Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3979. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
84.973
Cevap
213
Favori
2.067.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39773978397939803981
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sroad kullanıcısına yanıt

    Bence saçma bir haber. Koç 3. maçta neden takımın başında olmak istemesin ki? Normal sezonda tam kadroyken bir kez elinden son saniyede kaçırdığı, bir kez de deplasmanda yendiği CSKA rakip.


    Bu dedikodular haklı ama, şeffaf olmak lazım. Devlet sırrı gibi saklanıyor korona vakaları, kim hasta kim iyileşti açıkla. 3-0 süpürüldük işte, kimler oynayacak CSKA bilmeyince büyük avantaj mı oldu?

  • Sertaç bey Overtime programına konuk oldu. Kokoskov ile problem yok dedi. Seneye formalar yenilenecekmiş. Salonda güzel değişiklikler yapacağız dedi. Çeyrek finaldeki takımlar içinde en düşük bütçe bizde dedi.(Bence Bayern Münich.) Bütçemiz 18-20 milyon euro arası dedi. Bütçenin %65'i takımın maaş bütçesi olduğuna göre maaş bütçemiz yaklaşık 12-13 milyon euro.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 9 Mayıs 2021; 16:17:23 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    bana da pek inandırıcı gelmedi. sadece parasal mevzularda gerçeklik payı olabileceğini düşündüm.

  • Metality kullanıcısına yanıt
    Bütçe falan geçelim bu işleri 1 milyon civarı Lorenzo, 700-800'er k Ulanovas ve Barthel çöplerine para ödedik.(Çöp kelimesini hiç sevmem ama bunlar hak ediyor.Yatırımın karşılığını hiç vermediler.)

    Sezonu sürpriz Pierre ve şansımıza NBA'de başarısız olup 3 yıllık düşük maaşa kontrat imzalayan Guduric kurtardı yoksa şu an çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.Koç falan da kalmazdı muhtemelen.

    Pierre için birçok kulüp ilgi gösteriyormuş umarım ikna edilmiştir yoksa kaçan balık büyük olacak. Seneye performansı daha da artacaktır diye düşünüyorum.Kendini iyi hissedince ceza şutlarını da çok iyi atmaya başladı sezon başına göre.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt

    1 milyon euro Lorenzo Brown palavra. Bunu kimden duyduysanız inanmayın.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 11 Mayıs 2021; 12:56:8 >
  • Metality kullanıcısına yanıt
    Panathiniakos Nedovic'i almıştı Lorenzo yerine,800k alıyormuş Nedovic.Pana'yı reddeden Lorenzo'da 800k'dan aşağı alacak değil bizden.Ali Koç vaat ettiği gibi şeffaf olsada bilsek keşke.

    Sonuç olarak bu adamlar bedava oynamıyor, bütçe muhabbeti yapmak gereksiz bana göre, sen ilk 5 için aldığın 3 oyuncudan hiç verim alamıyorken bütçe falan demek tam Ali Koç zihniyeti Sertaç Komsuoğlu'nu bu yıl tanıdım, yöneticiliğini bilmiyorum ama sosyal medyadaki tweetlerini görünce çok itici gelmişti o yüzden önyargılıyım kendisine.Bu zihniyetteki birininde çeyrek finaldeki bütçesi en düşük takımız diyip bazı şeyleri halı altına süpürmesi doğal.Çeyrek finaldeki top 5 oyuncudan 2 tanesine sahibiz diğer açıdan bakarsak.

    Ali Koç'a da çok doluyum umarım kendisinden de yöneticilerinden de en kısa sürede kurtuluruz Daha 3 yıl önce Ali Koç'un başkanlık seçimindeki sevincimi düşünüyorum birde şimdiyi, müthiş hayal kırıklığı.Fenerbahçe'yi ayağa düşür desen bu kadarını başaramazdı tebrikler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt

    Bütçe belirtmekle Ali Koç zihniyeti ne alaka? Hem bütçemizi merak ediyorduk hem de Uğur Ozan Sulak ve İbrahim Kutluay bütçemiz çokmuş gibi konuşuyordu. Sertaç bey belirtince buraya yazdık. Bizim tahminimiz de bu yöndeydi. Sakin lütfen. Gerilime gerek yok. Uğur Ozan'ın dediği gibi oyuncu bütçemiz yok.


  • Metality kullanıcısına yanıt
    Gerilim için yazmadımki.

    Zihniyetten kastım şu; şeffaf olma, ileri vizyon vaatiyle gelip geçmişten daha kötü olmak, bence oldukça açık.

    Sertaç Komsuoğlu basketbol yöneticisi olduğu halde rezil haldeki futbol takımını twitterda aklamakla uğraşıyordu birkaç ay önce.

    Futbolda da, basketbolda da maaşları, imza paralarını hala açıklamıyoruz nerede kaldı bu şeffaflık ?

    Yukarıda çifte standart diyerek aşı mevzusunu paylaşmışsınız, Ali Koç 24 Nisan'da "Umarım Türkiye'de de takımlar bizim gibi aşı olmadan mücadele ediyordur." dedi. En basitinden NBA'de takımlar kendi imkanlarıyla aşı tedarik ediyor, devletler basketbolculara öncelik vermek zorunda değil, bu kadar önemliyse bizde kendi imkanlarınızla aşı tedarik edebilirdik heralde ? Bu açıklama bile vaat ettiği vizyonu, kurumsallığı zerre karşılamadığını gösteriyor.

    Sportif olarak değerlendirirsekte Eureleague'nin en iyi sg ve center oyuncularına sahibiz.Playoff yapmanın peri masalı gerçekleşmiş gibi anlatılmasıda saçma bana göre.Doğru planlama yapılsaydı bu bütçeyle daha iyiside gayet mümkündü.Felaket olabilecek yılı Guduric piyangosu kurtardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt

    Avrupa basketbolunda her şeyi net açıklayan kaç kulüp gördünüz? Tahmini rakamları konuşuyoruz burada. Aşı konusunda ayrıcalık istemiyoruz. Erkek basketbol ve kadın basketbolda rakiplerimiz Ekaterinburg ve Cska aşı olmuşken biz bu takımlara karşı Covid yüzünden tam hazırlanamadık. Bunu sadece kendimiz için istemedik, Efes de aşılansın istedik. Kadın basketbol takımında Covid geçiren 4 oyuncumuz yarı final maçında oynadı ama antrenmanların çoğunu kaçırdılar. Aşı tedarik edilse takım niye aşı olmasın? Bakanlığa başvurmadan aşı olurduk. Efes takımına yardımcı olunuyorsa bu çifte standarttır. Nba örneği ne alaka? Her ülkenin uygulaması farklı. Rusya'da eczanede bile satılıyor. İstediğin zaman aşı olabilirsin. Euroleague yönetimi taraftar konusunda da kararı ülke yönetimine bırakıyor. Rusya'da 4-5 bin taraftara izin veriliyorsa bizde 200-300 kişiye izin var.


    Takımın bütçesi küçülmüş, yeni oyuncular transfer edilmişken çeyrek final başarıdır. Vesely sakatlanmasa daha iyisi de olabilirdi. Barça maçını kazanıp 5. bitirebilirdik. Çoğu yabancı transfer hamlelerimiz tutmasa da Guduric hamlemiz doğruydu. Hamle tutmadığında eleştiriyorsak Guduric hamlesini de övmeliyiz. Bir oyuncu çok şeyi değiştirebilir. Tabii takım olmak da önemli. 17 maçta 15 galibiyet alarak çeyrek final yolunu açan takıma "Felaket olabilecek yılı Guduric piyangosu kurtardı." demek çirkin bir yaklaşım. Vesely ve De colo bütçenin önemli bir kısmını oluşturuyorken yapacağın hamleler riskli olur. Benim Brown'dan beklentim yoktu ama Barthel ve Ulanovas'tan bir şeyler bekliyordum, hayal kırıklığı oldular. Bizim bütçemiz az değil ama çok iyi de değil. Orta bütçeyle şampiyon olan Olympiakos ve Maccabi var. Genelde şampiyon olan takımların bütçesi yüksek olur. Biz her sene çeyrek final oynayıp denk gelirse final four kovalayan bir takım olmalıyız. Acıbadem sponsor olacak ve bütçe artacak diyorlar. Umarım artar.


    Sertaç beyin konuk olduğu yayını size cevap olarak atmadım. Önceki mesajımda konuk olduğunu belirtmiştim. Sonra program yayınlanınca izleyen olur diye ekledim. Bu konuyu sürekli takip ediyorsanız Sertaç beyi eleştirdiğimi görürsünüz. Etmiyorsanız


    Örnek: https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147812050

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Nba'den gelen kaç tane Amerikalıdan verim aldık.


    Benim hatırladığım Udoh var

  • Eğer herhangi bir tazminat söz konusu değil ise takım Euroligden çekilmeli.


    Bu organizasyon batmaya mahkum, her sene daha kötü yönetiliyor. Hadi bunu geçtim her sene daha fazla hakem hatası bize yapılıyor.


    Nba Avrupa basketbolunun içine ediyor. Bir sene parlayan adam soluğu Amerika'da alıyor %90'ını bir sene sonra geri dönüyor.


    Ayrıca gittiğinde kulüp para da kazanamıyor. Ben bilmiyorum yada anlamıyorum.


    Bunu holiganca söylemiyorum zaten herkes biliyor ki kaç defa hakem kararları için özür diledi eurolig Fenerden.

  • Herkese iyi bayramlar.

    Bugün playofflar başlıyor, inşallah sağlıklı ve şampiyon olarak bitiririz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • himone H kullanıcısına yanıt

    Güzel hatırlatma. Senelerdir Euroleague'de F4'e alıştık, sezonu kapattık gibi farkında bile değilim TBL'de play-off'ların başladığının  


    Hakem hataları maçların önüne geçmeden, sakatlık-hastalık olmadan tamamlarız umarım sezonu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 13 Mayıs 2021; 19:46:39 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    genel olarak çoğu kişi yerel ligi umırsamıyor veya yeterince önem vermiyor. Lig maçlarında hep 3-5 bin kişi salonda olurduk, bir de EL bu şekilde bitince birçok insan unutmak için senin gibi ligi kafada bitirdi :).


    Karşıyaka Telekom maçı da az önce bitti inanılmaz keyifli oldu maç ve karşıyaka 3 sayıyla kazandı. Turu geçersek potansiyel rakibimiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • himone H kullanıcısına yanıt

    Yok, ben Vesely'nin sakatlandığı pozisyonda bitirdim ligi. Herhalde Fenerbahçe olarak yaşadığımız onca travma içinde en ağırlarından biriydi.


    Öyle 10-15 sene başarılı olunca kendini kaybeden taraftarlardan değilim. TBL'deki başarıları da günü gelince arayacağımızı düşünüyorum. Senelerdir hem TBL hem Euroleague maçlarını canlı izleyemezsem tekrarını izledim, kaç senedir kaçırdığım maç olmadı. İmkan olmadı salonda bir maça gidemedim ama günün birinde o da olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 13 Mayıs 2021; 20:44:13 >
  • Vesely 2X2=4 kadar net bir temiz blok yapıyor, hem faul veriyorlar üstüne bir de teknik faul, Vesely bir anda 2 faul oluyor ve üstüne 3 serbest atış atıyorlar.

    Hakemler kasap gibi doğramaya devam ediyor çünkü bu kulüp ve takım sahipsiz. Bir kere de ortaya çıkıp masaya yumruğunu vurarak bu kasıtlı şeylere tepki vuran bir Allah'ın kulu yok şu ......................................... yönetimde!!!

  • Pierre müthiş bir blok yaptı az önce

    Sonra topu taşıdı üçlük asistini de yaptı ama girmeyince heba oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş Özdemiroğlu denen yine Vesely'nin üzerine oynamaya başladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 13 Mayıs 2021; 21:11:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Doğuş basketbol falan oynamıyor, tüm faulleri sakatlamaya yönelik resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 39773978397939803981
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.