Şimdi Ara

Fenerbahçe | Haftanın maçı | Fenerbahçe - Ankaragücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.302
Cevap
0
Favori
41.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Fenerbahçe | Haftanın maçı | Fenerbahçe - Ankaragücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 26 Mayıs 2007; 21:27:29 >

• umarim rahat kazaniriz
  • zico acaba nasıl bir kadroyla çıkacak.fenerin 2 kadrosu olmalı deplasman ve saraçoğlu olmak üzere yoksa fener bu sene deplasmanlarda çok zorlanır gibime geliyor.ben en çok kezmanın performansını merak ediyorum bu maçda
  • başarılar valla siavasa ne diyelim.Bjk karşısında da bize başarılar
  • Orta sahada pres yetersizliğimiz var bu takım savunmasınıda etkiliyor. orta sahamız düzelmediği sürece çok gol atıp çok golde yeriz. Bu maçta puan kaybına müsade yok.
  • Fenerbahçe | Haftanın maçı | Sivas-Fenerbahçe
    Demişin ama haftanın maçı Galatasaray-Beşiktaş bu arada Sivasa başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: solid?

Fenerbahçe | Haftanın maçı | Sivas-Fenerbahçe

üst konuya bakmadın sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kill bizim ilk mesajıda editle sana zahmet bizede haksızlık olmasın

hayrlı olsun arkadaşlar başlığınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 16 Eylül 2006; 14:06:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

kill bizim ilk mesajıda editle sana zahmet bizede haksızlık olmasın

hayrlı olsun arkadaşlar başlığınız..

Sen yeterki iste Technics.
  • Sivas'ın geçen hafta 3 tane oyuncusu kırmızı kart görmüş.

Bu durum avantajmı olur dezavantaj mı olur bilemem. Sanırım bu yüzden Sivas kapalı savunmayla oynar bu durumda da FB zorlanır gibi. Ama erken gelecek bir golle Sivas dağılabilirde..

Zorlansakta bu maçı alırız.
  • ben çekiniyorum sivas'tan.evet erken gol atarsak oyunun kilidini açarız ama bu takım erken gol atamıyor.forvet dolu ama orta sahadan yeterli desteği verecek futbolcu yok.tek şansımız appiah'ın oynaması.aurellio'nun yükünü hafifletir bu maçta.
  • eğer zico hücum sevdasından vazgeçip bütün hücumcuları birarada oynatmazsa rahat kazanırız..biraz orta sahaya ağırlık vermesi lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ge©eKu$u -- 16 Eylül 2006; 15:03:05 >
  • ilk golü atarsak ve ilk yarım saat içinde rahat kazanacağınımızı düşünüyorum.diğer koşulda zorlanabiliriz.
  • Laf bunlar adamlar yinede 11 kişi cikacak maça ....

Maça gelince yine TV maçinda saçlarimizi yollucaz gibi geliyor bana.
  • Belli olmaz ya kaybederiz ya kazanırız yada berabere kalırız
    Top yuvarlak
  • quote:

Orjinalden alıntı: solid?

Fenerbahçe | Haftanın maçı | Sivas-Fenerbahçe

Sadece Fenerbahçe konusu burası, genel bir konu değil demek istediğim.
    Üst konuya göz atarsan görebilirsin :).
  • yenin gelin başka yorum yok
  • evet artık Zico orta sahayı 3 kişi yapsın . Appiah-Selçuk-Mehmet olarak sahaya çıktığı zaman daha iyiydik. Artık Zico bunu görmeli. bumaçı alacğız .
  • sivas'a başarılar
    yenin bırakın fazla üstlerine gitmeyin
  • Ben başlık açmıştım ama bu kadar cafcaflı değildi neyse official topic bu olsun!

Fenerbahçem bugün geldi Sivas'a 4 Eylül Otel'in orda bekliolardı. Bende bekliyim dedim ama zaman yoktu!

Fenerium'un da tırı gelmiş abi dayanamadım bi t-shirt aldım walla. Şu sol tarafta yukarıdan aşağıya FENERBAHÇE yazan t-shirtlerden.

Üzerinde de Appiah ile ilgili bişiler yazıoda okuyamıom. Lacivert üzerine siyah yazmışlar.

Neyse maça gelelim yarın Kale Arkası GAR tarafından izlicem maçı. Sivaslıyım ama ne yapıyım Fenerbahçe sevgisi böyle bi şi işte Fenerbahçemin kazanmasını istiyorum walla.

Babama dedim "baba Fenerlilerin taraftan alalım diye ama dinlemedi yok dedi." Neyse artık Fenerbahçem gol attıkça içerden Sivas attıkça dışardan sevinirim bende artık!

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.