Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (4272. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: xgny58x , merdo1234
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
85.764
Cevap
212
Favori
2.085.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 42704271427242734274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılın en güzel haberi darısı Wilbekin'in başına. Yabancı kontenjanı yiyen Wilbekin'de safi zarar.

• Herkesi yollayıp Erten Gazi'yi aldık. Bu sene bizi kimse durduramaz artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehmus'a üzüldüm, Alperenle birlikte yıldız adayı gösteriliyordu, bize ilk geldiginde belli bir yeteneği vardı gelişimede açıktı ama biz geldikten sonra hem koç tercihleri hemde fazla süre alamamasından dolayı resmen köreldi.
    Bazi dönemler özellikle Djordcevic zamanında bir cıkış yakalamişti fakat ondan sonraki koçlar da uyum sağlayamadı.
    Yinede yetenekli oldugunu düşünüyorum umarım hakettigi yere ulaşır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

Üzgünüm ama şutu olmayan guard dan bir halt olmaz. Alperen'de şutunu geliştiremezse beklenilen seviyeye gelemeyecek. 220'lik Brook Lopez 30'undan sonra geliştiriyorsa kendini bu yaştaki adamlar çalışmadığı için bu hale geliyor.

Kenan'ı da eskiden yüceltiyorlardı Ender Arslan, Kerem Tunçeri'nin yanına yaklaşamadı. Şehmus'da öyle olacak muhtemelen. Koca ülkeden şut atabilen adam çıkmıyor, Doğuş'u, Kenan'ı, Şehmus'u hepsi şut özürlü.

• şehmus'un gönderilip erten gazi'nin alınması neye yarayacak onu anlayamadım. eğer şehmus kendi isteğiyle ayrılmadıysa çok anlamsız bir durum var ortada.

• sroad kullanıcısına yanıt

çok farklı düşünmüyprum ama galiba yurtdışından teklif aldığı için kendi de gitmek istemiş, yalan mı doğru mu bilemem. Tabi şu da çok net Şehmus bizde olmuyordu, oyun kurucu pozisyonu ona göre değildi ve asıl pozisyonunda da şansı yoktu, seviyenin de fazla geldiğini düşünüyorum. Erten’in bize ekstra birşey getireceğini düşünmüyorum ama Şehmus gidince yerli oyuncu olarak kabul edilebilir bir ekleme. Belki Şehmus açısından faydalı bir hamle olur, hayırlısı olsun.

• himone H kullanıcısına yanıt

hocam erten'in şehmus'tan artısı yok hatta eksisi var dersek çok da yanlış olmaz sanki. eğer maaş yükü anlamında kayda değer bir rahatlık getirmeyecekse bu durum, hiç gerek yoktu.

• sroad kullanıcısına yanıt

Tabi maaşını bilmiyorum ama olay sadece maçlardaki katkı değildir, transfer eden kimsenin de bu düşüncede olduğunu düşünmüyorum. Tahminim rotasyonda yeterli yerli oyuncu olmadığını düşündüler, bazen antrenmanlar için bile transfer yapılabilir bence. Maliyetine göre lig maçlarında 10 dk ortalamayla bile oynasa faydası olur ki ben olacağını da düşünüyorum, en kötü topa baskı yapabilecek bir oyuncu.

Yanlış anlaşılmasın Erten’i savunmuyorum bana sorulsa ben de istemem ama katkı olarak Şehmus’la aralarında fark olur mu emin değilim. Belki ben abartıyorumdur ama artık Şehmus’u izlemeye katlanamıyordum, bazen o kadar saçmalıyordu ki inanılır gibi değil. Erten yetenek olarak göze batmasa da en azından kendini daha bilen bir oyuncu.

Şehmus'un şansızlığı 1 numara olarak denenmesi oldu bence .. şutunu geliştiremedi orası ayrı ama kesinlikle top getirebilecek yeteneklere sahip değil.. 1 yerine 2 numarada denende hem savunma hem de drive yönü gelişse aslında ortalama bir oyuncu olurdu..

Israrla 1 numarada oynadıkça batırdı topla arası iyi bir oyuncu değilmiş..

şehmus'un performansını ben de beğenmiyordum ama izleyebildiğim lig maçlarında 20dk kadar süre alıyordu. tbl için de gayet yeterli performansı vardı. eğer maaş farkı varsa bu değişime hiç lafım yok ama benzer maaşlarla yapılan bir transferse o zaman şehmus'la devam edilmesi bana daha mantıklı geliyor.

erten ile sıfırdan bir uyum süreci yaşanacak. ayrıca yaş olarak da şehmus daha genç diye hatırlıyorum. bu yorumlarımın sebebi erten'i çok takip ettiğimden ve beğenmediğimden falan da değil genel olarak bütçe rahatlamayacaksa mantığıma oturmamasından kaynaklı.

• Ha Sehmus ha Gazi ne fark eder. Lig zaten onemsiz. Euroligde de oynayamaz ikisi de, maas farki yoksa çok gereksiz bir hareket olmuş.

• Neto gene sakatlanmış, hiç bir resmi maç oynamadan sakatlanan bilmem kaçıncı oyuncumuz!

eurohoops
    Raul Neto’dan Kötü Haber: Olimpiyat Elemeleri’nde Oynayamayacak!
    https://www.eurohoops.net/tr/olympic-games-tr/1692023/raul-netodan-kotu-haber-olimpiyat-elemelerinde-oynayamayacak/

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 4 Temmuz 2024; 12:9:44 >
  • dickinson kullanıcısına yanıt

bizim oyuncumuz değil

• AsoBey kullanıcısına yanıt

Resmi bir kaynak var mı?

• Nigel Hayes ile devam etmişiz, en iyi transfer işte budur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dickinson kullanıcısına yanıt

resmi sitemizde oyuncular kısmına bakabilirsin

bildiğim kadarıyla 1+1 di sözleşme ve opsiyon kullanmadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoBey -- 4 Temmuz 2024; 18:47:55 >
  • 
Sayfa: önceki 42704271427242734274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.