Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin Seneye T.D Kim Olsun?[Tartışma Konusu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Öyle tahmin ediyorum ki Aykut Kocaman sene sonunda istifa edecek.Zaten Fenerbahçe'yi yönetecek kapasiteye sahip olmadığını düşünüyorum.Peki seneye takımın başına kimin geçmesini istersiniz?Seviyeli bir şekilde tartışalım.Aykut Kocaman'ı eleştirmeden tartışalım.Her ne kadar kötü bir teknik direktör olsa da adam gibi adamdır.Neyse seneye kimin gelmesini istiyorsunuz?

• Aziz Yıldırım takımdan gitmediği sürece Teknik Direktör değişmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Aziz Yıldırım takımdan gitmediği sürece Teknik Direktör değişmesin.

Aziz Yıldırım'ı da sene sonunda gönderirler.Kendi gitmezse zorla indirirler tahtından
  • Mourinho Madridi bırakırsa teklif vermeliyiz Ama Aziz yıldırım gitmeden bizden bişey olmaz, TD güven ortamını bir türlü yakalayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Mourinho Madridi bırakırsa teklif vermeliyiz Ama Aziz yıldırım gitmeden bizden bişey olmaz, TD güven ortamını bir türlü yakalayamaz.

İstemez o kendini beğenmiş adam.Zico gelsin.
  • mourinho falan hayatta gelmez ama villas boas zorlanabilir...

tabi AY çekip gitmedikçe değişen birşey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

quote:

Mourinho Madridi bırakırsa teklif vermeliyiz Ama Aziz yıldırım gitmeden bizden bişey olmaz, TD güven ortamını bir türlü yakalayamaz.

İstemez o kendini beğenmiş adam.Zico gelsin.

O tren kalktı dostum, ne brezilyalımız var nede Zicoyu sallayacak topçumuz. Bize lazım hoca kariyeriyle Meirelesi, Krasiçi kariyeriyle tokatlayacak sert hoca. Basına çıkıp takım top oynamadı taraftardan özür diliyorum diyebilecek bir adam, takım yorgunmu sorusuna gene meşhur cevabını sorusu verecek bir hoca.

Basına kekelemeyecek, basından hesap sorabilecek bir hoca, sinsi olmayan ama açık bir şekilde tak tak tak lafları söyleyebilecek bir hoca.

Ve ne olursa olsun hiçbir taraftar çıkıp bu adam hoca değil bedenci bu herif diyemeyecek, çünkü adam dünyanın en iyi hocası

Düşünsene Mourinho mabedde not defterini almış oyuna alacağı Salihe bişeyler anlatıyor yada derbinin ortasında Terim topçusuna taktik verirken verdiği taktiği dinliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan sabah sabah ne katliyam yapmışım tekrar düzelteyim bari:

O tren kalktı dostum, ne brezilyalımız var nede Zicoyu sallayacak topçumuz. Bize lazım olan hoca kariyeriyle Meirelesi, Krasiçi tokatlayacak sert birisi. Basına çıkıp takım top oynamadı taraftardan özür diliyorum diyebilecek bir adam, takım yorgunmu sorusuna gene meşhur cevabını verecek bir hoca.

Basına kekelemeyecek, basından hesap sorabilecek bir hoca, sinsi olmayan ama açık bir şekilde tak tak tak lafları söyleyebilecek bir hoca.

Ve ne olursa olsun hiçbir taraftar çıkıp bu adam hoca değil bedenci bu herif diyemeyecek, çünkü adam dünyanın en iyi hocası (Lizbon Spor Bilimleri Fakültesi Beden Öğretmenliğinden mezun olduğu doğrudur ama )

Düşünsene Mourinho mabedde not defterini almış oyuna alacağı Salihe bişeyler anlatıyor yada derbinin ortasında Terim topçusuna taktik verirken verdiği taktiği dinliyor.

• quote:

Ulan sabah sabah ne katliyam yapmışım tekrar düzelteyim bari:

O tren kalktı dostum, ne brezilyalımız var nede Zicoyu sallayacak topçumuz. Bize lazım olan hoca kariyeriyle Meirelesi, Krasiçi tokatlayacak sert birisi. Basına çıkıp takım top oynamadı taraftardan özür diliyorum diyebilecek bir adam, takım yorgunmu sorusuna gene meşhur cevabını verecek bir hoca.

Ve ne olursa olsun hiçbir taraftar çıkıp bu adam hoca değil bedenci bu herif diyemeyecek, çünkü adam dünyanın en iyi hocası (Lizbon Spor Bilimleri Fakültesi Beden Öğretmenliğinden mezun olduğu doğrudur ama )

Gaza geldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Feneri Lucescu kurtarır.
  • Yılmazzzz Vuralllll...
  • Lucescu gelsın totomun resmını ceker yüklerim.

Mourinho gelsın Don,D.şak acık Saraçogluna kadar koşarım.

( SS ALIN )
  • Sadettin Saran Başkan
    Hakan Bilal Kutlualp Futbolu Şube Sorumlusu
    Hoijdonk ve Alex TD ( 2si birden )

Nası fikir ?

Kadrodan atılacaklar : Selçuk - Baroni - Bekir - Caner - Orhan

• quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Sadettin Saran Başkan
    Hakan Bilal Kutlualp Futbolu Şube Sorumlusu
    Hoijdonk ve Alex TD ( 2si birden )

Nası fikir ?

Kadrodan atılacaklar : Selçuk - Baroni - Bekir - Caner - Orhan

Alex ve Hoijdoonk'un hiç tecrübesi yok.Ayrıca yazdıkların adamların eski takım arkadaşları olduğu için duygusal davranıp takımda tutabilir ki gelecek oyuncuların çoğu Alex'in eski takım arkadaşları olur bence(bkz:Maldonado)
  • Seviyesiz başkan gider, Luce gelirse düze çıkarız.
  • Felix Magath
    Laurent Blanc
    Manuel Pellegrini

•  Fenerbahçe'nin Seneye T.D Kim Olsun?[Tartışma Konusu]
  • Magathin yapısı bizim ülkeye uymaz gibi.Kaliteli adam ama Rijkaard sendromu yaşayabilir.

Luce gelebilir.3 büyükleri şampiyon yapma imkanı diye gaza getirip alınabilir.

Pellegrini olur da şu an Malaga'da değil mı o?Birakip gelmez.

Villas Boas Tottenhamla uyum yakaladı gibi o da zor.

Mourinhoyu geciyorum gelse bile ona gerekli bütçeyi sağlamamayız.

Low seçeneği düşünülebilir.

• Low
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.