Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | İlklerin takımı bir kez daha F4'te! (4246. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.172
Cevap
212
Favori
2.070.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 42444245424642474248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kalan 2 maçı da almak lazım.

    Bu dönem ekstra galibiyetler alsak da Milan mağlubiyeti çok kötü oldu. Saha avantajı zor görünüyor ama çıkmadık candan umut kesilmez. Önce Efes maçında rakibin durumunu falan düşünmeden vurup geçmeliyiz.

    İlk 4 içerisinde olamazsak 5 ya da 6. sıra arasında fark olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen Real 1, Pana 2 olacak. Diğerlerinden biriyle oynayacağız işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    FB Beko Saha avantajını kaparsa final yapar. 5.6. sırada olursa yarı final de göremeyebilir . Maçtan maça ilginç performans düzensizliği var. Bazen bakıyorsun bu takım Real'e fark atar diyorsun,bazen fark yer diyorsun. Ben de merak ediyorum bu oyun nereye varacak. Bu kadar iyi beklemiyordum coach değişikliğiyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 30 Mart 2024; 11:25:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nigel Hayes-Davis, Alba Berlin karşısında ürettiği 50 sayı ile euroleague tarihinin en fazla sayı atan oyuncusu olmuştur. aynı zamanda Fenerbahçe Beko'nun euroleague tarihinde bir maçta en çok skor atan oyuncusu olmuştur 



  • Dün Bologna ucuna kadar getirdi ama kazanamadı, bence son şansımız oydu. Rakiplerin kalan maçları bayağı kolay gerçekten mucize gerekiyor. O yüzden kalan maçlarda çok da kasmaya gerek yok ama 7. Sıraya düşmemek için 1 galibiyet almamız lazım. Barca haftaya Maccabiyi yenerse ki yeneceğini düşünüyorum, ona bile gerek yok. Ama form açısından tabi ki kazanırsak süper olur.

    Şuan bakınca 5. Olursak Monaco, 6. Olursak Barca ile eşleşiyoruz. 2 takımı da eleyebiliriz bence. Yeterki Milano maçındaki gibi bir başlangıç yapmayalım bir daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himone -- 30 Mart 2024; 12:1:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saras, Nigel 50 sayı attıktan sonra basın toplantısında bununla ilgili soru gelmemesine sinirlenmiş. Biraz medeni ülke dertleri olsa da adam haklı.


    https://twitter.com/BasketNews_com/status/1773974038085296574/mediaViewer?currentTweet=1773974038085296574&currentTweetUser=BasketNews_com

  •  


    Vincent Poirier (@viinze_17P) on Xtwitter
    Bro it’s takes me 5games to score 50points 😂😂😂😂
    https://twitter.com/viinze_17P/status/1773825246862123018?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
  • 2. çeyrekte bir ara farkın tek haneye düştüğü anlar hariç, maç değil de antrenman canlı yayını gibiydi neyse ki hayes 50 attı da baştan sona izlememizin bir anlamı oldu  gerçekten inanılmaz bir mart ayı geçirdi takım. rekorlar kırıldı ve oynanan maçlarda hemen hemen herkesin öne çıktığı anlar oldu, tüm takımı tebrik etmek gerek.


    alba berlin, asvel ile birlikte neden hala euroleague'de diyebileceğimiz bir takım maalesef. maçın sonlarında da çirkefleşip rekor kırdırtmamaya çalışmaları güldürdü. bu nedir yahu.  


    bu maçta gerçekten takım ruhunu hissettik. herkes rekoru kırabilsin diye radarları açıp nigel'ı aradı sahanın neresinde olursa olsun. umarım kalan maçlarımızda da hep böyle bencillikten uzak, hem bireysel performansların hem de takım performansının harmanlandığı bir basketbol izleyebiliriz ve kupaya uzanırız. milano maçını kaybetmemiş olsak yanlışım yoksa şu anda 2. olacaktık ama bu maç yine de çok ümit vericiydi gelecek haftalar için.




    son olarak şurada geri pas var gibi ama neyse ki görmediler. bundan önceki 2 pozisyonda hücum faulle rekoru kıramamıştı. burada da geri pas çalınsa saç baş yolardık. hep aleyhimize düdükler çalınacak ya da çalınmayacak değil ya... çalmadıkları stepslerle kaybettiklerimize ve maçlar kaybedildikten sonra resmi özür yayınlayıp geçtikleri zamanlara saysınlar.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 30 Mart 2024; 19:48:51 >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    lütfen eleştirirken biraz dikkatli olalım. sestina ve hayes beraber toplam 50 sayı attılar. boru değil.  

  • sroad kullanıcısına yanıt

     


    İşin şakası bir yana Motley 30 pir yapmak için çok yanlış bir maçı buldu, adamın güzelim performansı resmen güme gitti  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    zaten izlediğimiz şey maça benzemediği için hayes 50 atmasaydı motley'in performansı yine de aklımızda kalmazdı. mvp olması da önemli olmayacaktı muhtemelen.


    ayrıca magic moment olarak haliyle hayes'in 50. sayısını attığı pozisyonu koydular ama ilk ya da ikinci periyottaydı galiba calathes'in bir fake ile potaya gidişi vardı o pozisyon da çok güzeldi mesela onu da yemiş oldu hayes.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 30 Mart 2024; 20:17:21 >
  • sroad kullanıcısına yanıt

    Evet, Calathes'in o hareket harbiden beklenmedikti.


    Motley kardeşimin hakkını ben verdim. Maçı izlerken yazmıştım dikkat çekici performansları, içi rahat olabilir  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 30 Mart 2024; 20:58:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünkü BJK maçı 2 takım da kritik maçlara çıkacağı için sağduyu içerisinde oynanır diye düşünüyorum ve umuyorum.



    Koçları kendisini kanıtlama sevdasıyla takımını aşırı motive edip, sakatlık yaşanabilecek sert bir maç oynanmasına sebep olabilecek karakterde.


    Seneye Euroleague’de olmaya hak kazanırlarsa oynarız kemik sesi gelen maçları. Şu maç için değmez gerçekten. Kaderin bir cilvesi olarak diğer Türk takımı Efes’le çok kritik bir maça çıkacağız, Saras 3. takımı sahaya sürüp fark yese ağzımı açıp 1 kelime etmem bu akşam. Muhtemelen Saras da ciddiye alacaktır, ne yazık ki O’nun karakteri de geri adım atmaya pek uygun değil.


    Sakatlık yaşanmayan şov havasında geçen bir maç olsun.

  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Geçen hafta açıklandı iptal edildi bugün maç


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt

     haberine denk gelmedim hiç. Avrupa’da böyle kararlar alınıyor mu, mantıklı mı bir şey diyemem ama sevindirici bir gelişme olmuş. Teşekkürler bilgi için, o zaman Efes maçına odaklanabiliriz.


    Bu arada bayağı bir şeyler oluyor. Efes’in Xavi Pascual ile anlaştığı haberleri var. A lisansı alacağı söylenen Alba Euroleague’den şutlanacak gibi. Önümüzdeki dönem ilginç haberler gelecek görünüşe göre.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 2 Nisan 2024; 8:54:25 >
  • Barça'nın Maccabi'yi yenmesiyle play off'u garantilemişiz. Ancak diğer sonuçlarla birlikte saha avantajı ihtimali de pek kalmamış.

    Saglik olsun diyelim, çıkmadık candan umut kesilmez. Takım bu sene görevini yaptı, bundan sonra alınacak her sonuç ekstra benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    5. veya 6. olacağız...
    Bu durumda 5 olursak barça, 6 olursak monaco ile eşleşeceğiz...
    Tam kadro olursak, ikisini de eleyebiliriz...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keenan Evans Zalgiris'te dikkat çekici bir performans sergiliyor. Ne dersiniz gençler, yarar mı bize, çökebilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barcayı istemem onlarda hakem etkisi olur hep oldu. monaco gelsin.

  • aberdi kullanıcısına yanıt

    Tam tersi 5. Olursak Monaco, 6. Olursak Barca ile eşleşiyoruz. Şuanki sıralama genel averaja göre yapılıyor, lig bittiğinde ikili-üçlü averaj çalıştırılacak. Büyük ihtimalle üçlü averaja kalacak ve orada pana 2 monaco maçını da kazandığı için pana 2., monaco 4. oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 42444245424642474248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.