Şimdi Ara

Fenerbahçe & Shakhtar Donetsk 3. Ön Eleme 1. Maç 28 Temmuz Salı 21:45 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.549
Cevap
3
Favori
26.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nani ve Persie öye şapkadan tavşan çıkarmasını beklemeyin takım iyiyse bunlar da iyi olur.Shaktar zaten bizim klasman da bi rakip değil adamlar bizden kat kat iyi takım bizimkisi acaba olur mu hesabı fazla üzülmemek lazım öncelikli hedef lig ve uefa dır, bi de orta saha zaafiyetimiz bu maçta ortaya çıktı topal josef meireles diego ile olmaz bu iş direk klas bi adam lazım oraya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafafgs

Bu ülkeyi sadece Türk milli takımı temsil ediyor ,milleti kandırmayın

senin için öyle olabilir ama benim için üzerinde bayrağım olan her takım ülkemi temsil eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarkettekiYirtikPoset

3e 2 geldiğimizde fernandaonun pası daha önce vermesi gerekiyordu naninin koşu yoluna tek hatası bu pozisyondu umarım 2. Maça pahalıya patlamaz bu hata

Daha önce atmasi gerektigi konusunda hemfikirim. Ama hocam bence atamazdi. Alex mi bu?
    Pozisyonda biraz pas yeteneği de istiyo acikcasi. Hatta gördü orda naniyi ama atamayacagani fernandao bile biliyodu.
    Hocam emre olsa alex olsa atar o pasi ama fernandao atamaz hatta diego bile atamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesperiush

Herkes umutlu konuşmuş ama kimse gerçekleri yazmayı da düşünmemiş.

Bir kere Shakhthar eski Shakhthar değil buraya kadar tamam ama adamlar SİSTEM TAKIMI. Maçın başından sonuna kadar aynı oyunu oynadılar, panik yapmadan, sabırla, kale önünde bile tıkır tıkır top çevirdiler. Lucescu zaten klasik kontra atak oynayan bir teknik direktör. 3 önemli oyuncusunu kaybetmiş ama buna rağmen çok iyi adam eksilten Brezilyalı oyunculara sahipler. Çok çabuk atağa çıkıyorlar, oynuyorlar üzerine de oynatmıyorlar. İkinci yarı da Fenerbahçe oyunun bir 15 dakikası hariç iyi de oynadı ama maçın geneline bakarsak daha çok pozisyona Shakhthar girdi.

Topu rakibe bilerek verdiler bu bilerek, kasten yapılan bir taktikti kesinlikle.

Ayrıca şuna da hiç katılmıyorum. Şimdi birileri çıkıp " Fenerbahçe yeni takım, uyum süreci hık mık..." falan diyecekte, o işler sadece Türkiye'de öyle oluyor işte. Eğer Türk takımlarının bir sistemi olsa çıkıp sahaya rakip kim olursa olsun aynı oyunu oynarsın, işte zaten bizim yapamadığımız da bu aslında...

Maç boyunca Hasan Ali ve Caner ezbere Türk futbolcusu ortalar yaptılar bol miktarda. Hadi Hasan Ali'nin kapasitesi belli, ya Caner'e ne demeli ? Raket gibi sol ayağın var koşusu da iyi ama doldurma ortalar yaptı durdu. Ben Fenerbahçe'nin eleneceğini düşünüyorum her halükarda.

Her takima karsi ayni sistem oynanmaz. 3-5-2 oynayan rakiple 4-5-1 oynayan rakibe karsi ayni oyun mu oynanir,hayir

• Caner çok ezbere kaçıyor. Ayağına top gelmeden orta yapmayı düşünüyor.

Diego harikaydı.

Souza iyiydi.

Nani berbat, savunmanın anlamı yok. Dünyanın en kaliteli kanatlarindan biri ama istek yok. Sisteme uymaya çalışmalı. Ama Gökhan ve Şener le beraber oynadığında daha faydalı olacaktır.

Sow çok istekliydi. Rvp ile ikili oynayabilirse faydalı olur. Ama kondisyonu yetmedi 2. Yarı çöktü.

Kjaer tam bir stoper. Ama gole ihtiyaç olduğu zamanda biraz ileriye oynamalı.

iyi bir skor bence. Uzun boylu bir takımsınız deplasmanda duran top vb gol bulmaniz olası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Fred dopingli ciksa bari lan

Çıksa bile sadece kendisi ceza alır, kulüp ceza felan almaz. Resmi bir yazı olsa oynatmayın diye tamam da öyle birşey yok.

Adam dopingli dopingli bize karşı oynayacak ve takım ceza almayacak öyle mi?

Şuan dopingli sayılmıyor. Kulübe resmi yazı yazılıp bu oyuncu dopinglidir oynatmayın derlerse ve ondan sonra oynatırsalar ceza alırlar ama şuan dopingli değil adam.
    Takım sporlarında bir futbolcu dopingli çıktı diye o maç iptal olmaz yada tekrar oynanmaz. Eğer dopingli adamı dopingli olduğunu bildiğin halde oynatırsan ceza alırsın.
    Elenirseniz Fred dopingli çıkarsa, Fred men yiyecek Shaktar yoluna devam edecek.

• Gol yememek onemliydi. Deplasmanda her turlu beraberlik yatar. 20 gunluk takim sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Livemau5

quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

quote:

Rövanş hangi kanalda yayınlanacak ?

Diğitürk hocam ama bir önemi yok heryer veriyor maçı

bu smart spor saçmalığı her iç saha maçında olacak mı koyun trt ye herkes izlesin bu ne be

Mesajı silmiş arkadaş.Rövanş Digiturk'te.Grup maçları ise trt ve tivubu değişmeli.Sanırım şöyle bir madde varmış. Trt; her hafta gs veya bizim maçlardan birini şifresiz vermek zorunda.Bir de bazı yerlerde salı günü trt çarşamba tivubu verecek demişler doğru mu bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: the bad Duelist

Sakin olun gencler. İkinci macta yenilmedigin her skorla turu geciyorsun. Tum beraberlikler bize yariyor. 0-0 da ise uzar sadece. Yenilmezsek tur bizde ki bu da cok zor bisey degil umutlarimiz tukenmesin.

Deplasmani da gozunuzde buyutmeyin. Adamlarin ulkede savas var kendi sahalari kapali. Onlar bizim kadar olmasa da kendileri de deplasmanda aslinda sadece biraz seyircileri olacak ama emin olun bugunku kadar degil.

Umitliyim olmazsa da olmaz ama simdi pes etmek yakismaz.

Vatan Millet Sakarya devirleri çoktan geçti hocam, pes etmek deyimini kullanmışsınız fakat siz maçı izlemediniz sanırım...

İyi takım ile İyi kadro farklı şeyler birbirinden. Shakhthar sistem takımı, birini satarlar alttan başka birisi gelir o sistemin eksik yerine monte edilir aynen devam edilir. Türk takımlarının hiç birisinin sistemi yok ki Fenerbahçe'ye bahane bulalım. Kağıt üzerinde bariz daha iyi takım Fenerbahçe ama pozisyonlarımız onlardan az.

Bir de demişsin ki deplasmanı gözünüzde büyütmeyin. Şimdiden küçük görmeye başlamışsınız iyi bir sistem takımını...

Hadi diyelim Shakhthar'ı yendi Fenerbahçe bir sonraki turda Sevilla gibi Leverkusen gibi takımlar gelirse olacakları tahmin edebiliyor musun ?

Sadece Fenerbahçe değil hiç bir Türk takımı Şampiyonlar Ligi'nde hayatta kalabilecek kadar güçlü değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: i.y4114

quote:

senin için öyle olabilir ama benim için üzerinde bayrağım olan her takım ülkemi temsil eder

Bayrak nerede?
    Ben Fenerbahçe formasında yada ambleminde bayrak göremiyorum.
  • Daha takım olamadık en büyük sorun bu. defans hattı ağır kalıyor, kjaer güven versede yanına egemen tarzı bir adam şart gibi alvesle olmaz bu iş.Hasan ali faciaydı , tamam anlarım kendi mevkii değil kademede sıkıntın var, iyide her 2. topu rakibe vermek ne demek, onu geç o kadar isabetsiz pas affedilir değil. Diego iyiydi, istekliydi tek eksiği biraz ağır kalıyor. souza ne yapacağını bilmeden oynuyor yinede yararlı olacağı belli. topal yine bu gecenin sürpriz biçimde en kötülerindendi. fernandao ve sow diri defansın arasında kayboldular, fernandao en azından bir kaç top indirdi, sow da hiçbişey yoktu. nani kendini ispat etmek için oynadı sanki, gereksiz hareketleri vardı, takım oyununa katkısı azdı. volkan iyiydi, ilk yarıdaki çıkardığı topta kalitesini bir kez daha gösterdi. Caner her zamanki caner. rvp daha fazla zaman alsa daha iyi olabilirdi. sol ayağının dışıyla keseceğine sağ ayağının içiyle vurmayı tercih etse bu gecenin yıldızı olacaktı belki.

bu maçta, Gökhan Gönül yada Şener, oynayabilseydi durum farklı olabilirdi çünkü hasan ali ciddi anlamda takımın ritmini bozdu. bana göre orta sahada emreyi çok arayacağız. şahsen emre ve egemen yedekte bile olsa kalmalılardı.

ben umutluyum rövanş maçından çünkü Shakhtar bu kez bu kadar ezik ve defansif top oynamaz diye düşünüyorum, adamlar resmen kaleciye antrenman yaptırmayamı gelmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

quote:

Orijinalden alıntı: OplusA

Fernandaonun kafasına ortayı o açtı. Adam eksiltti . Hani beklenti ne olmalı ? Sırayla bütün adamları dizip gol mü atsın ? Shaktar buraya defans yapmaya gelmiş, boş alan bulmak zordu.Naninin arkasında hasan ali vardı, ortaya çıktığında bindirme yapan hasan aliydi. Ters ayaklı. topu kendi ayağında tutmak zorunda kaldı. Nani harikaydı demiyorum. Ama eleştirecek birşey yoktu 70e kadar. 70te yoruldu ve ben adamı göremedim hiç.Stoch onun yerine girmeliydi bence.

Birkaç isabetli pasından ve nadiren yapabildiği adam eksiltmesinin dışında zarardı. Tamam belki hazır değil uyum sorunu vs anlarım da o kadar beğenecek hiçbir yanı yoktu bugün. İkinci yarı çıksa neden demezdim açıkçası.

Hocam naniden ne bekliyorsunuz Allah aşkına 3 4 oyuncuyu dizip gol mü atmasını.
    Fizik olarak hazır olmamasına rağmen çok iyiydi. Ayağına gelen her topu tuttu ezmedi olumlu kullandı asistlik orta açtı Fernandao erken pas verse idi yada futbol şansı yanımızda olsa idi golü nani atıyordu.

Tabiki öyle bir beklentim yok hele ki böyle bir maçta. Ama çok iyi denecek kadar bir şey yapamadı, her an tehlike oluşturabilecek bir oyuncu olmasa ilk çıkması gereken adamdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi egemen kjaer ne güzel olurdu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

Diegooooooo Ribassssss Oley adam oynyor beyler cok umutluyum ondan

Adamın bir tane yaptığı olumlu iş yok. Arkadaş bu Diego sevginiz yakacak bu takımı emin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

quote:

Orijinalden alıntı: i.y4114

quote:

Bayrak nerede?
    Ben Fenerbahçe formasında yada ambleminde bayrak göremiyorum.

bayrak olması çokmu önemli ben ülkem adına mücadele ettiğini biliyorum sonuçda
    az önce hata ile özele yollamışım rahatsızlık için özür dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

1.Shaktar'ın Fenerbahçe'ye oranla çok daha hazır olduğu net bir şekilde belli oldu.

2.Ayrıca Shaktar compact bir sistemle yürütülüyor. Ezbere top oynuyorlar desek daha doğru olur. Oyuncular kaybettiler ama herkes birbirini tanıyor, form durumları iyi takım oyunları mükemmel.

3.Hasan Ali yüzünden 10 kişi oynadık. Dostum sen sol kanatta da sol ayakla orta yapamıyordun ki. Niye kendini zorluyorsun?

4.Shaktar, Fenerbahçe'nin sarfettiği eforun %60'ını falan sarfetmiştir maç boyunca. Son 10 dakika top çevirmeye ve oyun kurmayalım diye baskı kurmaya başladılar.

5.2 Tane defansif orta saha ve 4 tane defansla oynuyoruz. Buna rağmen 5 posizyon veriyoruz.

6. İki yönlü, ayağını iyi kullanan bir orta sahaya sahip değiliz. %100 Futbol'u dinliyorum. Aynı şeyden bahsediyorlar. Oyun görüşü iyi, topu iyi kullanan ve belki de en önemlisi ''İNCE DÜŞÜNEBİLEN'' bir orta sahaya ihtiyacımız var. Aslında böyle oynayan 2 tane orta sahaya ihtiyacımız var. Elemeden çok önce yapılması lazımdı bu transferin. Hatta ilk yapılması gereken transfer orta saha transferiydi.

7. Takım içerisinde ciddi fazlalıklar var. Yedekler güven vermiyor. Lig için evet yedekler gayet yeterlidir ama kimse öyle sanıyorum ki ŞL için veya UEFA için yeterli olacağını düşünmüyordur.

8. Krasic, Holmen, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve yeni alınmasına rağmen Ba ve Fabiano gönderilmeli. Bu oyuncular güven vermiyor.

9. Shaktar'ın bu maç özelinde değil, genel olarak Shaktar olduğu dönemde nasıl kapalı savunma uyguladığını bilmeyen arkadaşlar var galiba aramızda. Kesinlikle umutsuzluktan değil, yan toplarla bu takıma gol atamazsınız. 20 tane orta yaparsınız, 1i isabetli olur ve atarsınız. O da çok şanslıysanız.

10. Shaktar'ın göbekten ciddi sıkıntılar yaşadığını görmüşsünüzdür sanırım. Göbekten oynanması gerektiği hususunda net veriler oldu elimizde. Kısa paslarla, duvar paslarıyla ve ayak üstüyle savunma arkasına atılan ince toplarla ciddi problemler yaratabiliriz ikinci maçta. Ancak bunu uygulayacak top tekniğine sahip oyuncu var mı? YOK. Topu alan kaleyi düşünüyor.

11. Vitor'un mantığı değiştirmesi lazım. Bu mantıkla iyi kontra atak yapan bir takım bizi çok ciddi sıkıntılara sokar. İlk yarı üç yemeyişimiz tamamiyle şans ve biraz da volkan'ın becerisi.

12. Birinci maddede de belirttiğim gibi, hazır değiliz. Zamana ihtiyacımız var.

13. Van Persie'nin de hazır olmadığını görmüş olduk. Kimse ondan gelir gelmez küçük dağlar yaratmasını beklemesin.

14. Fernandao sırtı dönük top alıyor, devrilmiyor. İkinci yarıda sıfıra inip ortaya çevirdiği topta RVP doğru yere koşuyu atsa gol içten bile değildi. Olay da aslında bu. Diri, yıkılmayan, boğan, top saklayan bir oyuncuydu zaten.

15. Top tekniğimizi arttırmamız gerekiyor. Teixeria'nın kaçırdığı ve Caner'e faul yaptığı bir posizyon vardı. Topla oraya nasıl girdiğine iyi bakmak lazım. Biz top tekniğiyle sınıfta kalıyoruz. İnce oynayamıyoruz.

16. Tekrar belirtmek lazım. Shaktar bugün %60'ıyla falan oynamıştır. Tabi bunu tamamiyle efor anlamında söylemek istiyorum. Oyunu kitlediler, fazla yorulmadılar, baskı altında savunma ve kaleci ayağa paslarda çok iyiydi.

Gollü her türlü beraberlik bizim işimize geliyor. Gerçi şu maçta bir gol atsaydık çok daha güzel şeyler söyleyecektik ama kötü oldu. Eğer ikinci maçta gol atarsak, golden sonra da iyi kapanıp kontra atak futbolu oynarsak çok ciddi bir sonuç alırız gibi geliyor. Bunun için erken gol atmak gerekiyor, erken atamıyorsak yemeden atacağımız ilk gol bizi ciddi anlamda avantajlı kılar. Onun dışında yiyeceğimiz ilk golün Shaktar'ın kitlenmesine neden olacağını söyleyebiliriz. Sıkıntı çıkar.

Bugün 4-2-2-2 gibi bir sistemde oynadık.
    4-3-3 oynayabilecek oyuncu derinliğine sahip değiliz.
    4-2-3-1 oynayabilecek de bir oyuncu derinliğine sahip değiliz.

4-2-2-2 dışında bir sistemle oynamamız zor görünüyor. Çünkü durum ortada. Herkes düşünsün;
    Bu sistem dışında oynanacak her türlü sistem oyuncuların kazan kaldırmasına sebebiyet verir. Fernandao gibi, Sow gibi, Diego gibi, Stoch gibi oyuncuların sürekli kesik yemesine sebebiyet verecektir bunun dışındaki sistemler.

Üzücü tabi. Rıdvan Dilmen söylediğinde olayın farkına vardım. Takım kurmak için bir sürü oyuncu aldık ama takım geomotrisini oluşturmada, sisteme uyumluluk noktasında ciddi problemlere sahip olduk aslında.

az önce bende %100 futbolu açmıştım. iyi sövdüm rıdvana. sende manşallah adamın bütün görüşlerinden etkilenmişsin.

• Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Hocam rakip shatkar. Naniyi rakip ileri çıktı mı yada ceza sahası çevresinde göreceksiniz ki shatkar çok iyi savunma yaptı. Dediğim gibi shatkar çok iyi bir takım nani nin arkasında da hak. vardı yani sağ bek olmadan oynadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rövanş hangi kanalda yayınlanacak ?

Diğitürk hocam ama bir önemi yok heryer veriyor maçı

bu smart spor saçmalığı her iç saha maçında olacak mı koyun trt ye herkes izlesin bu ne be

Mesajı silmiş arkadaş.Rövanş Digiturk'te.Grup maçları ise trt ve tivubu değişmeli.Sanırım şöyle bir madde varmış. Trt; her hafta gs veya bizim maçlardan birini şifresiz vermek zorunda.Bir de bazı yerlerde salı günü trt çarşamba tivubu verecek demişler doğru mu bilmem

Zahmet oldu hocam,teşşeklür ettim

• Bence ikinci maçta daha iyi organize olmazsak, sağ kanatı daha iyi savunur, gobekten yarmaya çalışırsak geçebiliriz.
    Bir Fenerbahçe'li olarak soyluyorum bugünkü futbolla tur biraz hayal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yedik ama sağolun paralarınızla 4 atacak bir takım kuracağız

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.