiniz diye diye. Baska diyecek birseylet bulsunlar bari.

bjk,ts için zaten savcı da diyor..bakalım hakim ne diyecek?

aslında şuan teknik olarak fb,bjk,ts hepsi aynı durumda..

Hakim: sike yaptinmi tayfur havutcu
    Tayfur: hayir yapmadim.
    Hakim: tamam savunma alinmistir.
    Bjknin sucllandigi sayfalari ama birine ver, o bile anlar birsey olmadigini, o kadar asikar ki, inkara gerek bile yok :)

• Malatyasporlular para aldığını açık açık itiraf etmişken (Şahin parası , Doğan Parası) , Kocaeli ile oynanan Cumburbaşkanlığı kupası finalinde Kocaelili futbolcular emeğimiz,alın terimiz çalındı diye bas bas bağırmışken , Dünya futbol tarihinde maçı seyrederek rahatlıkla anlayabileceğin ve alabileceğin şike kokusunun bulutu hala yerindeyken (Ankaragücü Zalad olayı , o maçta Beşiktaşlı olduğu bilinen furbolcuların "Takım arkadaşlarımız isteyerek ve bilinçli olarak oynamadılar" açıklamalarına rağmen) samimi olarak cevap beklemeye yüzün olması samimiyetle tebessüm ettirdi beni.

Bu ülkede papazın çayırının bataklık olduğu dönemler dışında futbol hep bataklıkta oynandı. Sahalar çimlendikçe tarlalar sürüldü , vergiler silindi , paralar aklandı. Bütün bunlara 3 Temmuz'a kadar ses çıkarmayan hatta haberi bile olmayan insanlar namus timsali , şerefli takımlarının hakkının yendiğini ; suçlunun cezasını çekmesi gerektiğini söylemeye başladılar. Bu bilgisizlik, iki yüzlülük ve fırsatçılıktır bugün Aziz Yıldırım suçle dahi olsa milyonları onun ardından ayıramayacak olmanızın sebebi.

O dönemlerde teşvik primi serbestti gibi bir savunma çıkaranlar olabilir. Kurallara kanunlara uydurulmuş ahlaksızlığı kabul ediyor mu yani akça pakça vicdanlarınız , bunu mu söylüyorsunuz ?

Çok uzatmak istemiyorum. Bu olayın ardında yatan futbol dışı sebepler vardır yoktur , Aziz Yıldırım açıklamalarla kafa bulandırıyor mevzularında değilim. Her aklı başında insan evladı gibi bu olay karşısında kafam karışmış durumda. Ama ne süreç , ne deliller ne de olaylar normal seyrinde ilerlemiyor bunu farkedebiliyorum ve takımıma sahip çıkıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

Ben daha once de soylemistim. Gercekten sike olsa bile, deliller olsa bile yonetim inkar ettigi surece butun Fenerbahcelilerin aklinda bir soru isareti kalir ve sike olduguna inanmaz. Burada is yonetime dusuyor.

Aynen oyle. Yonetimde hicbi zaman kabul etmeyeceğine göre taraftar hala boş bi dava peşinde koşmaya devam eder..
    Ben bi gs li olarak fb lileri takımları şike yaptı diye suçlayacak değilim. onların değil başkanlarının yöneticilerinin ayıbıdır. Fakat bunları görüpte hala onların peşinden gitmek ve saçma sapan açıklamalarda bulunmak için taraftar olmamak lazım. Soruyorum size fb liminsiniz azizcimisiniz birader? Gerçek bir taraftar ben böylelerini daha takımımda görmek istemiyorum der tavrını koyar. Size yakışanı yapın bırakın bu işleri
    When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer, cannot the kingdom of salvation take me home?

• fener taraftarının haklı olduğu bi yan var aslında.TFF zamanında lig başlamadan cezayı kesip feneri düşürcekti.Taraftar da azizin arkasında durmazdı daha.Fenerin şike yaptığını sadece fenerliler değil tüm dünya biliyor ki bunun için sayfalarca tape okumak da gerekmiyor fenerin oynadığı maçları izlemek yeter de artar bile.

Fenerbahçe taraftarına samimi bir sorum var

Camaat olayı nedir, nasıl türedi bu iddialar ve neye dayanarak? Bunu açıklayan olursa sevinirim, cidden bilmiyorum çünkü.

quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

Dava süreci sarpa sardı. Madem bu kadar büyük ülke çapında soruşturma yapıyorsun o zaman git adam gibi delil topla veya para bul bir şeyler yap. Ama bunlar naptı adamları önce içeri aldı sonra delil toplamaya çalıştılar. Aziz Yıldırımın salınmamasının tek nedeni delil karartma olayından şüphelenilmesi. Eğer ilk gün tape harici para gibi suçüstü görüntüler gibi delilleri önümüze koysalardı kimse sesini çıkartamazdı. Benim şikeye inanmam için tapeden daha fazla şeye ihtiyacım var sizi bilemem.

Onlarca kez hat degistirmek bile yeterli olmaliydi.

nerden biliyorsun arkadaşım. belki kontor yüklemediği için kapanmıştır hattı

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ██ Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı

• quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFenerli

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

quote:

Orijinalden alıntı: salto?fb

Şike yapmışsak bile rakip takımlar bunu hakediyor bir gram üzülme yok içimde çok iyi yapmış yöneticilerimiz.Sonuna kadar destekliyorum.

daaha fazla söze gerek var mı? burda herşey bitmiş. klasik fbli taraftar profili. cemaat , fbyi bitirme olaylarının bahane olarak üretildiğini hepimiz biliyoruz.

yalan yanlış konuşmayın
    burada o kadar yorum yapan arkadaşın hepsi ispatlanırsa şike tepkimizi gösteririz diyor okusaydın anlardın, belkide okudun ama provakasyon amacıyla yazıyorsun ?

sen peki yukardaki renktaşının yorumunu okumadın da benim yorumuma odaklanıp beni provakasyonla nasıl suçlayabiliyorsun? az biraz objektif olabilsen bana bu tür cevap vermezdin.

açıkcası fb taraftarının ne düşündüğü hiç beni ilgilendirmiyor. konu açılmış , düşüncemizi yazıyoruz. ben bu dava sonucunda fbnin ne ceza alacağı ve olası Türk futboluna , işin içinde olmayan takımlara vereceği zarar ilgilendiriyor.

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ██ Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şike yapmışsak bile rakip takımlar bunu hakediyor bir gram üzülme yok içimde çok iyi yapmış yöneticilerimiz.Sonuna kadar destekliyorum.

daaha fazla söze gerek var mı? burda herşey bitmiş. klasik fbli taraftar profili. cemaat , fbyi bitirme olaylarının bahane olarak üretildiğini hepimiz biliyoruz.

yalan yanlış konuşmayın
    burada o kadar yorum yapan arkadaşın hepsi ispatlanırsa şike tepkimizi gösteririz diyor okusaydın anlardın, belkide okudun ama provakasyon amacıyla yazıyorsun ?

sen peki yukardaki renktaşının yorumunu okumadın da benim yorumuma odaklanıp beni provakasyonla nasıl suçlayabiliyorsun? az biraz objektif olabilsen bana bu tür cevap vermezdin.

açıkcası fb taraftarının ne düşündüğü hiç beni ilgilendirmiyor. konu açılmış , düşüncemizi yazıyoruz. ben bu dava sonucunda fbnin ne ceza alacağı ve olası Türk futboluna , işin içinde olmayan takımlara vereceği zarar ilgilendiriyor.

ben azınlıktan bahsediyorum bir kişinin yaptığı şeyi tüm FB camiasına geneleyemezsin, bir gsli hırsızlık yapsa,adam öldürse bütün hepsi hırsız katil diyebilir miyiz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yalan yanlış konuşmayın

ben azınlıktan bahsediyorum bir kişinin yaptığı şeyi tüm FB camiasına geneleyemezsin, bir gsli hırsızlık yapsa,adam öldürse bütün hepsi hırsız katil diyebilir miyiz ?

edemeyiz ama savunmayızda herhalde
    When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer, cannot the kingdom of salvation take me home?

• fenerbahçe klubunun şike yaptığı siciline işlenmiştir. yani resmileşmiştir

diğer kluplere ise işkembeden sallanmaktadır

fark burada

Birisi sizin dilinizden konuştuğunda "obarey aha işte gerçek Fenerli", aksi yönde konuştuğunda "işte Fenerlilerin yüz karası"...

Yahu illede sizin düşünceniz mi kabul görecek? Takmışsınız bir plak, orada takılı kalmış kafanız. İster Aziz Yıldırım'a tapar, isterse gider kendini yakar. Birde birisi konuştuğunda şu meşhur "işte Fenerbahçe taraftarının gerçek yüzü" diye tepkileriniz kada sığ ve cahil bir düşünce daha yoktur. Adam komple Fenerbahçe'yi mi temsil ediyor?. Bu kadar manyakça bir düşünce olabilir mi?

Konuyu açan eleman samimiyeti bırakın, samimiyet saçmalığı altında "nasılsa Fenerbahçe düşecek" kafasında.

Aylardır "şike yapıldı" dediğiniz tapeleri açıp okuyan bir tek kişi yok.

Tapelerin hepsi "şey... tamam... işte o kişi... söyle adama... tarlaları sürsün... görüşeceğim..." tarzı uçu açık, tamamen buram buram montaj kokan, "aslı nerede bunların" sorusu sorduran tapelerle suçlanan bir güruh ve bu davanın perde arkasında medya tarafından bir kere dahi dile getirilmeyen "meclis yasa değişiklikleri" ni gören, bilen ve duyan dahi yok.

Bu dava, şike davasından daha çok, iktidarın ve yandaşlarının (cemaat ile alakası yok) güç dengelerinde değişiklik yapmaya devam etmesi ve gündemi şike davası ile oyalayıp, saman altından su yürütmesinden başka birşey değildir.

Millet artık eline gazeteyi aldığında açtığı ilk sayfanın spor sayfası olduğu dönemde yaşıyoruz. Memlekette ne olup bitmiş umurunda değil. Varsa yoksa şike şuka. Medya harika körüklüyor düşmanlığı. Eğer imkan verilse futbol yüzünden iki rakip takımın taraftarları silahlarla birbirlerine girip ülkeyi karıştıracaklar.

• quote:

Başka bir bölümde sormuştum ama burası daha aktif.

Camaat olayı nedir, nasıl türedi bu iddialar ve neye dayanarak? Bunu açıklayan olursa sevinirim, cidden bilmiyorum çünkü.

Lütfen Arkadaşlar, cevap bekliyorum.

Orijinalden alıntı: Prens Andrey

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yalan yanlış konuşmayın

edemeyiz ama savunmayızda herhalde

AVUKATILIĞIN İLK MADDESİ; HERKESİN SAVUNMA HAKKI VARDIR.
    KANUNLARDADA AKSİNE İSPAT EDEMEDİKÇE HERKES SUÇSUZDUR YAZAR.

ben adalet tabirleri ile konusuyorum. şike yaptığı ispatlanırsa elbette ortaya tepkimizi koyarız fakat ortada doğru dürüst delil bile yok, iddianamede herşey açık ve net belli oluyor oyun tamamen FB adına yazılmış biz inşaat diyoruz savcı bunu şike algılıyor trabzon balık diyor bunda bir problem yok yada 19 maç şike düşe düşe 3-4 maça düştü yakında onlarda düşer 1e sonra 0, savcılık çıkıyor emenikenin para sayarken fotosu var diyor hani nerede o foto ? yada çantanın fotoğrafını çekmişler içinde bilmemkaç trilyon para var deniyor aynı çantaya 500bin dolar sığdırılamıyor daha yazmak isterdim ama yaz yaz bitmez ki iddianame baştan aşağı saçmalık eğer biraz objektif okursanız sizde herşeyi açık ve net görürsünüz ,ayrıca ben bir FB taraftarı olarak elbette başkanımı savunma hakkımda olsun değil mi ? en azından suçsuzken.

• quote:

quote:

Başka bir bölümde sormuştum ama burası daha aktif.

Lütfen Arkadaşlar, cevap bekliyorum.

İşin aslını bende bilmiyorum ama en azından şunu gözlemleyebilirdiniz; şike iddiaları ortaya atıldıktan sonra futbolla hiç alakası olmayan cemaat yandaşı adamlar ne hikmetse futbola merak saldı, FB hakkında atıp tutmaktaydılar, polislerde bilen bilir cemaatle olayları var ve polislerin yaptıklarına bakarsanız anlarsınız, gizlilik kararı olmasına rağmen bilgi sızdırmalar, daha yargı karar vermeden yargılamalar yada en azından bizim taraftara yaptıklarına bakın anlayabilirsiniz.

Dipnot:Sizin formalarınız naftalin kokarken bizim formalarımız bibergazı kokuyor.

• Burda o soruya adam akıllı cevap verecek insan sayısı iki elin parmaklar sayısını geçmez.

Söylemeden edemeyeceğim arkadaşlar siz fenerbahçeyi tutuyorsunuz aziz yıldırımı değil başkanlar-yöneticiler-oyuncular gelir geçer takım-takım aşkı baki kalır. Bunu unutmayın lütfen ona göre yorum yapın.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.