Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin 100 milyon taraftarı var diyebiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alex: Fenerbahçe'nin 100 milyon taraftarı var diyebiliriz

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza, Beşiktaş ile yapacakları derbi maçın liderlik yarışında önemli bir mücadele olacağını ifade etti.
    Brezilyalı futbolcunun FBTV’ye yaptığı açıklamalar kulübün internet sitesinde de yayınlandı.
    Kendileriyle birlikte Beşiktaş, Galatasaray ve Sivasspor’un sürdürdüğü liderlik mücadelesinde önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden Alex, "Hafta sonu oynayacağımız karşılaşma büyük bir maç. Bobo ve Deivid oynayamayacak, bu üzücü bir durum. Büyük oyuncuların büyük maçlarda oynaması gerekir. Ancak büyük takımlar kadrolarında birçok büyük oyuncu barındırırlar ve biri oynamadığı zaman yerine gelen oyuncu da görevini en iyi şekilde yapacaktır" diye konuştu.
    Lider olarak kalmanın her zaman daha zor olduğunu belirten Brezilyalı futbolcu, derbi maçı kazanmaları durumunda Beşiktaş ile aralarındaki puan farkının 5’e çıkacağını hatırlatarak şunları söyledi:
    "Eğer kazanamazsak dengeler yeniden değişecek. Beşiktaş kazanırsa önümüze geçmiş olacak, berabere kalırsak puan farkını korumuş olacağız. Aynı şekilde Galatasaray ve Sivasspor ile yapacağımız maçlara da bakmak gerekiyor. Her hafta dengelerin değişmesi bizim elimizde. Ancak önceki yıllara göre liderlik mücadelesinde birden fazla takımın olması hatta bu
    sayının dördü bulması çok olumlu bir durum. Bu ligde kalitenin ne kadar iyi olduğunu ve çekişmenin ne kadar fazla olduğunu gösteriyor. Karşımızda şu anda bir Sivasspor örneği var. İki yıl önce ikinci ligde oynarlarken şu anda Türkiye’nin en iyi üç takımına karşı mücadele ediyorlar. Kayseri takımı var ki eğer kötü sonuçlar almasa hem Sivasspor’la hem de şampiyonluk yarışındaki diğer takımlarla başa baş bir mücadele sergileyebilirdi. Kısacası kalite her geçen yıl artıyor."
    Kendisiyle birlikte Semih, Kezman ve Deivid’in gol yükünü çektiği konusundaki bir soruya verdiği yanıtta Brezilyalı oyuncu, "Biz kaleye daha fazla yakın olduğumuz için tabelaya katkımız oluyor, ama bunu direkt olarak takımı taşıma adına kullanılması gerektiğini düşünmüyorum. Çünkü bu bir takım oyuncu ve herkesin kendi içinde takıma katkısı vardır" diye konuştu.
    Maçlarda kendisinin çift forvetle oynamayı tercih ettiğini bildiren Alex, ancak bu konuda söz sahibi olan kişinin teknik direktör Zico olduğunu dile getirerek, "O nasıl isterse biz takım olarak öyle oynarız" dedi.
    Beşiktaş maçının ardından FC Chelsea ile karşılaşacak olmalarının motivasyon sorunu yaratıp yaratmayacağı sorulan Fenerbahçeli futbolcu, bu şekilde bir sıkıntı yaşamayacaklarına inandığını ifade etti.

"FENERBAHÇE’NİN 100 MİLYON TARAFTARI VAR DİYEBİLİRİZ"
    Alex, teknik direktör Zico’yu ve yabancı oyuncuları kendi ülkelerinden destekleyenlerle birlikte Fenerbahçe’nin 100 milyon taraftarı olduğunu ifade etti.
    Kendilerine gösterilen ilginin çok yüksek olduğunu kaydeden Brezilyalı oyuncu, "Türkiye’deki Fenerbahçe taraftarlarının yanı sıra Brezilya’da Zico’dan dolayı 30-35 milyonluk bir Flamengo taraftarı bizi destekliyor. Ayrıca Brezilya’da oynamış bizim gibi oyunculardan dolayı da bir taraftar grubu var Fenerbahçe’yi destekleyen. Maldonado ve Lugano’yu da kattığımız zaman yaklaşık 100 milyon taraftarı var diyebiliriz" şeklinde konuştu.
    10 gol ve 10 asistle oynaması ile ilgili soruya ise Alex, "Benim görevim diye düşünüyorum. Yeri gelecek arkadaşlarıma servis yapacağım yeri gelecek gol atacağım. Elimden geleni yapmak zaten benim görevim" yanıtını verdi.

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=509752&Date=26.03.2008&ver=36

• Bi de sana sormak lazım kaç diye.. Brezilyada bi çok kes bulundun sanırım. Kimin kimi desteklediğini sen daha iyi bilirsin..
  • <-------Buyur Istedigin cevaplar
  • izninle oha demek istiyorum alex kardeşim...

şimdi alexden dolayı 95 milyon türk fenerbahçeli taraftar da dünya kupasında brezilyayı mı tutuyor bunların arasında fransa kazansın italya kazansın diyen yokmu?bu açıklamayı yaparken(yaptıysa tabi) bir partide falanmıymış acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

izninle oha demek istiyorum alex kardeşim...

şimdi alexden dolayı 95 milyon türk fenerbahçeli taraftar da dünya kupasında brezilyayı mı tutuyor bunların arasında fransa kazansın italya kazansın diyen yokmu?bu açıklamayı yaparken(yaptıysa tabi) bir partide falanmıymış acaba?

Sen şimdi ispanyada Villareal'in Rusya'da Zenit'in İngiltere'de Blackbur'ün başarılı olmasını istemiyo musun?Şahsen ben bu takımların başarılı olmasını isterim çünkü kendi milletimizden biri o takımda top koşturuyo
  • quote:

Halil altıntop'un maçı olduğunda B.Munich'i , Emre'nin maçı olduğunda newcastle'ı desteklemiyo musun?? TAbii ki tuttuğun takım newcastle değil ama en azından destekliyosun ve bu da seni o takımın tarftarı yapmaz mı?
  • bana ne canım o takımlardan yabancı maçlarda beşiktaş haricinde illa birini desteklemem gerekiyorsa milana sempati duyardım(van basten gullit yüzünden) eskiden şimdi biraz barca var.ronaldinho etoo henry beğendiğim bütün forvetler orada.
    ama her zaman dedim benim takımım(beşiktaş) ve milli takım haricinde hiçbir takımın ne yaptığı beni ilgilendirmiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hakan Torinoya gittiği zaman Galatasaraylıların Torino maçlarını izleyip. Desteklemesi gibi bir şey. Yada nihat.
  • sempati duyman o takımın taraftarı olduğun anlamına gelmez simple.
    taraftarlığın anlamını pek bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla...
  • quote:

bana ne canım o takımlardan yabancı maçlarda beşiktaş haricinde illa birini desteklemem gerekiyorsa milana sempati duyardım(van basten gullit yüzünden) eskiden şimdi biraz barca var.ronaldinho etoo henry beğendiğim bütün forvetler orada.
    ama her zaman dedim benim takımım(beşiktaş) ve milli takım haricinde hiçbir takımın ne yaptığı beni ilgilendirmiyor...

Ok seni hiçbir takım ilgilendirmiyosa bu sayı 20 milyona düşer o zaman... Dikkatimi çekiyo , fenerbahçe ile ilgili her konuda , ne olursa olsun aksini iddia ediyosun.. Çoğunlukla da saçma sapan iddialarda bulunuyosun. Tamam bi yerlerden yaran olabilir , bi şekilde takmış olabilirsin ama biraz daha mantıklı yorumlar yapsan daha hoş olucak..
  • quote:

sempati duyman o takımın taraftarı olduğun anlamına gelmez simple.
    taraftarlığın anlamını pek bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla...

"ülkelerinden destekleyenlerle birlikte Fenerbahçe’nin 100 milyon taraftarı olduğunu ifade etti. "

Adam belirtmiş destekçi olduklarını.
  • Bende dedimki izin günü Alex'le Ali Şen boğaz turumu yaptılar. Oha yani ne bu 100 milyon taraftar.

Ama olay farklıymış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

quote:

bana ne canım o takımlardan yabancı maçlarda beşiktaş haricinde illa birini desteklemem gerekiyorsa milana sempati duyardım(van basten gullit yüzünden) eskiden şimdi biraz barca var.ronaldinho etoo henry beğendiğim bütün forvetler orada.

Ok seni hiçbir takım ilgilendirmiyosa bu sayı 20 milyona düşer o zaman... Dikkatimi çekiyo , fenerbahçe ile ilgili her konuda , ne olursa olsun aksini iddia ediyosun.. Çoğunlukla da saçma sapan iddialarda bulunuyosun. Tamam bi yerlerden yaran olabilir , bi şekilde takmış olabilirsin ama biraz daha mantıklı yorumlar yapsan daha hoş olucak..

ne diyeyimki ben burda şimdi 100 milyon taraftar diyor adma yahu manchesterin realin bile belki o kadar yoktur taraftar olarak değerlendirirsek.ha sempati duyan dersek o ayrı taraftar demiş adam...
    mantık ama neye göre mantık fenerin 100 milyon taraftarı var diyen adam mantıklı da ben mi mantıksızım şimdi?
    saçmaladınız gene kusura bakmayın ama.

• Bilginiz var mı bilmiyorum ama bu kulüp Brezilya'daki mağazalarda forma satışı yapıyor. Hatta formaların bittiği ve yeni formaların gönderileceğini söylemişlerdi. Senin takımında R.Carlos , Alex ve ZICO varsa bırakında olsun o kadar.

Hiç kimse olmasa bile Flamengo taraftarlarının duaları yanımızdadır. Adamlar bizim Tanrımız Zico diyorlar...
  • quote:

quote:

quote:

ne diyeyimki ben burda şimdi 100 milyon taraftar diyor adma yahu manchesterin realin bile belki o kadar yoktur taraftar olarak değerlendirirsek.ha sempati duyan dersek o ayrı taraftar demiş adam...
    mantık ama neye göre mantık fenerin 100 milyon taraftarı var diyen adam mantıklı da ben mi mantıksızım şimdi?

Adamın taraftardan kastettiği sadece fenerbahçe'yi destekleyen insanlar.. Tabi ki elin brezilyalısı benim kadar fenerbahçeli değil , fenerbahçe sevgisi ile yanıp tutuşmuyor ve ben de bir ingiliz kadar newcastle'lı değilim.. Çok farklı bişeyden bahsetmiş , sen farklı açıdan bakıp anlıyosun. Alex zico carlos lugano maldonado GS'de ya da BJK'de olsa aynı şey onlar için de geçerli olurdu..

• quote:

quote:

quote:

Yahu tabiki adamların kulüpler yaşayan , takımla yatıp kalkan taraftarımız olacak hali yok. Alex sempati duyan , "taraf olan" anlamında söylemiştir. Yani adam yarın tv'yi açıp Chelsea-Fenerbahçe maçını gördüğünde Fenerbahçe'nin kazanmasını isteyecektir. Tıpkı benim Villareal maçlarında , Orlando Magic maçlarında taraf olmam gibi. Bunda bu kadar büyütülecek , abartılacak birşey yok.

Zamanında Romen'ler Hagi'den dolayı gs'yi desteklemiyorlarmıydı...

• boşuna konuşuyosunuz İlker abinin hiç düşüncesinden savunduğundan başka bişeye ikna olduğunu kabullendiğini gördünüzmü?
  • ok anladım o zaman 20-30 milyon şilili 30-35 milyon arası brezilyalı 10-15 arası fransız,bir 10 milyon hırvat taraftarımız var diye rahatlıkla diyebilirim bende.
    ama itiraz edeceksiniz şimdi ben eminim.neyse...
  • Adnan polat ''Bunun altında kalamam bizim daha çok destekçimiz olmalı'' deyip atağa kalkmış çinden oyuncu getirecekmiş
  • quote:

ok anladım o zaman 20-30 milyon şilili 30-35 milyon arası brezilyalı 10-15 arası fransız,bir 10 milyon hırvat taraftarımız var diye rahatlıkla diyebilirim bende.
    ama itiraz edeceksiniz şimdi ben eminim.neyse...

Ama sen sapla samanı karıştırıyorsun be hocam. Sen Şili'den Marcelo Salas'ı alırsan tüm Şili seni izler , veya gidersin Messi'yi alırsın tüm Arjantin gece yarılarında kalkıp Beşiktaş maçını izler. Ama kimse Maldonado , Delgado , Tello , Deivid , Lugano için takım falan desteklemez :)

Al Henry'i seneye , bak bakalım Ümraniye'den içeri hergün Fransız gazeteciler televizyoncular giriyo rmu girmiyor mu..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.