Şimdi Ara

Fenerbahçe ' nin yerine Kıbrıs Rum Kesimi takımı katılıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunlara başka birşey denilmez . Planlı , programlı işler .

Siz hala sevinin .. Bu kafayla 2 sene sonra tek takımla şampiyolar ligine gidilecek .

Türk'ün çıkarılıp , Rum dahil edilmesi diğer takımlar adına gurur verici olsa gerek .

• sizin kulübünüzün suçu, yapmasaydınız şike adamlar gitmezdi.
  • Adam gibi kabul etseydiniz, cas agzinizin payini vermeden once bu is bitmeli bursa vs gitmeliydi yerinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Adam gibi kabul etseydiniz, cas agzinizin payini vermeden once bu is bitmeli bursa vs gitmeliydi yerinize.

Sonraki turlarda , Kukesi'ler Popovic'ler geldiği sürece umudumuz Trabzonspor .

Yeterki adını daha önce 1 kere bile duyduğumuz bir takım gelmesin .
  • Kim giderse gitsin, ne yapalım? Biz gidemedikten sonra önemi yok ki zaten isabet oldu, bir seneyi A. Ligi'nde oynayarak geçirmektense ceza çekerek geçirmek çok daha iyi
  • quote:

Adam gibi kabul etseydiniz, cas agzinizin payini vermeden once bu is bitmeli bursa vs gitmeliydi yerinize.

Mümkünse şike yapında avrupa liginde yarı final oynadığınızı görelim. Tarihinde ilk defa uefa'da gruplara kalan bir takımın taraftarı , geçen sene şike olayları olmasına rağmen yarı final oynamış bir takımı eleştiriyor .

Türkiye kimlerin eline kaldı .
  • Valla biz gidemedikten sonra kim giderse gitsin umrumda da değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

valla rakibimiz çatladıkapıspor olsa ve biz bunlarada yenilsek emin olun sizin duruma düşmeyiz zira ortada oynayarak ,helal bir biçimde elenmek var yani şike nedeniyle maç oynayamadan uefaya katılamamak yok.

• siz şike yapmadınız, bütün her şey oyun zaten. dünya birlik oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

quote:

valla rakibimiz çatladıkapıspor olsa ve biz bunlarada yenilsek emin olun sizin duruma düşmeyiz zira ortada oynayarak ,helal bir biçimde elenmek var yani şike nedeniyle maç oynayamadan uefaya katılamamak yok.

merak etme çekirge 1 sıçra 2 sıçra sonrası malum :D

• sanane ya da bize ne bundan ? Yöneticiler karışmasaydı böyle işlere oh olsun
  • quote:

Aynen böyle olmalıydı

• quote:

Bu kafayla 2 sene sonra tek takımla şampiyolar ligine gidilecek .

böyle bişey olursa bunun suçlusu a.yıldırım, onu aklamak için yırtınan y.demirören ve bunları destekleyenler olacaktır.
  • Benim bile çok zoruma gitti. Başka çıkacak takım mı bulamamışlar.
  • Benin anlayamadığım o adam hala ne yüzle Fenerbahçe başkanlığını yapıyor?

• Gidecek takımın kurayla seçilmesi vs çok saçmaydı ama ortada bir gerçek var o da Fenerbahçe'nin cezasını çekmesi gerektiği...

• içeride ki hukuki durumda ne yaptıkları önemli değil ama her kulübün fenerbahçeyi her fırsatta uefaya şikayet etmesini göz önüne aldıgımız da rumlaırn gitmesine sevindim , bizim nankörler gidecegine elin rumu gitsin daha iyi . ülke futbolu , birlik beraberlik vs vs bunlar fenerbahçeye karşı birlik olma konusunda başarılılar ....
  • Apoel'e güldü demek baht.Apoel'e başarılar diliyorum avrupa liginde.Centilmence olsun maçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

içeride ki hukuki durumda ne yaptıkları önemli değil ama her kulübün fenerbahçeyi her fırsatta uefaya şikayet etmesini göz önüne aldıgımız da rumlaırn gitmesine sevindim , bizim nankörler gidecegine elin rumu gitsin daha iyi . ülke futbolu , birlik beraberlik vs vs bunlar fenerbahçeye karşı birlik olma konusunda başarılılar ....

Düşün ki ben bir adam öldürmüşüm, adamın teki de gitmiş beni ihbar etmiş. Ben suçumu kabul edeceğim yere yüzsüz yüzsüz beni ihbar eden adama saydırıyorum. Fenerbahçeniz batsın, ne diyeyim daha. Bana bir şey olmasın da dünya yansa umrumda değil kafasındasınız.
  • türk futbol tarihinin en büyük iki haini a.yıldırım ve y.demirören dir. bu ikilinin yaptıkları nedeniyle bu hallere geldik ülke olarak.

bu ikiliye türk futboluna zarar vermekten dolayı dava açılmalı ama nerde.... burası türkiye, güçlünün haklı olduğu ülke. hainler en başa konmuşlar zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.