Şimdi Ara

'Fenerbahçe şampiyon olmasın diye pas vermedim'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şike davasında eski Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan, "Trabzonspor maçında neden Sezer'e pas vermedin?" sorusuna "Belki gönlümden
    Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemiyordum" yanıtını verdi.

Bugün 17. duruşması yapılan duruşmada çarpraz sorgulamalar devam etti. Bu kez kürsüde Ümit Karan vardı.

Ümit Karan'ın avukatı Ayhan Sağaroğlu, "Trabzonspor maçında niye önündeki Sezer Öztürk'e pas vermedin?" diye sordu.

Karan bu soruya, "Orada bireysel olarak, kendim ilerlemek istedim. Belki de Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemedim" dedi.

Bu sözler üzerine şaşıran Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, "Böyle şeyler yapabiliyorsun o zaman maçlarda, öyle mi?" diye sordu. Karan, "Ben iyi bir Galatasaraylıyım. Gönlümden Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemem ama şike de yapmam" cevabını verdi.

Trabzonspor avukatı Nusret Yılmaz, "Ali Kıratlı ile görüşmenizde, bir toplantı yaptığınızı, asayişin berkemal olduğunu söylüyorsunuz. Sezer Öztürk, 'Fenerbahçe'ye gitmiş ona da bir şey söyledin mi?' diye soruluyor sana. Bunu izah eder misiniz?"diye sordu.

Karan, "Ben devamlı oyuncularla toplantılar yapıyorum. 3'er 4'erli olarak görüşürüm. Sezer ile de ilgili tamamen transfer konusunu görüştüm" yanıtını verdi.

Kendisine soru sorulduğu sırada Karan'ın tepki göstermesi üzerine avukat, "Ümit sahada sakindi burada agresif" diye konuştu. Mahkeme başkanı da, "Ümit agresif değildi, çok sempatikti" dedi.

'ÇOCUKLAR FORMALARI SORDU'

Savcı Ufuk Ermertcan Karan'a, "Ali Kıratlı ile bir konuşmanda 'abi çocuklar formaları sordu' diyor. Formalar para olarak yorumlandı. Ne diyeceksin?" sorusunu sordu. Karan, "Buradaki forma para değil. Nasıl paraya yorumlanmış? Ayıp bir şey. Küçük takımlardaki oyuncular her zaman büyük takımlardan forma ister. Onlar da hediye eder" dedi.

KÜFÜRLER İÇİR ÖZÜR

Mahkeme Başkanı, Karan'ın bir telefon konuşmasını dinlettikten sonra, görüşmede küfürlü ifadeler geçmesi nedeniyle, "Telefon dinlemelerinde bazen küfürler oluyor, bayanlar kusura bakmasın. Telefon kayıtlarını zaman zaman dinliyoruz. Çünkü çözümlerde yanlış olmadığını göstermek için. Kimsenin aklında soru işareti kalmasın diye. Küfürler için kimse kusura bakmasın. Hem küfrü edenler hem dinleyenler kusura bakmasın" diye konuştu.

Avukatların, "Ali Kıratlı ve İlhan Ekşioğlu sana şike veya teşvik teklif etti mi, böyle bir imada bulundular mı?" sorusuna Karan, "Ben Ali ağabeyi eskiden tanırım. Bana böyle bir teklifle gelebilir mi diye soruyorum? Öyle bir şeyle gelse yüzüne tükürmezsem şerefsizim" ifadelerini kullandı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25353837

• böyle tipler olduğu sürece bende Türkiyede şike bitmez
  • bu ne oluyor şimdi..hatır şikesimi nedir..
  • FB klübü avukatlarının yerinde olsam hemen Ümit Karan hakkında dava açardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

bu ne oluyor şimdi..hatır şikesimi nedir..

pasif şike oluyor herhalde
  • quote:

Evet hatır şikesi oluyor.
    Bize kök söktüren belediyenin trabzondan 8 dakikada 2 gol yemesi
    KArabük ün yerlerde sürünmesi
    Antepin 3-5 yemesi gibi hatır şikesi oluyor. Sempati duydukları takıma yatmış oluyorlar işte. Ortada para dönmeyince herkes bunu "legal" algılıyor.
  • Mert Burak Güner ‏@FBurakGuner

ÜMİT KARAN "MAÇ SONUCUNU ETKİLEMEK VEYA ETKİLEMEYE TEŞEBBÜS ETMEK SUÇUNU İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETMİŞTİR". (6222 11. MADDE)

açılımı budur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boyle şikeci birinin adinin Galatasarayla anilmasi gercekten cok uzucu. İyi ki yollamisiz zamaninda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümit Karan aklınca fenerbahçe'yi koruyor.Olsun korusun.Artık her şeyin sonuna gelindi.Oyun bitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

Ümit Karan aklınca fenerbahçe'yi koruyor.Olsun korusun.Artık her şeyin sonuna gelindi.Oyun bitti..

2 gündür bütün ipliğinizi pazara serdiler. Hala ne diyorsun. Sen dua etten tek ceza alan ts olmasın.

Alemsiniz paşam
  • quote:

Ümit Karan aklınca fenerbahçe'yi koruyor.Olsun korusun.Artık her şeyin sonuna gelindi.Oyun bitti..

• quote:

Game Over O YES
  • sadece oda değil
    Sivas ve Manisa başkanı, Mehmet Yıldız, Ü.karan, B.Uygun ve İ.Akın..6 tanık Trabzon aleyhine ifade verdi.Bizim aleyhimize bir kişi bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Evet hatır şikesi oluyor.
    Bize kök söktüren belediyenin trabzondan 8 dakikada 2 gol yemesi
    KArabük ün yerlerde sürünmesi
    Antepin 3-5 yemesi gibi hatır şikesi oluyor. Sempati duydukları takıma yatmış oluyorlar işte. Ortada para dönmeyince herkes bunu "legal" algılıyor.

Buca'nin yere yatmalarini da ekleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı Ümit Karan, "konuşursam 2006 Şampiyonluğu el değiştirir" demişti. Savcılar neden uyuyor?
  • daha kaç tane konu açacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toffit07

daha kaç tane konu açacaksınız?

Şike konusunda açtığınız 1000 konun üç ile çarpımıyla oluşan katsayısına eşit olur belki.
  • quote:

Milletvekillerinin ince çalışmaları Ümüt Karan' a kadar uzanmamış heralde..
  • quote:

tahmin hakkmı morfinden yana kullanıyorum.

hatta bu yazdıklarını aslında şöyle halde yazdığını düşünüyorum.

ğüümiiiğğğtt gaağrağğaann ğaaglıncaaaa fenerbahğğğğçeeğeee'yi......
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.