Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3978. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: elel
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
85.008
Cevap
213
Favori
2.068.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39763977397839793980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Realde ki üçlükcüler olmasa ilk 8 e zor girerlerdi muhtemelen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milano-Bayern maçında inanılmaz şeyler oluyor.

    Ekleme : Baldwin sıvadı, maçı Milano kazandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 4 Mayıs 2021; 23:43:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 207m kullanıcısına yanıt

    baldwin yetenekli ama loser gibi gözüktü bu seride bana. geçen maçta da gereksiz 3'lük zorlamıştı, onun yüzünden yenileceklerdi neredeyse.


    sonuç olarak milano yine aynı şekilde dengesiz olduğunu kanıtladı. yanlış hatırlamıyorsam 10 sayılık falan bir seri yediler son 1 dakika içerisinde. bayern bu maçı kazansa olympia milano'nun kulübü kapatması gerekirdi.


    zan sisko da guardların ne kadar önemli olduğunu tekrar kanıtladı bize. tecrübeli elit guardın olacak bu seviyede.


    şu milano'nun ve elimizden ilk 2 maçta zar zor kurtulan cska'nın f4 yaptığı sezonda oralarda olamamak üzücü. kadroyu biraz daha iyi kurabilmiş olsak. guduric, o'quinn gibi takviyeleri sezon başında yapmış olsak belki final hesapları yapıyorduk şu anda.


    ayrıca her ne kadar hakemler tetikçilik yapsa da vesely'nin mental sorunları ortada. 7 yıl olacak hala aynı olay. kritik yerlerde bu adam soğukkanlı kalamıyor artık buna alışıp udoh gibi katkı alabileceğimiz iyi bir 5 numara bulup vesely'i iyi yedeklememiz şart. vesely'nin kattıkları ve değeri tartışılmaz ama final oyuncusu değil bence. lider falan diyoruz ama iyi bir lider takımını en zor anında bilerek sabote etmez. çok seviyorum ama kendisine kırgınım.


    3 yıl önce de finalde 5 faul alıp neredeyse sayı bile atmadan kenara gelmişti. melli maçı tek başına taşıyamadı onun yokluğunda. kazanabileceğimiz bir kupadan olduk.


    baldwin'den buraya gelme sebebim de aynı şekilde baldwin de bayern'in buralara gelmesinde önemli katkı sağlasa da basiretsiz bir oyuncu.

  • efes rahat alır diyordum da real bi şekilde maçı son çeyreğe taşıdı. singleton inanılmazdı 38 pir ile oynayıp ergin'i kurtardı. cska maçında da larkin böyle olursa sivrileni indirir cska bakalım f4'da ne olacak.

  • GS maçının tekrarını izledim.


    Ciddiyet yok tabi ki, relaks bir maç olmuş. Eddie kariyer rekoru kırıp 8/10 üçlük atmış. Olması gerektiği gibi yenip geçmişiz. En önemli nokta Vesely'nin sağlıklı görünmesi oldu. Koç da takımın başındaymış.


    Sayfaları okuyorum da, Euroleague'de ne kadar göz önünde oyuncu varsa yazılıyor. Eldekilerin kontratları ne durumda, alınmasını istediğimiz oyuncuların kontratı devam ediyor mu? NBA'den kalburüstü oyuncu getirmenin imkansız olduğu bir ortamda tüm büyük kulüplerden teklif alacak bu adamlar, oyuncunun kendisi ve ailesi için kaliteli bir hayat sürebileceği Avrupa varken Türkiye'yi tercih etmesi için daha büyük para teklif edilmeli. Bunları düşünmeden bakkal hesabıyla oyuncu alıp satıyoruz. Gerçekçi olmak gerekirse seçim için Ali Koç abuk subuk bir bütçe artışına gitmezse kadroda büyük çaplı değişiklik olacağını düşünmüyorum.


    Öldük bittik yazmak, felaket tellallığı yapmak kolay. Bardağın dolu tarafına bakacak olursak Vesely, De Colo, Guduriç, Pierre gibi bir iskeletimiz var. Bence Biberoviç de sene sonundaki oyunuyla bu senenin kazanımlarından. Kyle tahminim NBA'e geri döner ama kalırsa da iyi kötü faydalandığımız bir oyuncu. Ahmet ve Melih Türkiye liginde süre alıp yakınmayacak memur kafasında adamlar, kalırlar takımda. Bobby gitmeli çünkü oynamak istiyor, keşke emekli olsa güzel anılarla hatırlasak kendisini de Mrsic gibi. Hoş, kendisini her türlü efsanelerimizden biri olarak hatırlayacağız ama keşke vedası da tadı kaçmadan bizde olsa. Kenan, Berkay, Yiğit gitmeli. Tabi Yiğit babasının kontenjanından kadroda kalmaya devam edecek ama olması gerekeni yazıyorum sadece. Hatta beklentim Kenan ve Berkay'ın da kalacağı yönünde ama umarım Kokoşkov senelerdir süren gereksiz adamla kadro doldurma kanserimizi bitirir. Lorenzo, Ulanovas, Barthel ve Eddie'den 2 ya da üçünün kalacağını düşünüyorum sürpriz bir şekilde. Alex Perez gider herhalde.


    Oyun kurucu ve uzun rotasyonuna birer oyuncu eklemek şart. Tahminim yazdığım şekilde 3 ya da 4 oyuncu gider, 2-3 oyuncu kadroya eklenir, o şekilde devam ederiz. Bahsettiğim şekilde 4-5 milyon Euro para lazım, az para değil ama gerçekten hedeflerimiz varsa minimum rakam bu. Önemli olan gelecek isimlerin takımı yukarı çekmesi, umarım nokta atışı transferler yaparız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 5 Mayıs 2021; 17:35:43 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Mrsic'ten bahsetmişsin. Taze röportaj:)


  • Metality kullanıcısına yanıt

    Harbiden iyi denk gelmiş, neredeyse ben yazarken bu röportaj yayınlanmış  


    Paylaştığın için teşekkürler, şık bir röportaj olmuş. Bobby’den bahsederken örneğini vermiştim, aslında Mrsic’in kariyeri de bayağı paralel onunla. Keşke bu adamları kadromuzda daha genç yaşta görseydik.

  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum. Play-off öncesi gizlice Efes ile görüşüp prensipte anlaşan Mirsad'ın forması salona asılıyor ama asıl forması asılması gereken Mrsic'i onurlandırmıyoruz.

  • Güvenilir bir kaynaktan gördüğüm bilgileri yazayım arkadaşlar, umarım hoşunuza gider.


    Yeni sezonda bütçe 23-24 milyon Euro dolaylarına çıkacak. Takımın ismi de değişiyor, Fenerbahçe Beko gidiyor Fenerbahçe Acıbadem geliyor.


    Nando takımda kalmak istiyor, çok büyük ihtimal sözleşmesini uzatacak.


    Pierre için CSKA çok ciddi teklif yapmış durumda, gitme ihtimali var.


    Bayern'in oyuncularına göz koymuş durumdayız(Baldwin, Reynolds ve belki Lucic(?)).


    Hareketli bir yaz dönemi olacak.

  •  

  • Onca transfer içinde tek bir isim tuttu, O'nu da elimizden kaçırırsak hedefimiz yok demektir.

    Karşıyaka Zaragoza'yla yarıfinal maçına çıkıyor. Bakalım ne yapacaklar.

    Edit: Efes maçı varmış Sofascore'dan bildirim gelince haberim oldu Artık seneyi kafada nasıl bitirdiysem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 7 Mayıs 2021; 17:32:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçe artışı güzel haber. pierre umarım gitmez ve ek olarak savaşan dayak atan bir takım kurabiliriz. en azından bir tane yeni versiyon antic bulmamız gerek.

  • İnşallah Pierre’i kaybetmek gibi bir hata yapmayız, madem bütçe artıyor düzgün bi zam yapsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göz ucuyla baktım Efes maçına, Nesine üzerinden küçücük ekranda düzgün izlemek zor zaten.


    Pek de ismine yakışır bir maç olmadı ligdeki hedefsizlik ve zamanlaması ile. Üzücü gerçekten, GS maçı da bu maç da çok daha ilgi çekebilecek maçlardı normal şartlarda.


    Efes sonunda ağırlığını koyup kazandı maçı. Futbolda X, baskette Efes, sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı vs. olan tayfa hariç sallayan da olmadı gibi.


    Karşıyaka maçını açtım yine Nesine üzerinden sonra. Kaç para getiriyor ki yayıncısına? Şu maçlar açık kanalda olsa ya, biz de en azından F8'den sonra falan izleriz Türk takımları ne yapıyor diye. Neyse, onlar da aldılar maçlarını. Finalde başarılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 7 Mayıs 2021; 21:33:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

    Göz ucuyla baktım Efes maçına, Nesine üzerinden küçücük ekranda düzgün izlemek zor zaten.


    Pek de ismine yakışır bir maç olmadı ligdeki hedefsizlik ve zamanlaması ile. Üzücü gerçekten, GS maçı da bu maç da çok daha ilgi çekebilecek maçlardı normal şartlarda.


    Efes sonunda ağırlığını koyup kazandı maçı. Futbolda X, baskette Efes, sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı vs. olan tayfa hariç sallayan da olmadı gibi.


    Karşıyaka maçını açtım yine Nesine üzerinden sonra. Kaç para getiriyor ki yayıncısına? Şu maçlar açık kanalda olsa ya, biz de en azından F8'den sonra falan izleriz Türk takımları ne yapıyor diye. Neyse, onlar da aldılar maçlarını. Finalde başarılar.

    Hocam Karşıyaka maçı açık kanaldaydı keşke baksaymışsın Tivibuspor'da idi( Youtube'dan bile verdiler canlı yayın). Nesine'den maç izlenmiyor pcdeyseniz küçücük ekran, telefonda idare ediyor ama.

  • QualityDommage kullanıcısına yanıt

    Dikkat etsem iyiymiş  Final maçını izlerim artık vakit olursa.

  • karşıyaka maçına bakayım dedim ama youtube'da acayip donuyordu. sorun bende miydi bilmiyorum ama son çeyreği izleyemedim sürekli buffering çıktı.

  • Yabusele için devreye real madrid de girmiş deniliyor. Bize yar olmayacak gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Yabusele için devreye real madrid de girmiş deniliyor. Bize yar olmayacak gibi.

    O zaman Randolph için durum bayağı kötü. Bi ara Randolph veya Thompkins’i gönderecekler diye haber çıkmıştı sonra olmadı. Ondan sonra Randolph ligde pozisyonunun en iyisi oldu, Thompkins de bayağı katkı verdi. Önceden olduğu gibi birini normal şartlarda göndermek istemezler herhalde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 39763977397839793980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.