Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin 10 kişiye beraberliğe oynaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut kocaman şaşırtmadı kontrollü futbol diye diye al gülüm ver gülüm defansta top çevirerek maçı bitirttik sanki biz 10 kişi kalmış gibi ne zaman saldıran fenerbahçe'yi görücez tekrar? Oyuncularda bi gram gol isteği yok 20 dakika 10 kişiye tek şut orta çekemeyerek sinir krizi geçirttiğin için TEBRİKLER FENERBAHÇE!!!!
    Defans futbolunu yiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Defans futboluyla alakasi yok topcular tek yonlu. Ay beyninizle izleyin . Yaratici pasor yok

• çok ciddiyim belhanda zaten yoktu, hocanın yerinde olsam rodrşgezi oyuna alır devam ederdim. bu şekilde size daha çok şans verdi
  • 8 puanlık farkı başarıyla korudular.

• atmak istiyorlar ama icraat yapcak adam yok daha düzgün pas atamıyorlar fenerdeki oyuncular, valbuene gibi oyuncu çıkıyor alper gibi top konstrasyonu bile olmuyan biri giriyor gidiyor 90 da atıfı alıyor küfür eder gibi adama ozan souza ile filan bir kademe gidemez fener aykut'ta hoca değil zaten..fenerde ne insiyatif alcak ne araya top atabilcek adam ne takım oyunu cart curt var rakip kapandımı kitlenir fener
  • Yok hocam adam yon işte. Rudvan da dedi Alex’i çağır emeklese son 20 dakika farklı olur diye. Alperle malperle olmaz bu iş

• Aykut hocamın en sevdiği skor golsüz beraberliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aradesh

Defans futboluyla alakasi yok topcular tek yonlu. Ay beyninizle izleyin . Yaratici pasor yok

beynimle izliyorum merak etme oraya a2 takımından adamda oynatsan kim olursa olsun bir istek hırs olur o yok.

bu kadrolar otomatik kurulmuyor saçma sapan soldadoya dirara ve geçen senelerdeki saçma sapan adamlara para sayıcağına git yaratıcı oyuncuları al bizim yönetim transfer yapmak için transfer yapıyor.

Kaç senedir yaramıyor işte bu oyun stili ne avrupada ne ligte başarı var her sene aynı feneri izlemekten sıkıldım kabullenmiş çekingen oyundan

• lan o değil de isla ne top oynadı ya
  • Tudor'a teşekkür edin. Rodriguez'i oturtup Belhanda'da israr etti. Gomis ve Feghouli'yi kendi evinde korkup cıkardi. Aykut da Tudor'da birbirinden ürktü. Iki teknik adamla bi takimlar Avrupa'da bir cacik yapamaz.

• Niye büyüktünüzki fener kaç yıldır böyle oynuyo gs 9 kişide kalsa aynı şey olacak.
  • fırsatı teptiniz fener yenseydi gs karışırdı.
  • Anadolu takımlarının yaptığını 10 kişi kalınca Galatasaray yaptı. Topu rakibine verdi ve Fenerbahçe topu ezdi. Ne bekliyordunuz anlamıyorum.
  • Genclerbirligine atak yapamadin. Gsye yapmasini mi bekliyordunuz ? Yonetim hakli. Aykut degismis. Artik 11 kisiye karsi degil 10 kisiye karsi da yatis futbolu oynatiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aradesh

Defans futboluyla alakasi yok topcular tek yonlu. Ay beyninizle izleyin . Yaratici pasor yok

Yaratıcı pasör yok diyorsun. Sana tek bir açıklama yapacağım;

Aykut hoca 2013'te gitti, yerine Ersun hoca geldi ve Aykut'un bıraktığı aynı kadroyla adam Nisan'da şampiyon yaptı takımı. PROBLEM ???

Yemin ediyorum şu maç kenarda Ersun hoca olsa (bana Trabzon'da şöyle böyle falan goygoyu yapmasın kimse!) bu maç bangır bangır gelen bir Fenerbahçe izlerdik. Boş yapmayın ya...

VALBUENA NEDEN ÇIKAR BANA BUNU BİRİ SÖYLESİN DELİRECEĞİM???!! BAŞIMIZDA VASIFSIZ BİR HOCA VAR ÇÜNKÜ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 22 Ekim 2017; 23:16:14 >

• 20dk filan diyen arkadaşlar olmuş
    Yaşları yetmiyor olabilir zira dk 14 te K.K görüpte sizi kim yenmiş bir araştır ...
  • Kadıköy'de 10 kişiden 6 yedik biz de. Çok abartılan bir konu diyesim geldi de konuyu açan Fenerliymiş zaten.
  • Galatasaray son 15-20 dakika takım halinde geriye çekildi bizimkiler de ordan oraya top dolaştırdılar doğru dürüst üzerlerine bile gitmediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

Galatasaray son 15-20 dakika takım halinde geriye çekildi bizimkiler de ordan oraya top dolaştırdılar doğru dürüst üzerlerine bile gitmediler

Şike var, ikisi de anlaşmış beraberliğe.
  • bıraktığı aynı kadro?

o kadronun üstüne 30milyonluk transfer yapıldı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.