Şimdi Ara

Fenerbahçe Diye Bir Takım Olmasa Hangi Takımlı Olurdunuz ? (Memleketiniz Haricinde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyelim ki Fenerbahçe diye bir takım yok Böyle bir takım olduğunu bilmiyorsunuz memleketiniz haricinde Türkiye'de hangi takımı tutardınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Diyelim ki Fenerbahçe diye bir takım yok Böyle bir takım olduğunu bilmiyorsunuz memleketiniz haricinde Türkiye'de hangi takımı tutardınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beşiktaş

• niye bu tarz tuhaf sorular soruyorsunuz.buradaki hiçbir fenerbahçeli "galatasaray" cevabı vermeyeceğine göre cevap "beşiktaş" olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

niye bu tarz tuhaf sorular soruyorsunuz.buradaki hiçbir fenerbahçeli "galatasaray" cevabı vermeyeceğine göre cevap "beşiktaş" olacaktır

Yoo diyen gördüm
  • buna ek olarak bizde futbol kültürü olsa, mesela ingilteredeki gibi bir futbol ülkesi olsak 3 büyükleri istanbul dışında tutan olur muydu onu merak ediyorum ben
  • Ego tatmin konusu . Tamam 20 m kişi ayırın beşiktaşa geliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi herkes beşiktaş desinde arkadaş mutlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

buna ek olarak bizde futbol kültürü olsa, mesela ingilteredeki gibi bir futbol ülkesi olsak 3 büyükleri istanbul dışında tutan olur muydu onu merak ediyorum ben

Çok nadir.
  • Beşiktaş
  • Beşiktaş

• hiç bir fenerli gs li olmayacaktır ,hiç bir gs lide fb li olmaz ve herkez bjk li olur sorunda burda her zaman 3. takım olarak kalcaksınız !
  • Bozbaykuşlar hell yeah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

hiç bir fenerli gs li olmayacaktır ,hiç bir gs lide fb li olmaz ve herkez bjk li olur sorunda burda her zaman 3. takım olarak kalcaksınız !

Fenerbahçe Diye Bir Takım Olmasa Hangi Takımlı Olurdunuz ? (Memleketiniz Haricinde)
  • Ankaragücü
  • Gençlerbirliği Bursaspor Eskişehirspor bunlardan biri olurdu herhalde
  • Liverpool

• Manchester United
  • quote:

Orijinalden alıntı: gFalcon

Liverpool

++
    Liverpool.
  • Beşiktaş!
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.