Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin Yedek Kulübesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana hiç yeterli gelmiyor.Oyunu değiştirebilecek ofansif anlamda bir webo ve salih'i görüyorum.Topuz meçhul.Geriye zaten mert,hasan ali,bekir ve selçuk reyizz kalıyor.Ara transfer döneminde kulübenin özellikle ofansif genç Türk oyuncularla değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.Bu konu hakkında sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

• Holmen falan da mevcut fakat sığırlar yüzünden adam yalan oldu.
  • Mehmet Topuz sağ bek ve orta saha yedeği aynı zamanda sağ açıkta oynar. Tam joker kulubede olması lazım. Bekir stoper yedeği. H. Ali sol bek yedeği bu iki oyuncuda şart. Selçuk defansif orta saha olarak orada. Belki onun yerine biri olabilir kulübede. Salih sonradan oyuna girebilecek iyi bir oyuncu. Weboda kompleksiz bir forvet ki yedek bekleyecek ondan iyisini bulamayız. Bence kulübemiz iyi.
  • Bir de hiç kullanmadığımız Yobo,Kadlec var
  • Çok kötü değil açıkçası.Şimdi Galatasaray'a bakın oyuna giren oyuncular Aydın,Ceyhun,Yekta.Beşiktaş'a bakıyorsun Mustafa,Muhammed,Kerim Frei.Bize baktığında Mehmet Topuz,Hasan Ali,Salih Uçan,Mert Günok bunlar hep güven veren isimler rakiplerimizden daha kaliteli bir yedek kulübesine sahibiz.Ama daha da geliştirilmeli bu kadro.Serdar Gürler,Veysel Sarı,Erkan Zengin,Jimmy Durmaz,Cenk Tosun,Muhammet Demir,Sezer Özmen alınabilecek oyuncular gibi duruyor
  • Ligin en iyi yedek kulübesi bizde. Ezeli rakibinin yedek kalecisi durumu özetliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligin en iyi yedek kadrosu bizde o kadar iyiki Yedek kalecimiz As Kalecimizden daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bir kanat eksiğimiz var. Oyuna sonradan girdiğinde kanattan etkili olacak bir oyuncumuz yok. Caner bu işi iyi yapıyordu ancak hazır sol bek'e alışmışken onunda tekrar rot balansını bozmayalım
    Erkan Zengin, Jimmy Durmaz yabancı sınırı göz önünde bulundurulduğunda en mantıklı ara transfer hedefleri gibi duruyor.
    Ayrıca Yobo, Kadlec, Semih, Serdar Kesimal gibi oyuncular takımdan gönderilmeli. Açıkçası bugün yaşanan olaydan sonra önceki yaşanmışlıkları da referans alırsak Meireles'i hazır Dünya Kupası'na gidecek duruma gelmişken iyi bir fiyata gönderme taraftarıyım.
  • Fenerbahçe'nin kulübesi bizden ve Beşiktaş'tan çok daha iyi, net.
  • Selçuk Şahin kaliteyi o kadar düşürüyor ki, sen yetersiz diyorsun.
  • Selçuk ve baroninin olduğu yedek kulübesinden ne hayır beklersin
  • Bizim yedek kulübesinden takım kursan o da şampiyonluğa oynar, nasıl yetersiz çözemedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.