Şimdi Ara

Fenerbahçe Spor Kulübü: 'Bekliyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, doğrudan tarafı olmadığımız hiçbir konuya müdahil olmama konusundaki kararlılığımız aynen sürmektedir. Masumiyet karinesinin bir gereği olarak ’suçluluğu kanıtlanana dek kim olursa olsun bizim için suçsuzdur.’

Bununla birlikte;

- Sayın Adnan Öztürk’ün önceki açıklamalarından yola çıkarak ilgili oyuncunun takım otobüsüne binip binmeyeceğini, benzer şekilde süreç boyunca ilgili kulübün tesislerine girip giremeyeceğini,

- "Ben başkan olsam, benim oyuncum bunu yapsa o akşam kendini uçakta bulur" diyen Sayın Öztürk’ün, rakip takım oyuncusuna tükürdüğü sanılan Brezilyalı oyuncu için uçak bileti alıp almadığını,

- ’Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır’ sözünü doğrularcasına tükürük konusunda masumiyeti Tahkim Kurulu tarafından onanan oyuncumuz Raul Meireles ile ilgili malum dönemde, taraf olmamalarına karşın, yoğun hassasiyetle, çocukların bundan sonra nasıl maç izleyeceğini düşünen Sayın Öztürk’ün şuan da aynı hassasiyette olup olmadığını,

- Meireles konusunda kendi televizyon kanallarında teyit edilmemiş görüntüler üzerinden özel program yapan Sayın Ali Dürüst ve Sayın Refik Arkan’ın İkinci Başkan/ Başkan Yardımcısı sıfatlarıyla, tüküren oyuncuları hakkında özel program yapıp yapmayacağını,

- Brezilyalı oyuncunun tükürüğünün tescillenmesi durumunda, ahlaksızlığın ve terbiyesizliğin matematiğinin nasıl hesaplanacağını,

- Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Zekeriya Alp’in ilk fırsatta, ilgili hakem ve oyuncuyla ilgili açıklama / röportaj yapıp yapmayacağını,

İlgi ve merakla bekliyor olacağız.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

Kaynak:http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=33052

• guzel bir kapak gelmis ozellikle adnan ozturkun yaptiklari kendi yuzune patlamistir ne olacak aciklamasi bakalim boyundan buyuk konusmayacaksin
  • " Gerekli mercilere gerekli itirazlar yapılacaktır " denilir tükürükler yalanır (:
  • Çok beklersiniz sayın yönetim, (yoksa sadece başkan mı deseydim? Yönetim var mı ki?)

Adamlar Avrupa'nın en iyi oyuncularını getiriyor, 5 puan öndeler zaten,

biz hala youtube'dan izleyip beğendiğimiz Belhanda'yı BEKLİYORUZ...

Siz takılmış bir tükürük peşinde gidiyorsunuz, dostlar alışverişte görsünler, taraftara şirin gözükme çabaları, son çırpınışlar. Populist davranmaya devam edin bakalım.

Daha çok beklersiniz, atı alan Üsküdar'ı geçti bile.

Sizin gideceğiniz günü sabırsızlıkla BEKLİYORUZ...
  • Fb bence Galatasaray ligi kaç sene domine eder bu konuda açıklama yapsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

Ne kapak yapmışsınız vallahi billahi tek başarınız bu kapaklar zaten değilmi

Anca boyle taraftarlarının gazını alıyorlar ıste. Isın tuhafı taraftarlarıda bunu yıyor hep hocam. Neyse beklesınler

Fatih hocamızın dediği gibi önemli işlerimiz var
  • Tükürdüğü sanılan diyorlar bir de utanmadan bu açıklamayı yapıyorlar. Sen önce karar versene tükürdü mü tükürmedi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ah şu Adnan Öztürk :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

guzel bir kapak gelmis ozellikle adnan ozturkun yaptiklari kendi yuzune patlamistir ne olacak aciklamasi bakalim boyundan buyuk konusmayacaksin

Benim oyuncum bunu yaparsa... demiş dikkat ettiyseniz ,yaptığı kesinleşirse kapak olur..Ha eğer tükürmemişse size kapağın kralı olur.Transfer işleri iyi gitmeyince taraftarını Gs nefretiyle beslemek ,cidden zeki bir yönetiminiz var..
  • adnan öztürk ne kadar delikanlı anlayacağız şimdi gerçi ne olacağını hepimiz biliyoruz galatasaray işte
  • Sağlam kapak yapmış.Bakalım şimdi ne diyecekler.
  • Objektif olarak söylüyorum, şu konuya herhangi bir Gslinin cevap yazıp haklı çıkmaya çabalamaları kadar rezalet birşey olamaz..Şampiyonluk falan demişsiniz, onda zaten ümidimiz yok da konuyla alakası yok, alakalı birşey söyleyemeyince, ''neyse bari 2 laf sokalım''a mı geliyor olay, bu mudur? Ben böyle anladım..Hiç hazetmediğim, ona buna durduk yere sataşıp herkesle aramızı bozan bir yönetimimiz var evet ama burada, zamanında yapılan bir terbiyesizliğe, zamanı gelince cevabını vermişler..Cuk diye de bir ses çıkmış, bunu başka yere çekmenin anlamı yok
  • 1. Adnan öztürk'ün o aciklamasi tükürme üzerine degil el hareketi üzerine.

2. Kamera görüntülerinde Melo'nun tükürmedigi görülüyor.

3. Fenerbahce olaya müdahil olmayiz deyip bir cümle sonra müdahil olmus.

Sneijder-Drogba cok üstü üste geldi. Anlayabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

Objektif olarak söylüyorum, şu konuya herhangi bir Gslinin cevap yazıp haklı çıkmaya çabalamaları kadar rezalet birşey olamaz..Şampiyonluk falan demişsiniz, onda zaten ümidimiz yok da konuyla alakası yok, alakalı birşey söyleyemeyince, ''neyse bari 2 laf sokalım''a mı geliyor olay, bu mudur? Ben böyle anladım..Hiç hazetmediğim, ona buna durduk yere sataşıp herkesle aramızı bozan bir yönetimimiz var evet ama burada, zamanında yapılan bir terbiyesizliğe, zamanı gelince cevabını vermişler..Cuk diye de bir ses çıkmış, bunu başka yere çekmenin anlamı yok

Bi kesinleşsin birader dur bakalım.Siz itiraz etmediniz mi zamanında elbet bizimkiler de edecektir görüntüler falan incelenecektir dur bakalım hemen asıp kesiyorsunuz.

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Adnan Öztürk hakeme karşı yaptığı el hareketlerinden dolayı o lafları söylemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkeita

Tükürdüğü sanılan diyorlar bir de utanmadan bu açıklamayı yapıyorlar. Sen önce karar versene tükürdü mü tükürmedi mi?

"Suçu ıspatlanana kadar her birey suçsuzdur" sizin anlayamadıgınız nokta tam olarak işte burası
  • Türkçe meali; Transfer felan yok, Belhanda olmadı. Bir kaç gün bu konu üzerine düşeriz, maksat gündem değişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Türkçe meali; Transfer felan yok, Belhanda olmadı. Bir kaç gün bu konu üzerine düşeriz, maksat gündem değişsin

qarizmaaaa boyyy cixddddddeee
  • Allah'ım iyiki Galatasaraylıyım.
  • Çok iyi de olmuş çok güzel iyi olmuş tamam mı? Şimdi çıkıp gündem değiştirmek isteniyor falan demesin kimse, kimse de çıkıp olayı başka taraflara çekmesin. Etme bulma dünyası, Adnan Öztürk tükürdüğünü yalasın tabi delikanlıysa
  • Artık Pisikolojik Üstünlük Galatasarayda bunu artık kabullenmişler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.