Şimdi Ara

Fenerbahçe Bu İnce Ayarı Nasıl Tutturmuş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Sözüm Fenerbahçe Taraftarına olucak. Arkadaşlar Fanatiklikten Gözleri körelmiş kişilerin yazılarina söylediklerine kulak asmayın.
    Onlar Fenerbahcenın zarar görmesinden mutlu olanlardir. Bunlar veya Bu tip kişiler yüzünüzden moral bozmaya sinirlenmeye gerek yok.
    Dün TFF'ye Küfür edenler , Bugun Alkışlayıp destek veriyor , Yarın kendilerine iş Dönünce Fenerli Fedarasyon diyecekler

Neyse....

Biliyorsunuz ki yarın Spor Lig 'de Kura Çekimi var. TFF nın vermiş oldugu Bugun ki Karar İle Çok büyük Ölçüde Çeliştiğini Görüyorum.
    Fenerbahçenın Şampiyonlar Ligine katılamayacak kadar SUÇLU , Ama Ülkemiz Türkiye Liginde Oynayacak Kadar TEMİZ. olabiliyor.
    Fenerbahçe Bu ince ayarı nasıl tutturmuş çok merak ediyorum.

Böyle Bir karar ile TFF çelişiyor Yarın ki kura çekimini Hangi akla mantıkla yapacaklar ?
    MAA Diyor ki , Uefa Şampiyonlar Ligine Önem veriyor , Biz daha kendi Ligimize Önem vermiyoruz. Sonrada MARKA değerinden Bahsedip duruyor Başımızdakiler.
    Bende Soruyorum Hangi MARKA ?

Yorumlar Sizlerinsm=icon_smile.gif]

• yönetimin bizi düşürün karara saygılıyız şeklinde bir yaklaşım göstermesi belki doğru değil ama biz taraftarların olan biteni görmek istememesi garip geliyor bana.bu iddiaların yarısı başka bir ligde çıksa o takımlar çoktan düşürülmüştü.Aziz başkanın Fenerbahçe ye bıraktığı en kötü miras kendini herkesin ve herşeyin üstünde gören biz ve diğerleri anlayışıyla futbolu iğrençleştiren yapıya uygun bir taraftar kitlesinin oluşmasıdır bana göre.paranın girdiği hiçbir şeyin tadı kalmıyor vesselam.düşürün kardeşim.hergün ölmektense bir gün ölmek daha iyidir.bu ne kaç gündür FB aşağı FB yukarı.ben ikinci ligde de olsa desteklemeye devam edeceğim takımımı .eeeyy TFF lig başlamadan düşürmezsen yazıklar olsun sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.