Bildirim
Fenerbahçe forma tasarımlarım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up _____________________________ 
-
son forma bence en güzeli 2. de en sadesi mi kötüsü mü desem ama güzel olmuş hepsi _____________________________
Herkes Haddini Bilecek ! -
Bunları görünce mevcut formalara dua ettim _____________________________ -
@mygfb3421 usta senden bişey isteyebilir miyim? 11 12 sezonundaki formanın arkasına 7 numara ARY yazabilir misin? _____________________________ -
Kaleci dışı güzel
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Donanım Haber Steam Topluluğu
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB -
bi gün şekspire şemsiyecinin biri mektup yollamış demiş abi ben şiir yazıyom bi bak nası demiş, şekspirin cevabı şu olmuş:
"sen şemsiye yap, hep şemsiye yap, sadece şemsiye yap." eyyorlamam bu kadar._____________________________
MSI GTX 1070 GAMING X 8G / Intel® Core™ i5-7500 3.40GHz
MSI Z270 Tomahawk Arctic / G.Skill RipjawsV 3000Mhz 8GB x2
Cooler Master Mastercase PRO 5 FT / Corsair CS750M 80+ Gold
Logitech G410 Atlas Spectrum / MSI Clutch GM60 Gaming Mouse
-
-
-
-
geliştir 11 yıldır photoshop kullanan biri olarak konuşuyorum boş değil yani
olm daha çeşitli formalar yap o çubuklu her sene çıkacak zaten bak mesela benim fantezi formalarımdan iki tane ;

-
-
-
Önemli değil
_____________________________ Mustafa Kemal Atatürk -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 18:20:9 >_____________________________ -
-
feneriumun yasaklanan reklami
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- fenerium üst tribün
- dünyanın en büyük spor kulübü
- fenerbahçe forvetleri son 10 yıl
- fenerbahçe gol müziği
- futbolda 8 numara pozisyonu
- premier lig hangi kanalda
- ip tv yasal mı
- bundesliga hangi kanalda 2026
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hocam hadi beraber kiğili'ye gidelim verelim formaları seneye gözümüz şenlensin