Şimdi Ara

Fenerbahçe taraftarı neden maça gitmiyor, ne istiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ntv.com.tr/video/spor/fenerbahce-taraftari-neden-maca-gitmiyor-ne-istiyor,YQXznvemGUSlDPm0JgWG0g

Mehmet Demirkol çok güzel özetlemiş aslında, neden küstük futbol takımına, neden umutlar tükendi, neden istifa sesleri arttı.

Vizyon uçtu gitti, kişisel egolar herşeyin üstüne bindi, ve herşey aslında Ersun hocanın kavulduğu gün başladı, ben şampiyon yaptım dediği gün Aziz Yıldırım, gözümüzde bitti.

• Neyi istemiyoruzun cevabi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz vizyon sunsada kimse inanmaz artık. Yanlış tespitler...
  • Katılmıyorum, Aziz Yıldırım futbolda hiç bir zaman ortaya bir vizyon koymadı. Rvp, Nani gibi adamları getirip başına Vitor'u getirmenin nesi vizyon, yada Emre'yi kovup tonla para vererek ihtiyaç olmadığı halde Souza yı almak vizyon mu? Aslında herkes Ersun diyor da asıl Zico yla başladı her şey. Bu adamın genlerinde ego ve nankörlük var, isterse dünya karması takım kursun ertesi sene dağıtır yani. O yüzden peşinden takılıp gitmez kimse artık. Zaten vizyon adı altında böyle transferle yıllarca başarısızlığı örtüp kredi kazandı taraftar nezdinde.
  • Aziz yıldırım tarafından yeni vizyon getirilse ne olacak ? terranao geldi ne oldu ? kovuldu. ben aldim ben kovdum diyor.
    bitane ceo vardı ? ona ne oldu sözde ekonomik yapiyi düzeltecekti. o da kovuldu.

Aziz yıldırımın vizyonu yok ki vizyon getirsin.
  • Aziz giderse uzerimizdeki olu topragi kalkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmadığım tek nokta benim aziz yıldırım ile derdim artık kişisel. Aykut kocamanla da kişiseldi. Artık aziz yıldırımın yaptığı icraatlardan çok ağzından çıkanlar rahatsız ediyor beni. Karakteri irite ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aziz yıldırımda ne zaman vizyon olmuş ki eskiden yine para döküp 3 5 basarı alıyor onuda kendi yıkıyordu . Şimdi parada bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.