Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin başına o mu geçiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni sezonda parolasını 'her branşta şampiyonluk' olarak belirleyen sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, bu doğrultuda yatırımlar yapmak için harekete geçti.


    Bu sezon Avrupa'da beklentilerin altında bir performans sergileyen Fenerbahçe Ülker'de taşlar yerinden oynuyor! Yeni sezonda parolasını 'her branşta şampiyonluk' olarak belirleyen sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, bu doğrultuda yatırımlar yapmak için harekete geçti.

    Bu sezon başında büyük umutlar ile takımın başına getirilen Simone Pianigiani'nin beklentilerin çok altında kalmasının ardından yola Ertuğrul Erdoğan ile devam eden Fenerbahçe Ülker, yeni sezonda takımı Zeljko Obradovic'e teslim etmeyi planlıyor.

    Avrupa'nın en iyi başantrenörü olarak gösterilen Zeljko Obradovic'i ikna turlarına başlayan sarı-lacivertli yönetim, Sırp teknik adama oldukça yüksek bir transfer bütçesi sunmaya vaad etti.

    Yeni sezonda Türk basketbolcuların büyük bir kısmı ile yollarını ayıracak olan Fenerbahçe Ülker, Mike Batiste ve David Andersen ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyır. Zeljko Obradovic yönetiminde Avrupa'nın en iddialı kadrolarından birini kurmak isteyen Fenerbahçe Ülker, yeni sponsorluklar yoluyla da bütçeyi dengelemeyi planlıyor.

    Zeljko Obradovic ile transfer görüşmelerinin sonuna gelen Fenerbahçe Ülker'in resmi açıklamayı play-off maçlarının sona ermesinden sonra yapmayı planlanıyor.

    Geçtiğimiz sezon 13 yıl çalıştığı Panathinaikos'taki görevini bırakan Obradovic, yorgunluk nedeniyle kariyerine 1 yıllık bir ara vermeyi planladığını belirtmişti. Bu gelişme üzerine, sarı lacivertliler de Pianigiani'ye yönelmişti.

    BAŞARI DENİNCE AKLA GELEN İSİM

    Her ne pahasına olursa olsun Zeljko Obradovic'i takımın başına getirmeyi planlayan sarı lacivertli kulüpte, yönetim kurulu da bu girişimi yalanlamadı. Hatta mikro blogger sitesi Twitter'da Fenerbahçe Asbaşkanı Ömer Temelli'nin yazdıklarına göre görüşmeler çoktan başladı bile.

    Basketbol şubesinde yeniden yapılanma gerektiğinin altını çizen Temelli, kendisine yöneltilen "Başkanın Obradovic ile görüştüğü doğru mu?" sorusuna "Evet" yanıtını vererek, sarı lacivertlileri fazlasıyla heyecanlandırdı. Kariyerinde sayısız başarıya imza atmış Sırp başantrenör Obradovic'in vereceği son karar ise merakla bekleniyor.

     Fenerbahçe'nin başına o mu geçiyor?


    Kaynak: http://www.haberdar.com/fenerbahce-nin-basina-o-mu-geciyor-3905024-haberi







  • bir an için aykut kocaman ın yerine mi biri geliyor dedim
  • bu da olmazsa zaten boşuna oynamayalım avrupanın en iyi 5 koçundan teki
  • Pianigiani,Spaijha da gayet kariyerli koçlardı.Tenekeyi baģlayıp yolladık.

    Eger Obra ya da Ivkovic de bu şubeyi ayağa kaldıramazsa daha da bir cacık olmaz zaten.Bizim taraftar da sorunun "yönetim ve şubedeki beceriksizlerde" olduğunu anlar.

    Bir de takimin içindeki yerli cetesine ayarı verseler iyi olur.2011de Galatasarayda Rijkaardı yollayan yerli çetesi gibiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz yıldırım hala kulüp başkanı
  • Pianigiani başarılıydı ancak Siena dışına çıkmamıştı. Spahija da başarılıydı, bizde de başarısız olmadı zaten.
  • Şu basket takımındaki Türkler ile konuşulmalı Emir'i dişarıda tutuyorum.Yatmaya başladılar şu 2/3 senedir.Barcelona'yı çeyrek finalde elimizden kaçırdığımız sezonda ki adamlar ile bunlar aynı mı?! Oğuz,Ömer en başta olmak üzere çok büyük düşüş yaşıyorlar.Ben bu seneden gerçekten çok fazla ümitliydim.Kağıt üstünde iyi bir kadromuz vardı.Bogdanovic,Bo,Emir,Andersen,Sato vs vs. tamamen hayal kırıklığına uğradım.

    Biz de Gist vardı bir ara Pivot oynuyordu,niye gitti o? İzlediğim kadariyla çok etki,katkısi vardı takımda şimdi nerde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forum da bana göre yani herkes iyi biliyorda. Bu adam bi başka ya Johnny gerçek ismini bilmiyom ama Basketboldan anladığın kesin
  • Gel be reyis yanında diamantidisi de getir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • da da da da damiiirrrrrrrrrrr mirsicc ide getirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçe ülkerde koç sorunu olduğunu düşünmüyorum ama oyuncularda anlaşılmaz bir uyumsuzluk var. kemik kadroda değişiklik gerekiyor bence.
  • Eyvallah usta sağol, sizin teveccühünüz. :)

    Fenerbahçe'deki problem koçtan ziyade iskelette. Koç da önemli unsur fakat birincil değil. Yerli iskelet yaşlandı, bir kısmı emekli oldu, bir kısmı NBA'e gitti. Devamlılık sağlayamadığımız için düşüşe geçtik. Yabancı sınırlaması olduğu için yerli kalitesi çok önemli. Gerçi yerlilerden ziyade yabancı tercihlerimiz de sorgulanır vaziyette. Yaş ortalaması yüksek bir takımız ve elimizdeki oyuncular karakter olarak savunmadan uzak duran tipteler.

    Bence bizim takımın karakterini uzunların kalitesi belirliyor senelerdir. Buna artık adım gibi eminim. Son 2 sezondaki çöküş direkt bununla ilintili çünkü. 2 sezondur kolay sayı yiyen, boyalı alanı iyi savunamayan bir takımız. Şu an elimizdeki uzunlar tek kelimeyle berbat haldeler. Bizim ligi domine ettiğimiz, Avrupa'da ise sert takımlara bile kafa tuttuğumuz yıllarda, uzun rotasyonumuz şimdiye göre epey sağlamdı. Uzunların hemen hemen hepsi savaşçı ve savunma yapmasını bilen karakterlerdeydi.

    Obradovic'in geleceğini pek düşünmüyorum, görüşülmüş olabilir lakin Ivkovic daha yakın gibi geliyor. Slovenya'daki şampiyonadan sonra milli takımı bırakacak, sanki bize hazırlık yapıyor gibi Ivkovic. Geçtiğimiz günlerde de İstanbul'a gelmiş ve maçımızı izlemişti, her ne kadar kendisi milli oyuncularımı izlemeye geldim dese de bir temaslar olmuş. Ivkovic vaktinde Obradovic oyuncuyken onun koçluğunu yapmış bir isim. Elinden geçmeyen oyuncu yok, tam yaşlı kurt. Basketbolu, tabir yerindeyse, atomlarına kadar bilen bir isim. :)

    Ancak koç işinin artık belli olması lazım, sanırım play-off'tan elenmeyi bekliyorlar açıklama için. :) Lakin Avrupa pazarında da transferler şu anlarda hız kazanıyor. Elimizden oyuncu kaçırmak istemeyiz haliyle, elenelim de koç belli olsun. :) Takım zaten mental olarak bitik durumda.




  • Ellerine sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.