Şimdi Ara

Fenerbahçe, Didier Drogba'nın açıklama yapmasını istedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

F.Bahçe, menajerine “Drogba, ‘1 milyon fazla verdiler ama F.Bahçe’yi değil G.Saray’ı seçtim’ dedi mi?” diye sordu. “Hayır” yanıtı üzerine açıklama isteyen Kanarya’ya, Seydi “Polemiğe girmez” karşılığını verdi.

F.BAHÇE yönetimi, G.Saray’ın dünyaca ünlü yıldızı Didier Drogba’nın “1 milyon Euro fazla vermelerine karşın G.Saray’ı tercih ettim. Parayı seven biri olsam F.Bahçe’yi seçerdim” sözleri üzerine harekete geçti.

Sarı-lacivertliler, Fildişili oyuncunun ezeli rakiplerine transfer olmasının ardından gündeme gelen iddiaların ardından 2 dönem F.Bahçe formasını giydikten sonra Katar’ın yolunu tutan eski oyuncuları Issiar Dia’yı da temsil eden Drogba’nın menajeri Thierno Seydi ile temasa geçti.

DIA’NIN DA MENAJERİ
    SARI-lacivertliler, Seydi’ye “Drogba 1 milyon Euro fazla vermelerine karşın F.Bahçe’yi değil G.Saray’ı seçtim’ dedi mi?” diye sorarken, Senegalli menajer böyle bir konuşmanın sözkonusu olmadığı yanıtı verdi. Milliyet'in haberine göre; Bunun üzere F.Bahçe yönetimi, Drogba’nın bir açıklama yaparak iddiaları yalanlayıp yalanlamayacağını sorarken Seydi, Fildişili golcünün böyle bir polemiğin içinde kesinlikle yer almayacağını net bir dille aktardı. Bunun üzerine ise ısrarlı tavırlarını sürdüren sarı-lacivertliler, Drogba’nın böyle bir soru gelmesi durumunda yanıt vereceği cevabıyla teselli bulurken “Biz istesek Drogba kesin F.Bahçe’deydi” yorumunda bulundular.

• son satırdaki parantez içini okuyun gülüp çıkın konudan
  • biz istesek drogba kesin fenerbahcedeydi siz isteseydiniz hamitide alirdiniz hatta istediginiz icin belhandayida aldiniz tabi canim tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR
    “Biz istesek Drogba kesin F.Bahçe’deydi” yorumunda bulundular.

Uğraşmayın beyler konunun özü burası
  • Bu lafı kullanmayı hiç sevmiyorum ama yazmak gerekiyor.

• fb istediği oyuncuyu istediği zaman alır !!1!1bir!1!

ali yıldırım mod off
  • fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

son satırdaki parantez içini okuyun gülüp çıkın konudan

Hahahahahahahhahaha
  • E adamlar haklı ,koskoca üç büyük Dünya yıldızı aldılar Drogba'yı mı alamayacaklar.
  • kendi kendine çalıp eğlenen insanlar güruhu oldu şu dhnin galatasaray bölümü.
  • Ne kadar kompleksli ne kadar leş bir takim. Aciyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

kendi kendine çalıp eğlenen insanlar güruhu oldu şu dhnin galatasaray bölümü.

Sadece Galatasaray bölümü ilemi sınırlı söylediğin husus ?
  • Geçen sene ağızlarından '3 temmuzdan beri gelişen süreçte..' cümlesi düşmedi,bu senede yok sneijder yok drogba yok spk fenerbahçe yöneticileri sürekli Galatasaray hakkında yorum yapıyor,aklı selim biri çıkıpta demiyorki fenerbahçe ligde kaçıncı,takım neden top oynamıyor neden bunları konuşmuyosunuz,ömer temelli diye bi adam var,sanırsın fb galatasaraya bulaşma,çamur atma yönetim kurulu başkanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

kendi kendine çalıp eğlenen insanlar güruhu oldu şu dhnin galatasaray bölümü.

Biz onu FB için düşünüyorduk. GS yönetimini "soyguncu", başkanını "fırıldak", TD'sini "ahlaksız", oyuncusunu "köpek", takımı "cemaat uşağı" "fransız uşağı" ...

diye iftira edip de bunun üstünden gelin güvey olan bir FB güruhu var. kendi kendine çalıp eğlenen kim oluyor mantıgolarak

neden, çünkü bunu yapmazlarsa ilgi kendi üzerlerinden dağılmaz. herkesi bir araya toplamak için ortak bir düşman yaratmak buradaki amaç.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrFenerli1907

Acınası durumdasiniz ya

• Siz Ronaldo'yu da alırsınız ancak öyle basit futbolculara gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFenerli1907

Acınası durumdasiniz ya

çok haklısın ya ne olacak bu senin gibilerin hali
  •  Fenerbahçe, Didier Drogba'nın açıklama yapmasını istedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.