Şimdi Ara

Fenerbahçe Chelsea'yi eler mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Fenerbahçe Chelsea'yi eler mi?

(En Son Oy Tarihi: 5.4.2008)
Giriş
  • imkanı yok özellikle ingilterede ki maçta fenerbahçe o baskıyı kaldıramıycak
    chealsea güle oynaya geçecek feneri
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Sevilla bence daha iyi bir takım ki eledik. Belli olmaz futbol bu..

arkadaş gerekli cevabı vermiş bence.
  • sevilla diyip küçümsediğiniz takım son 2 yılın uefa şampiyonu. burdaki maçta bende fenerbahçe yenecek ama deplesmanda baskı altında kalmayıp iyi bir oyun çıkarabilirse ki çıkaracağına inanıyorum turu geçer. önemli olan inanmak bir işi yaparken eğer yenilirim mantıgıyla çıkarsan tabiki yenilirsin. kavgaya girmeden kesin dayak yerim demek gibi birşey bu. top yuvarlak maç 90 dakıka hiç belli olmaz. iman power denen bir etmende var bizde rüzgar bizden yana yani. turu geçeceğimize inanıyorum
  • Chelsea nin sahasında bir baskı yokki, Fenerbaçe kaldıramasın....
  • Bir Fenerbahçeli olarak eleyemez diyorum. Hatte maç alamaz diyorum ve en fazla 1 gol atar diye de ekliyorum.
  • chelsea press yaparsa fenerbahçe defanstan top çıkarırken bile zorlanıcaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

quote:

iyi de sevilla takım olarak iyi oynuyordu fakat oyuncuları fazla meşhur alanında en iyi oyuncular değildi

ama chelsea 300-400 milyon $ lık takım

1 Čech • 2 G. Johnson • 3 Ashley Cole • 4 Makélélé • 5 Essien • 6 Ricardo Carvalho • 7 Shevchenko • 8 Lampard • 9 Sidwell • 10 Joe Cole • 11 Drogba • 12 Mikel • 13 Ballack • 14 Pizarro • 15 Malouda • 18 Bridge • 19 Diarra • fb 20 P. Ferreira • 21 Kalou • 22 Ben Haim • 23 Cudicini • 24 Wright-Phillips • 26 Terry • 40 Hilário •

kadroya bak anasını satiim 2 tane 11 şıkarsan ikisi de premier ligde şampiyonluğa oynar

• Eleyecek, elediğimizde bu topici hortlatacağım
  • Fener Kadıköy'de Inter'e karşı oynadığı futbolu oynasın yeter ki eleyemeyeceği takım yok
  • Saraçoğlu'ndaki maç çok sakat herşey ona bağlı bence
    Neden olmasın eler diyorum...
  • Rüyasında Belki
  • Chelsea forumundada aynı konu varOradada adamlarda hiç telaş yok..fener çıktığı için seviniyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: abas

quote:

quote:

iyi de sevilla takım olarak iyi oynuyordu fakat oyuncuları fazla meşhur alanında en iyi oyuncular değildi

1 Čech • 2 G. Johnson • 3 Ashley Cole • 4 Makélélé • 5 Essien • 6 Ricardo Carvalho • 7 Shevchenko • 8 Lampard • 9 Sidwell • 10 Joe Cole • 11 Drogba • 12 Mikel • 13 Ballack • 14 Pizarro • 15 Malouda • 18 Bridge • 19 Diarra • fb 20 P. Ferreira • 21 Kalou • 22 Ben Haim • 23 Cudicini • 24 Wright-Phillips • 26 Terry • 40 Hilário •

kadroya bak anasını satiim 2 tane 11 şıkarsan ikisi de premier ligde şampiyonluğa oynar

Takım oyunu oynadığı için Sevilla daha iyi zaten.. Senin dediğin gibi olsaydı 2 üst üste sene avrupanın en iyisi Chelsea olurdu, Sevilla değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 22 Mart 2008; 20:01:47 >

• 1.si klasik olucak ama futbol topla oynanıyor banknotlarla değil..Fenerbahçe Sevilla karşısında da yüreğiyle futbolunu oynadı,Chelsea'de de oynar..2. si de Glen Johnson ve Lassana Diarra şu an Chelsea'de değil sen kaçıncı sezondasın?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: abas

quote:

quote:

Takım oyunu oynadığı için Sevilla daha iyi zaten.. Senin dediğin gibi olsaydı 2 üst üste sene avrupanın en iyisi Chelsea olurdu, Sevilla değil..

takım oyunu gelip geçicidir ama elindeki oyuncular iyi olduğu sürece her zaman en iyilerden birisin

Örnek vermek gerekirse Gs 2000 uefa and super cup
    şimdiki halinide görüyorsun gs nin

• yanlıs bi mantık ona bakarsan fenerbahcede Türkiye ' ye göre cok değerli yıldızları olan bi takım ama bakarsan 25 sene Türkiye kupasını alamamıs bi takım

yani benim düsüncem fener evinde terletir deplasmanda fark yer (yememesi için dua etmemiz lazım )
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

yanlıs bi mantık ona bakarsan fenerbahcede Türkiye ' ye göre cok değerli yıldızları olan bi takım ama bakarsan 25 sene Türkiye kupasını alamamıs bi takım

yani benim düsüncem fener evinde terletir deplasmanda fark yer (yememesi için dua etmemiz lazım )

futboldur olur böyle şeyler

ama edunun eli kolu rahat durursa fenerin buradan bi beraberlik çıkaracağını düşünüyorum ama dışarda min. 4

• Öncelikle belirteyim koyu bir Fenerbahçe'liyim .

Fenerbahçe burada kesinlikle gol atacaktır . Eğer heyecan yapmadan maçın farkına vararak oynarsa maçı alacağına kesinlikle inanıyorum .

Yine İngiltere'de Fenerbahçe'nin gol atacağını düşünüyorum . Stres yapmadan sakin oynarsa turu geçebilir , geçerse tarih yazar kanısındayım .

Ancak bu biraz zor .

Yinede yense de yenilsede her zaman Fenerbahçe'nin yanındayım . Şimdilik bu başarının büyük bir başarı olduğunun da farkındayız ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Öncelikle belirteyim koyu bir Fenerbahçe'liyim .

Fenerbahçe burada kesinlikle gol atacaktır . Eğer heyecan yapmadan maçın farkına vararak oynarsa maçı alacağına kesinlikle inanıyorum .

Yine İngiltere'de Fenerbahçe'nin gol atacağını düşünüyorum . Stres yapmadan sakin oynarsa turu geçebilir , geçerse tarih yazar kanısındayım .

Ancak bu biraz zor .

Yinede yense de yenilsede her zaman Fenerbahçe'nin yanındayım . Şimdilik bu başarının büyük bir başarı olduğunun da farkındayız ..

• fenerliyim ama eleyemez gibi geliyor..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.