Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin oyun karakteri nedir? Formasyonu nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuanki kasımpaşa kadrosunda orta sahada pas yapabilecek sadece Meireles ve Alex var, Alex ölmüş. Meireles de nerden geldim buraya havasında oynuyor, adam haklı.

Ortada taktik yok, futbol anlayışı yok, kültürü yok. Yok arkadaş Fenerbahçe bu yönüyle iyi diyecek birşey söyleyebilir msiniz 2 sezondur?

İlk yarıdaki oyun kurma anlayışını gören oldu mu? Yobo, Gökhan, Hasan Ali ile defanstan Sowa hava topu atıyor adamlar. Sowa yerden ceza sahasına pas atın adam her türlü yazıyor.

Hani nerde o eskiden ortasahada hızla top çevirip kanatlara aktığımız günler?

Yazık cidden, ben sanıyorum ki 2-3 hafta birşeyler düzelene kadar maç felan izlemeyeceğim.
     Fenerbahçe'nin oyun karakteri nedir? Formasyonu nedir?

Not: Alexi en üste yazmamın nedeni sahada olmamasındandır.

• Soru: Fenerbahçe'nin oyun karakteri nedir? Formasyonu nedir?

Cevap: Boş küme. 0. Yok. Hiçlik. Nothing.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Soru: Fenerbahçe'nin oyun karakteri nedir? Formasyonu nedir?

Boş kümeye örnek verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Soru: Fenerbahçe'nin oyun karakteri nedir? Formasyonu nedir?

Yok öyle birşey. Kafalarına göre takılıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Yok öyle birşey. Kafalarına göre takılıyorlar.

Alıntıları Göster
    Yemin ediyorum artık bir ara camdan dışariyi seyrediyordum daha zevkli geldi
  • Abartmayin.

Surekli pasa dayali bir oyun oynuyorduk. Bu sene bunu degistirerek direkt pasa dayali bir oyun benimsedik. Buna ek olarak kanatlari daha fazla kullanmaya calisiyoruz.(Bu sezon bu maca kadar.)

Bir diger nokta; atiyorum onceki yillarda bir oyuncu topu ayaginda 10 sn tutuyorsa simdi 5 sn tutuyor. Bunu hizlandirdik.

Ama basarili olamiyoruz iste. Ya bazi seyler yeteri kadar verimli calisilmiyor, yada oyuncular bunu sahaya yansitamiyor; bana kalirsa ikisi birden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Abartmayin.

Surekli pasa dayali bir oyun oynuyorduk. Bu sene bunu degistirerek direkt pasa dayali bir oyun benimsedik. Buna ek olarak kanatlari daha fazla kullanmaya calisiyoruz.(Bu sezon bu maca kadar.)

Bir diger nokta; atiyorum onceki yillarda bir oyuncu topu ayaginda 10 sn tutuyorsa simdi 5 sn tutuyor. Bunu hizlandirdik.

Ama basarili olamiyoruz iste. Ya bazi seyler yeteri kadar verimli calisilmiyor, yada oyuncular bunu sahaya yansitamiyor; bana kalirsa ikisi birden.
    1.5 ay sonra göreceksiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecancan

Neyi göreceğiz, Aykut ve yönetimin gidişini mi yoksa saç baş yolmaya devam halimizi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Abartmayin.

"Bir diger nokta; atiyorum onceki yillarda bir oyuncu topu ayaginda 10 sn tutuyorsa simdi 5 sn tutuyor. Bunu hizlandirdik."

ciddi misin?

fenerin maçlarında topla en fazla oyuncular en çok pas yapanlar kimler, volkan - yobo - bekir - egemen .. maç boyu fenerin yaptığı pasların 3/2si defansta çevrilen toplar.

bu arada topu 5sn ayakta tutma sebebi rakibin ileride baskıyla hemen topu kapması,yani bizimkiler kasten değil kaptırdığı için kısa sürüyor.

• Hala savunan da varya ben ona sasiyorum.

• Formasyon kalkmadi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

Neyi göreceğiz, Aykut ve yönetimin gidişini mi yoksa saç baş yolmaya devam halimizi mi

Alıntıları Göster
    3 kişiyle hücum yapıyoruz . Kasımpaşa maç 2-0 ken 5-6 kişiyle geliyor biz 3 kişiyle hücuma cıkıyoruz.

Geriden saçma sapan toplar atıp Sow u kaçırmaya çalışıyoruz diğer varyasyon Gökhan veya Topuzun yaklaşık olarak yedek kulubesinin oradan ceza alanına orta yapması .

Takım önde basmıyor lafı mazide kaldı artık . Takım hiç basmıyor . Kasımpaşanın 2. golünü izleyin 3 pas-gol oldugunu göreceksiniz.

PTT 1.Lig dahil önde pres yapan ve ilerde az da top tutabilen bir takım bizi yener veya puan alır .

Rotasyon olayımız yok . Sürekli aynı oyuncularla oynuyoruz ve bu adamlar mental olarak sıfır . 10-11 sezonuyla karşılaştırmayı sevenlere bu lafım . O sezon Malatya mağlubiyetinden sonra araya devre arası tatili girmişti takım bi nebze olsun herşeyi unutma fırsatını yakalamıştı . Senin 4 gün sonra Avrupa ondan sonra derbi maçın var ve aynı oyuncular sahada olucak .

• quote:

Orijinalden alıntı: Robb Stark

3 kişiyle hücum yapıyoruz . Kasımpaşa maç 2-0 ken 5-6 kişiyle geliyor biz 3 kişiyle hücuma cıkıyoruz.

Geriden saçma sapan toplar atıp Sow u kaçırmaya çalışıyoruz diğer varyasyon Gökhan veya Topuzun yaklaşık olarak yedek kulubesinin oradan ceza alanına orta yapması .

Takım önde basmıyor lafı mazide kaldı artık . Takım hiç basmıyor . Kasımpaşanın 2. golünü izleyin 3 pas-gol oldugunu göreceksiniz.

PTT 1.Lig dahil önde pres yapan ve ilerde az da top tutabilen bir takım bizi yener veya puan alır .

Rotasyon olayımız yok . Sürekli aynı oyuncularla oynuyoruz ve bu adamlar mental olarak sıfır . 10-11 sezonuyla karşılaştırmayı sevenlere bu lafım . O sezon Malatya mağlubiyetinden sonra araya devre arası tatili girmişti takım bi nebze olsun herşeyi unutma fırsatını yakalamıştı . Senin 4 gün sonra Avrupa ondan sonra derbi maçın var ve aynı oyuncular sahada olucak .

Alıntıları Göster
    A = {Ø}

• quote:

Orijinalden alıntı: derinkoma

A = {Ø}

Alıntıları Göster
    fenerbahçe son 15 yılda ne zaman hızlı top oynamış?Her zaman kontrollü top oynamıştır.Top bende olsun ben paslarla ortalarla rakibe gol atarım demiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

fenerbahçe son 15 yılda ne zaman hızlı top oynamış?Her zaman kontrollü top oynamıştır.Top bende olsun ben paslarla ortalarla rakibe gol atarım demiştir

Alıntıları Göster
    futbola dair iyi yaptığımız tek iyi şey yok bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

Alıntıları Göster
    2 takımda hocasısz çıktı maça.Kasımpaşa nın Yardımcıı antrenörü biraz taktik veriş takıma 65 den sonra saldırın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

Alıntıları Göster
    kısaca özetlersek, korkak futbol ve şişirme toplarla oynuyoruz. bu oyunu halı saha maçlarında oynayanlara bile küfür ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpernova26

kısaca özetlersek, korkak futbol ve şişirme toplarla oynuyoruz. bu oyunu halı saha maçlarında oynayanlara bile küfür ediyorlar.

Alıntıları Göster
    Tamam takımın hiç bir taktiğinin düzeninin olmaması Aykut Kocaman'ın suçudur da
    1. dk dan 90. dk ya 11 de başlamış, sonradan girmiş; H.Ali'den Krasic'e hiç bir oyuncunun 5 metre yandakine pas atamamasına ne demeli?
    O da mı Aykut'un suçu.
    Fenerbahçe'nin tek kurtuluşu sezon sonuna kadar sabredip sonra yönetimden hocasına kadar toplu bir değişikliğe gitmesidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

Ataride bir oyun vardı güç toplayınca çekilen şutlar fırtına ateşli top dönen muz şeklini alır mesafe tanımadan gol olurdu İşte bizim şutlarımızda öyle olacak Herkesi yeneceğiz
  • Hocası olmayan 15 milyonluk takıma yeniliyorsun. Oyun taktiğin olsa ne yazar. Ruh gibi izliyor maçı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.