Şimdi Ara

FENERBAHÇE-ÇAYKUR RİZE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KİEV MAÇINDAN ÖNCE OLMASI KONSANTRASYON SORUNU YARATABİLİR AMA MAÇI 3-0 ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YÜZ YILLIK AŞK -- 17 Ağustos 2006; 11:36:51 >

• Bence 2 farklı skorla maçı alırız.

Birde Appiah'ın dururmu ne oldu takip eden var mı ? Tahkim 3 maçlık cezayı onayladı mı?
  • kadıköyde bu maçı rahat kazanacığımızı düşünüyorum..

appiah konusunda itiraz yapıldı ama henüz bi sonuç çıkmadı daha.
  • maçı fener farklı kazanacaktır... rize geçenyılki gücünde değil iyi futbolcularını gönderdi yeni takım tam oturmadı... rize herzamanki gibi açık futbol oynayacaktır.. buda dogal olarak bol gollü maç olacagını gösterir.
  • benim en çok merak ettiğim federasyonun sezon sonuna kadar fenerin başına daha ne çoraplar öreceği appiah la başladı zaten
  • rize'yi rahat geçeriz.zaten bu sene küme düşmeye en yakın takım,hiç bir mevkisinde oturmuş oyuncuları yok.
  • maç ne zaman saat kaçta yav?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçe - Mersin İY
    9 yıl önce açıldı
    Fatih Tekke Beşiktaş Yolunda!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zahony

maç ne zaman saat kaçta yav?

19 Agustos cumartesi saat 21.30 da.

Bende kazanacagimizi dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akglsercan -- 17 Ağustos 2006; 21:14:59 >
  • Rize maçını kazanacağız. farklı bir galibiyet Kiev maçı öncesi keyifleri biraz daha yerine getirir
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih53

maçı fener farklı kazanacaktır... rize geçenyılki gücünde değil iyi futbolcularını gönderdi yeni takım tam oturmadı... rize herzamanki gibi açık futbol oynayacaktır.. buda dogal olarak bol gollü maç olacagını gösterir.

biraz geç olacak ama belkide birisi sölemiştirde yinede ben söyliyeyim 3 hafta ceza
  • yanlış alıntı yapmışım

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Bence 2 farklı skorla maçı alırız.

Birde Appiah'ın dururmu ne oldu takip eden var mı ? Tahkim 3 maçlık cezayı onayladı mı?

onaylandı 3 hafta
  • 5-0
  • 3-0 olsun bizim olsun
  • Maç kadrosuna baktım. Aurelio orta sahada yine tek başına . 1 gün arayla hem Milli Takım'da hemde lig maçında bu yorucu görevi kaldırabilirmi acaba diye düşüyorum. Sağbek Serkan oynuyor yine. Kerim GB maçındaki başarılı performansının ardından yine kulübeye çekilmiş. Bir genç futbolcuyu bitirmenin en kestirme yolu bu. Zico yanlış yapıyor. Sağbeke Kerim'i koysa, Serkan, Seçuk, Kemal'den birinide Aurelio'nun yanına monte etse daha iyi olacak. Yoksa maçta zorlanabiliriz.
  • GEÇEN YIL ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRMAMIZA NEDEN OLAN TAKIMLARDAN BİRİDE RİZESPORDUR.ÇOK RAHAT KAZANACAĞI MAÇI SON HAFTALARDA RAHATLAYARAK DENİZLİSPORA MAÇI EVİNDE HEDİYE ETMİŞTİR.İŞİN İÇİNDE DE ERGUN GÜRSOY VARDIR.EĞER O MAÇI RİZE KAZANSA İDİ DENİZLİSPOR FENER MAÇINA KÜME DÜŞMÜŞ TAKIM OLARAK ÇIKACAKTI.
    UMARIM BUNLAR UNUTULMAMIŞTIR.UMARIM FUTBOLCULAR VE TARAFTAR BU YÖNDE MOTİVE EDİLEREK BU SATICILARA TRİBUNDEN VE SAHADAN İYİ DERSLER VERİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircan -- 18 Ağustos 2006; 16:07:14 >
  • Bence rahat alırız..

önemli olan kiev maçı..

Allah o akşam hepimize mutlu, huzurlu uyumayı nasip etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadircan

GEÇEN YIL ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRMAMIZA NEDEN OLAN TAKIMLARDAN BİRİDE RİZESPORDUR.ÇOK RAHAT KAZANACAĞI MAÇI SON HAFTALARDA RAHATLAYARAK DENİZLİSPORA MAÇI EVİNDE HEDİYE ETMİŞTİR.İŞİN İÇİNDE DE ERGUN GÜRSOY VARDIR.EĞER O MAÇI RİZE KAZANSA İDİ DENİZLİSPOR FENER MAÇINA KÜME DÜŞMÜŞ TAKIM OLARAK ÇIKACAKTI.
    UMARIM BUNLAR UNUTULMAMIŞTIR.UMARIM FUTBOLCULAR VE TARAFTAR BU YÖNDE MOTİVE EDİLEREK BU SATICILARA TRİBUNDEN VE SAHADAN İYİ DERSLER VERİLİR.

Ergun gürsoy trabzonludur ve ben bir rizeli olarak şunu söyleyeyim rizeliler trabzonluları ve trabzonsporu hiç sevmez......

Ha maçı vermişler midir denizliye bence evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 18 Ağustos 2006; 21:05:09 >

• yüce mevlam rize maçında fenerli futbolcuların ayaklarına prangalar bağla.o prangaları kiev maçında öle bi aç ki parçalasınlar şu kievi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

yüce mevlam rize maçında fenerli futbolcuların ayaklarına prangalar bağla.o prangaları kiev maçında öle bi aç ki parçalasınlar şu kievi.

ilk kısmına kesinlikle KATILMIYORUM.ama ikinci kısmına sonuna kadar KATILIYORUM.yani biraz biraz da

Catake;hocam maç yarın o kadro muhtemeldir.o yüzden yarın zico'nun çıkarcağı 11'i görelim

• quote:

Orjinalden alıntı: recep41

yüce mevlam rize maçında fenerli futbolcuların ayaklarına prangalar bağla.o prangaları kiev maçında öle bi aç ki parçalasınlar şu kievi.

Amin dostum aminn

Rize maçını nasılsa telafi ederiz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.