Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3894. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85.031
Cevap
213
Favori
2.068.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38923893389438953896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Koç da şarapçı çıktı

    Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeColo müdafa nedir bilmiyor. Ayrıca ilk tıp taşımayı o yapmamalı, ilerde hazır beklemeli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mimleon

    DeColo müdafa nedir bilmiyor. Ayrıca ilk tıp taşımayı o yapmamalı, ilerde hazır beklemeli.

    De colo gibi oyunculardan oyunun 2 yönünü bu kadar keskin oynamasini bekleyemezsiniz , kaldiki göründüğünden cok daha iyi savunmacı pozisyon almayi cok iyi biliyor ama fizik olarak yetersiz ve hucumdaki rolunu dusunursek savunmada az eforla oynamaya çalışıyor hakli olarak , dolayisi ile yanindaki oyunculari de colo ya gore secmeniz lazim , mesela koc ligin ilk yarisinda bu hatayi cok yapti de colo melih boby eddie nin ayni anda sahada oldugu zamanlar oldu hic savunma yapamadik , simdi koc ta uyum sagladi takimi cozdu , eddie savunma anlaminda gelisme gostermeye başladı melih ve boby nin sureleri azaldi , pierre in suresi artti , lorenzo brown yönlendirici den cok topa baski yapan kisa rolune evrildi . Topu yari sahaya geçirme konusundada de colo ile sahada olduğumuz dakikalarda bunu yapicak baskiyi asicak oyun kurucumuz yok bunu en iyi yapan de colo ayrica hucum suresini ve takimin daha yeni yeni duzen bulmaya basladigini dusunursek topu de colo ya gecirmekte zorlanabiliriz bunu yasadik guduric bizi en cok bu konularda rahatlatti ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 27 Ocak 2021; 11:10:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç’un röportajları izledim. Çok mütevazi bir karakteri var.

    Zeki ve politik olmayı bilen bir adam. Çoğu soruya samimiyetle cevap vermiş, işine gelmeyenlerin etrafından dolanmış güzelce.

    Arada harika tespitleri var. Her ne kadar uzun yıllar Amerika’da çalışmış olsa da kendini Avrupalı görüyor. Benim de Amerika’da birkaç sene kalma şansım oldu, dediklerini aynen yaşadım. Amerika bir pazarlama dehası. Orada çok daha kötü bir basketbol oynansa bile para yapan tek organizasyon olarak kendini korumayı başarır, çünkü adamların olayı o. Koç, Euroleague’in de benzer mantaliteye ulaşması gerektiğini düşünüyor ama İspanyol şirketinin öyle bir vizyonu yok şimdilik. Kuzey Avrupalı bir şirketin elinde olsa bu organizasyon çoktan o yola girilmişti.

    Olaylara gerçekçi bakıyor. Bizim gibi “Efes gupayı alacağdı öyroligi iptal ettiler göğrdüng mü” sığlığında değil. Pandeminin en şiddetli döneminde 170 milyon dolar harcayıp maçların oynanacağı bir fanus yaratırsanız o seviyeye ulaşırsınız diyor.

    Şans eseri ben de birkaç gün önce Gherardini’yi yazmıştım. Obra gibi bir koçun gidişinden sonra dağılmadıysak en büyük etken kendisidir. Koç da Türkiye’de Gherardini gibi bir marka var, farkında mısınız? diye soruyor röportajda. Ekliyor sonra da, basket dünyasında herkes tarafından tanınan, sayılan biridir diye. Ben de biraz şöyle Ekşi’de falan yazılanlara baktım, millet salak değildir herhalde, herkes farkındadır elimizdeki değerin diye düşünerek. Okurken utandım, iflah olmaz Ortadoğu çomarları bu halk gerçekten. Garip gelmiyor artık neden sporun hiç bir dalında bir kültürümüzün olmadığı, sistem oturtamadığımız. Aklı başında 1-2 yorum hariç genelde kötü sonuçlardan sonra gelip Gherardini'ye sallayanlar olmuş sadece bilip bilmeden. Bugün NBA’den pat diye adam alıp getirebiliyorsak, ona da burun kıvırıyorsak bu adamın etkisi büyük. Her şey para pul değil, yoksa Çin birkaç seneye en büyük organizasyon olurdu sporun her dalında.

    2 farklı röportaj izledim, sorular genelde benzerdi. Sabırla aynı soruları cevaplamış, tahmin ediyorum kendisi için ne kadar yorucu ve belki de sinir bozucu olduğunu. Fenerbahçe TV’deki röportajda bizim takımın çevirmeni yardımcı olmuş. İngilizce biliyorsanız direk dinlemek daha iyi çünkü o bayan çoğu şeyi yuvarlayıp geçiyor, başarılı değil bence çevirileri. İsmail Şenol’un sevmeyeni çok ama çevirmenliği bence çok başarılı. Bir de bu tip röportajda bence altyazı daha uygun. Yarım saat röportajda önce spiker soruyu soruyor, çevirmen çeviriyor Koç’a, Koç cevap veriyor, onu çeviriyor, derken yarıdan fazla süre boşa gidiyor.

    Koç birkaç kez işsiz değildim, kontratım devam ediyordu, ben seçtim buraya gelmeyi gibi bir şeyler söyledi. Sanırım burada yeterince önemsenmediğini düşünüyor, neden özellikle belirtmek istediğini anlamadım. Avrupa şampiyonu olmuş ve en büyük organizasyonda 20 yıl gibi bir süre yer almış bir isim, benim gözümde büyük olay bizimle çalışması. Belki taraftarlı maçlar oynanırsa ne kadar sevildiğini ve saygı duyulduğunu anlar.

    Benim Koç’un söylediklerinden çıkardığım 3 sene sonunda kontrat biter, Amerika’dan bir teklif gelirse gider. Burası sadece bir proje. Yine Gherardini’nin de ayrılacağını düşünüyorum okuduğum bir röportajından. Yani 3 sene sonra kendi başımızayız. Umarım o sürede doğru adımları atar kendi basketbol aklımızı oluşturmayı başarırız.

    Uzun uzun yazmıştım, internette sorun oldu, tekrar yazdım. Donanımhaber gibi bir foruma yakışmıyor bu altyapı, yazdıklarımızın ara ara kaydedilmesi güzel olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 27 Ocak 2021; 16:34:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Euroleague erteleme maçlarını bile ana sayfasında göstermeyen yetersiz bir organizasyondur. Tetikçi hakemleriyle şampiyonu da belirliyorlar. Asla Nba gibi pazarlanamaz. Bunun 2 önemli sebebi var.


    İyi oyuncular Nba'e gidiyor. İyi oyuncular olmadan o ligi iyi pazarlayamazsın. Eskiden iyi oyuncular giderdi, şimdi biraz iyi olan oyuncular bile gidebiliyor. Hatta doğru dürüst oynamadan altyapıdan Abd'ye giden oyuncular da var. Bizden en son David Mutaf gitti.


    Diğer bir sebep de ekonomik kriz. Avrupa'da basketbolun merkezi olan eski Yugoslav ve Sovyet ülkerinin çoğu ekonomik anlamda iyi değilller. İtalya ve Yunanistan gibi ülkeler de küçülmeye gidince basketbol etkilendi. İtalya yeniden basketbola önem vermeye başladı.


    Euroleague yönetiminin yapması gereken basketbolu futbol gibi tüm Avrupa'ya yaymalı. Britanya şampiyonunu doğrudan lige almalı ama işte o adamlara basketbolu nasıl sevdireceksin. İlgi duymuyorlar. Yine kuzey Avrupa ülkeri de basketboldan uzak. Adım adım ve doğru şekilde gelen Almanya'yı görüyorum. 5 sene içinde Almanya'dan bir Euroleague şampiyonu çıkabilir.


    Kokoskov burdaki kariyerinin ilk iki senesini başarılı geçirip son sezonunda başarısız olsa yine sövmeye devam ederiz. Eleştirmeye karşı değilim. Bizde kültür olmadığından dolayı sabırsız bir milletiz ve kovarak sorunu çözmeye çalışıyoruz. Algılara da çok kapılıyoruz. Sürekli Fenerbahçe'nin bütçesini öne süren kitle şimdi bütçeden bahsetmiyor. Ekşi sözlük çöp yuvası olmuş. şunu diyen kişinin takımı şampiyonlar liginde 11 yabancıyla oynadı:) https://eksisozluk.com/entry/118362959

  • Metality kullanıcısına yanıt

    Kokoşkov röportajında 20 sene önce NBA bu değildi, bir market yaratmayı planladılar ve bu noktaya geldi diyor. Ben Euroleague yönetiminin bugün NBA diye bir gerçek olmasa bile öyle bir vizyonu olduğunu düşünmüyorum.


    Eleştiri konusunu Gherardini özelinde söylemiştim, şimdi yazdığımı biraz düzenledim herhalde anlaşılmadı diye. Biz NBA’in ilk Avrupalı yöneticisine sahibiz. Euroleague’de diğer takımların artıklarını topladığımız günlerden NBA’den gelen oyuncuların tercihi takıma evrildiysek bu adamın kıymetini bilmek lazım. Hataları olacak, yaptığı iş kolay değil %100 başarıyla kadro kurmak imkansız ama basketbol topunu görse bomba sanacak tipler bu adamı eleştiriyor. Ekşi tabi ki net bir gösterge değil ama ülke insanının ortalama düşüncesini bir yere kadar yansıtıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Murat Murathanoğlu'nun dediğine göre Nba bir zamanlar oyuncuların uyuşturucu kullandığı ve finallerin banttan yayınlandığı bir ligmiş. 80'lerde Lakers-Celtics rekabeti ve David Stern'ün başkan olduktan sonra uyuşturucuyla mücadele edip ligin değerine katkısı büyükmüş. Daha sonra Bad Boys ve Michael Jordan derken dünya pazarına iyice açılmaya başlıyor. Ve günümüzde geldiği noktaya bakacak olursak; takımların değerleri, tv yayın gelirleri ve oyuncu maaşları inanılmaz boyutlarda. Dediğin gibi Euroleague yönetimi vizyonsuz. Ancak iyi oyuncu olmadan o ligi büyütemezsin. Doncic Avrupa'da kalsaydı marka değerine katkısı olurdu. Gitmek en doğal hakkı. En azından kendini gösterip gitti. 2017 yarı finalinde Fenerbahçe'ye karşı 0 sayıyla oynayıp, kenarda havlu başında mahçup şekilde duruşunu da izledik. Bir sene sonra MVP oluşunu da. İyi Avrupalı oyuncular Nba'e gidince daha çok Amerikalı oyuncu geliyor. Çoğu atletik olsa da basketbol zekası olarak gerideler. Basketbolda en iyiler Abd'ye gidiyor, futbolsa ise Avrupa'ya geliyor. Euroleague, hiçbir zaman Nba ve Uefa gibi büyük market olamaz. Keşke olsa.

  • Metality kullanıcısına yanıt

    Biz de mi uyuşturucuyu yaygınlaştırsak yavaştan; başarılı oyuncular, sanatçılar falan hep bu keşlerden çıkıyor Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı Yürür gideriz oradan cari açık falan kalmaz sonunda Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı 

    Yine bir otel odasında sıkıştım kaldım, bu birkaç gün dönüşümlü tüm maçlara göz atarım herhalde. Bu akşam pek sürpriz çıkmaz gibi ya bakalım nasıl olacak Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 27 Ocak 2021; 20:24:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maccabi-Efes maçını niye ertelediler hala anlamıyorum. Zaten bir gün arayla oynayacaklar, Efes TelAviv’e gidemiyorsa Maccabi zaten İstanbul’da burada oynasalardı. Maçlar seyircisiz zaten ev sahibi durumu yok, iki takım da seyahat etmeden oynardı. Bence EL teklif etse takımlar kabul ederdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterInTheNight -- 27 Ocak 2021; 19:48:5 >
  • HunterInTheNight kullanıcısına yanıt

    israil de öyle aniden giriş çıkışları kapatıverdi. saçmalık yani kendi ülke takımlarını bile dışarıda bıraktı adamlar.

  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı 


    Tutucu Jordi Bertomeu yerinde olsam;


    İngilizlerin basketbola önem vermesi için 1 takımına direkt katılım hakkı verirdim.

    Yine Adriyatik liginden 1 takım yerine 2-3 takım çağırırdım.

    Final four sistemini kaldırıp 5 maç üzerinden finalleri oynatırdım. Reytingler yükselir, yayın gelirleri de artar.

    Takım sayısını 30 yapıp eski grup sistemini getirirdim.

    2-3 menajer neredeyse çoğu oyuncunun menajeri ve takımları parmaklarında oynatıyorlar. Buna engel olmaya çalışırdım.


    Gerçeklere dönelim:) Mike James yokken Berlin sürpriz yapacak mı bakalım.

  • CSKA Clyburn ve James olmayınca geçtiğimiz senelerdeki Baskonia korkutuculuğunda bir takım olmuş.

    Edit: CSKA aldı maçı. Bizim Vesely ve De Colo olmadan maç almamız gibi bir şey, ilaç gibi galibiyet oldu gerçekten Ruslar için.

    Diğer tarafta Real-Pana maçını açtım, Real fişi erken çekmiş, izlemeye gerek yok. Dedim ama son periyotta açtım, farkı kapatmış Pana. Yine de Real sürprize müsaade etmedi aldı maçı.

    Asvel-Baskonia maçına geçtim. Asvel önde son çeyrekte. Bir galibiyet alıp Baskonia’nın zaten az olan play-off umutlarını iyice azaltabilecekler mi bakalım. Kalitesi düşük ama tempo çok yüksek maçta. Edit: Asvel aldı maçı. Bence Baskonia da gitti.

    Valencia-Zalgiris maçı beklendiği gibi kafa kafaya gidiyor. Neler oldu. Zalgiris son saniyede aldı maçı, Grigonis şapkadan tavşan çıkardı. Valencia’nın almasını isterdim, Zalgiris çok tehlikeli takım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 28 Ocak 2021; 0:56:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cska'nın uzun rotasyonu gerçekten iyi, mike james'in bir anda kadro dışı kalması onlar için kötü oldu ama bence bir şekilde orta yol bulacaklardır ya da bir ekleme yaparlar.


    bu arada mike james twitter'dan eurohoops ile tartışmış. shengelia'ya saldırdı diye haber yapmışlar o da yalanlamış sert bir dille.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 27 Ocak 2021; 23:16:54 >
  • Her zaman en sevdigim brans Basketbol Olmustur.Caferaga da henry Turner ve Dallas Comegys cok seyrettim.

    kokoskov un roportajını da indirdim ama daha izlemedim.NBA den zerre zevk almıyorum.Oynadıkları oyunu da basketbol olarak gormuyorum.Kabak gibi hatalı yurumelere devam demeler, yıldız oyuncuların temas almak icin rakibin ustune ucup degmesine bile faul calmalar , takımların takım sahiplerinin hatta NBA Yonetiminin bile adeta oyuncuların elinde oyuncak olması, kontrat verdigin oyuncudan hicbir sekilde asla cıkamaman, 31-32 yasında adamlara verilen 5-6 yıllık 40-45m yıllık bana gore sacmasapan paralar, oyuncuların bir ksımının hala madde kullanması ve bir kısmının da bunun yasal olmasını istemesi gibi sacma acıklamalar vs


    NBA ABD nin en buyuk pazarlama araclarından biri ve bunun Devlet dahil komple bir proje oldugunu dusunuyorum ve maddi oalrak Dunya da rakip olabilecegini dusunmuyorum.Ayrıca 16 yadındaki cocugun bile aklında NBA var ve kullanmasa bile o oyuncuyu alıp birkac senesini orada harcıyor.

    Euroleague Yonetiminin son derece kotu ve taraflı oldugunu dusunuyorum.ne yaparsa yapsın ne kadar vizyoner olursa olsun NBA ile bas edemez.Ama cok daha iyi yonetilebilir ve daha cok gelir elde edebilir.daha adaletli olabilir.


    kokoskov a gelince ne dedigini bilmiyorum.gitmek isterse de gider kendi tercihidir.kokoskov su ana kadar gosterdigi yonetimle kendisine yapılan elestirileri hak ediyor.Bayern,CSKA,Pao,baskonia,Valencia macları ona yazar.Son maccabi macında dahi 30 21 0nde iken ve takım siir gibi akarken gitti rotasyon sevdasına basladı ve yine takımın ritmini bizdu.Cok fazla hatası var.18 sene yardımcılık yapmıssın.Suns a basantrenor olup gorevine son verilmis.istiyorsan 20 sene daha yardımcılık yaparsın.kendi kararındır.

  • valencia - zalgiris maç sonunu izliyorum, kalinic'e üçlük atarken 7-8 saniye kala ve 4 sayı öndelerken faul yaptılar. sonra da 2 serbest atıştan sonra kaçan 3. atışın reboundunu alamayıp 3lük yediler. şu an 1 sayı gerideler ve 2 saniye var.Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı 


    edit: süreyi 3'e çektiler zalgiris de son topta 2'lik atmayı başardı ve kazandılar. inanılmaz maç sonu oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 28 Ocak 2021; 0:56:32 >
  • huso kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    NBA ABD nin en buyuk pazarlama araclarından biri ve bunun Devlet dahil komple bir proje oldugunu dusunuyorum ve maddi oalrak Dunya da rakip olabilecegini dusunmuyorum


    Devlet dahil değil. Pazarlama konusunda iyiler. NFL'de reytingler daha iyidir. Super Bowl denilen tek maçlık şampiyonluk maçında Abd'de hayat durur ve o hafta milyar dolarlık alışveriş çılgınlığı yaşanır. Tek maç üzerinden oynanan final maçı için yeni televizyon bile alıyorlar.


    Patrick Mahomes'in kontratı.


    NBA'de normal sezonda 82 maç oynanırken NFL'de normal sezon 16 maç. Bu kadar az maça rağmen kontratlar süper.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

    Koç’un röportajları izledim. Çok mütevazi bir karakteri var.

    Zeki ve politik olmayı bilen bir adam. Çoğu soruya samimiyetle cevap vermiş, işine gelmeyenlerin etrafından dolanmış güzelce.

    Arada harika tespitleri var. Her ne kadar uzun yıllar Amerika’da çalışmış olsa da kendini Avrupalı görüyor. Benim de Amerika’da birkaç sene kalma şansım oldu, dediklerini aynen yaşadım. Amerika bir pazarlama dehası. Orada çok daha kötü bir basketbol oynansa bile para yapan tek organizasyon olarak kendini korumayı başarır, çünkü adamların olayı o. Koç, Euroleague’in de benzer mantaliteye ulaşması gerektiğini düşünüyor ama İspanyol şirketinin öyle bir vizyonu yok şimdilik. Kuzey Avrupalı bir şirketin elinde olsa bu organizasyon çoktan o yola girilmişti.

    Olaylara gerçekçi bakıyor. Bizim gibi “Efes gupayı alacağdı öyroligi iptal ettiler göğrdüng mü” sığlığında değil. Pandeminin en şiddetli döneminde 170 milyon dolar harcayıp maçların oynanacağı bir fanus yaratırsanız o seviyeye ulaşırsınız diyor.

    Şans eseri ben de birkaç gün önce Gherardini’yi yazmıştım. Obra gibi bir koçun gidişinden sonra dağılmadıysak en büyük etken kendisidir. Koç da Türkiye’de Gherardini gibi bir marka var, farkında mısınız? diye soruyor röportajda. Ekliyor sonra da, basket dünyasında herkes tarafından tanınan, sayılan biridir diye. Ben de biraz şöyle Ekşi’de falan yazılanlara baktım, millet salak değildir herhalde, herkes farkındadır elimizdeki değerin diye düşünerek. Okurken utandım, iflah olmaz Ortadoğu çomarları bu halk gerçekten. Garip gelmiyor artık neden sporun hiç bir dalında bir kültürümüzün olmadığı, sistem oturtamadığımız. Aklı başında 1-2 yorum hariç genelde kötü sonuçlardan sonra gelip Gherardini'ye sallayanlar olmuş sadece bilip bilmeden. Bugün NBA’den pat diye adam alıp getirebiliyorsak, ona da burun kıvırıyorsak bu adamın etkisi büyük. Her şey para pul değil, yoksa Çin birkaç seneye en büyük organizasyon olurdu sporun her dalında.

    2 farklı röportaj izledim, sorular genelde benzerdi. Sabırla aynı soruları cevaplamış, tahmin ediyorum kendisi için ne kadar yorucu ve belki de sinir bozucu olduğunu. Fenerbahçe TV’deki röportajda bizim takımın çevirmeni yardımcı olmuş. İngilizce biliyorsanız direk dinlemek daha iyi çünkü o bayan çoğu şeyi yuvarlayıp geçiyor, başarılı değil bence çevirileri. İsmail Şenol’un sevmeyeni çok ama çevirmenliği bence çok başarılı. Bir de bu tip röportajda bence altyazı daha uygun. Yarım saat röportajda önce spiker soruyu soruyor, çevirmen çeviriyor Koç’a, Koç cevap veriyor, onu çeviriyor, derken yarıdan fazla süre boşa gidiyor.

    Koç birkaç kez işsiz değildim, kontratım devam ediyordu, ben seçtim buraya gelmeyi gibi bir şeyler söyledi. Sanırım burada yeterince önemsenmediğini düşünüyor, neden özellikle belirtmek istediğini anlamadım. Avrupa şampiyonu olmuş ve en büyük organizasyonda 20 yıl gibi bir süre yer almış bir isim, benim gözümde büyük olay bizimle çalışması. Belki taraftarlı maçlar oynanırsa ne kadar sevildiğini ve saygı duyulduğunu anlar.

    Benim Koç’un söylediklerinden çıkardığım 3 sene sonunda kontrat biter, Amerika’dan bir teklif gelirse gider. Burası sadece bir proje. Yine Gherardini’nin de ayrılacağını düşünüyorum okuduğum bir röportajından. Yani 3 sene sonra kendi başımızayız. Umarım o sürede doğru adımları atar kendi basketbol aklımızı oluşturmayı başarırız.

    Uzun uzun yazmıştım, internette sorun oldu, tekrar yazdım. Donanımhaber gibi bir foruma yakışmıyor bu altyapı, yazdıklarımızın ara ara kaydedilmesi güzel olurdu.

    Koç, işsiz olduğum için buraya gelmedim. Para da benim için hiç bir zaman öncelik olmadı, zaten devam eden kontratım vardı diyor. Sonra da, bunları söyledim çünkü Fenerbahçe ye ne kadar saygı duyduğumu belirtmek istedim diyor. Buraya mecburiyetten değil kendi isteği ile geldiğini, Fenerbahçe nin ne kadar büyük, önemli bir takım olduğunu falan vurguluyor. Röportajda bu açıklamalar da vardı, kaçırmışsın sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-EFAE9B29C

    De colo gibi oyunculardan oyunun 2 yönünü bu kadar keskin oynamasini bekleyemezsiniz , kaldiki göründüğünden cok daha iyi savunmacı pozisyon almayi cok iyi biliyor ama fizik olarak yetersiz ve hucumdaki rolunu dusunursek savunmada az eforla oynamaya çalışıyor hakli olarak , dolayisi ile yanindaki oyunculari de colo ya gore secmeniz lazim , mesela koc ligin ilk yarisinda bu hatayi cok yapti de colo melih boby eddie nin ayni anda sahada oldugu zamanlar oldu hic savunma yapamadik , simdi koc ta uyum sagladi takimi cozdu , eddie savunma anlaminda gelisme gostermeye başladı melih ve boby nin sureleri azaldi , pierre in suresi artti , lorenzo brown yönlendirici den cok topa baski yapan kisa rolune evrildi . Topu yari sahaya geçirme konusundada de colo ile sahada olduğumuz dakikalarda bunu yapicak baskiyi asicak oyun kurucumuz yok bunu en iyi yapan de colo ayrica hucum suresini ve takimin daha yeni yeni duzen bulmaya basladigini dusunursek topu de colo ya gecirmekte zorlanabiliriz bunu yasadik guduric bizi en cok bu konularda rahatlatti ..



    Alıntıları Göster
    Yani genel savunmasız oyununa ki rakibinin 3 sayı atışlarında zıplamayan biri, ayrıca Macabi maçının son dakikalarında yaşadığımız gibi top kayıplarına razı olacağız öyle mi?
    Buna karşılık her maçında çift haneli sayı mı atıyor?
    eski top taşıyıcılarımıza. ak, solukas, ali vs... kaç top kaybı yapıyorlardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mimleon

    Yani genel savunmasız oyununa ki rakibinin 3 sayı atışlarında zıplamayan biri, ayrıca Macabi maçının son dakikalarında yaşadığımız gibi top kayıplarına razı olacağız öyle mi?
    Buna karşılık her maçında çift haneli sayı mı atıyor?
    eski top taşıyıcılarımıza. ak, solukas, ali vs... kaç top kaybı yapıyorlardı.

    Alıntıları Göster

    Daha iyi bi secenek yok suan , ali oyun kurucu degil kendi sutu uzerinden oynayan bi oyuncu her ne kadar topa baski konusunda cok iyi olsada fizik olarak ciddi dezavantaj , sloukas in durumu icin son 2 oly macina bakmak yeterli zaten sorumlulugu arttikca performansı dusen bi oyuncu top kaybi konusunda de colo ile yarisir , sorun surda rakipte topa baski yapicak sert kisalar olduğunda topu getirecek en iyi opsiyon de colo aksi halde ali veya perez den biri sahada olmali buda baska dezavantajlar getiriyor ali ile de colo ayni anda sahada olamaz dis savunma cok zayif kalir ki en basitinda alba macinin 3. Ceyrek sonuna bi goz atin , perez inde yavas yavas rotasyona katilmasi gerektigini dusunuyorum bu yuzden , guduric ede bu rolu net vermenin bi anlami yok de colo daha iyi secenek ..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinirlii kullanıcısına yanıt

    Yok kaçırmadım. Dediğim gibi, Koç politik olmayı beceren biri. Sözleriyle söyleyiş şekli uyuşmuyor. Tavrından benim anladığım bu oldu. Normalde aynı sözleri 2 ayrı röportajda belki 4-5 defa söyledi, 1 defa o saygı vs. sözlerini söyledi, sanırım ne kadar üstüne basa basa söylediğinin, ne kadar rahatsız edici olduğunun farkına vardı, öylece toparladı. Neyse, 1 kez bile ben ayrılacağım demedi mesela. Bunlar benim izlerken hissettiklerim, çıkarımlarım. Çok da bir önemi yok, sonuçta we have Kokoşkov, they don’t Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı 


    Umarım seyircili maçlar en kısa sürede başlar. Geçenki maçta belli bir bölümde oturanlar neydi? Tanıdık vs. olayı mı?


    Khimki maçı saat 20’de açık kanalda bu arada. Khimki son maç Bayern’e bayağı sorun çıkarttı. Yakaladığımız havayla sürprize müsaade etmeyip vurup geçmemiz gereken maçlardan biri.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 28 Ocak 2021; 15:52:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 38923893389438953896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.