Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3882. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85.020
Cevap
213
Favori
2.068.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 38803881388238833884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ahmet bile 4 asist yapmış:) Tebrikler. Guduric ve Pierre takımın ağır işçileri. Her yükün altından kalkıyorlar. Bir de uzun alabilsek.

  • "ahmet düverioğlu'nun covid-19 aşısı olduğunu ve aşıda çip olduğunu söyleseler inanırım. bu kadar verimli oynamasının başka açıklamasını bulamadığım maç."


     

  • çift maç haftasında çok iyi iki galibiyet aldık. hiç tereddütsüz ve şans faktörü olmadan rahat ve net galibiyetler oldu. bu iyi performansımıza nazar değmez umarım.


    alex perez'e biraz daha zaman vermemiz gerek ama adam oyuna girip eline topu alınca bir tedirginlik başlıyor bende. saatli bomba gibi şu anda. maç eksiğini telafi edince düzelir inşallah yoksa westermann'ı gönderip bunu mu aldık dedirtecek.


    şu an takımda göze batan iki isim var gibi onlar da alex perez ve hamilton. ulanovas son iki maçtır daha iyi görünüyor. takım performansı yukarı çıktıkça o da ayak uyduruyor.

  • kokoskov takımdaki oyuncuları kısa sürede çok iyi geliştirdi :D


    vesely mesela orta mesafe şutları uzundan oyun kurmalar falan çok daha geliştirdi

    ahmet ise yeni koçla en çok gelişen oyuncumuz bence euroligde iyi süre alıyor ve hakkını veriyor

    pierre zaten hayırlısıyla bu kulüpte en az beş senem var diye bağırıyor çok özel oyuncu

    eddie şut tehtidi için aldık ama yavaştan potaya gitmeler de başladı

    de colo sakatlık falan derken anca başladı oynamaya savunmaya yardım etmeye de başladı :D

    lorenzo brown o kritik 3-4 maçımızda baya nefret ettirdi kendinden ama toparladı

    guduric bıraktığımızdan iyi bence daha da ısınacaktır


    herkesi yazdım neredeyse herkes üstüne koyarak ilerliyor ama biri var ki obra döneminde süre alamıyorum deyip süre aldığı bu sezon ne kadar boş olduğu bir kez daha ortaya çıkan büyük kaptan melih


    kokoskov'un melih'e yapabileceği bir şey yok bence bi kere basketçi fiziği yok adamda takımda bobby ve vesely varken bunun sırf türk olduğu kaptanlığı devam etmesi bana batıyor ki diğer yabancı oyunları da etkiler bence

  • Oly asvele yenildi ve bizim çok iyi oldu, büyük ihtimalle playoff için valencia ve Oly ile çekişiriz. Tabi daha çok maç var, Zalgris falan da aşağı inme potansiyeli olan takımlardan.

    Bu arada söylemeden geçmeyelim Vesely 2500 sayıyı geçti ve ligde 17. Sırada. Gerçekten çok özel bir oyuncu, şuan tam bir mvp gibi oynuyor. Böylesine yetenekli ve özverili bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metality kullanıcısına yanıt

    Bench’ten gelmesiyle ne alakası var ya, beşte de çıksa iş yapar bu adam. Baştan beri yazdık, Lorenzo takım oyuncusu, tek kişilik gösteri değil. Larkin’i izlemek isteyen açsın Efes maçlarını seyretsin, tutan yok. Takım olarak oynadığımız sürece katkı verecektir, eline topu verip diğer tüm oyuncular statik bir noktaya geçip durursa yine bir halt yapamaz.


    Gelecek CSKA maçında mağlubiyet bekliyorum. Sonra tekrar 4-5 maçlık bir seri yakalamalıyız. İşimizi son maçlara bırakırsak cehennem gibi bir fikstür bizi bekliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 16 Ocak 2021; 0:42:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Guduric geldikten sonra Brown'un rolü değişti. Guduric oyunu daha iyi yönlendiriyor. Brown bu anlamda Guduric kadar verimli olamaz. Yüksek yüzdeyle atmaya devam etsin:) Son 5 maç %52 ile oynamış. Yüzde 40 ile oynasa da eyvallah derim. Bayern ve Olympiacos kaybetti çok iyi oldu. Kazanacak durumdayken kaybettiğimiz Cska, Bayern ve Valencia maçlarını aramayız umarım.

  • Metality kullanıcısına yanıt

    İlk 5’e Guduriç yerine yazmam zaten, De Colo yerine yazarım. Ki bence Lorenzo o tipte bir oyuncu ve benzer bir katkı veriyor. Bu adamların yanına bir Teodosiç, Sergio Rodriguez koymak lazım ki iş yapsınlar. Neyse, genelde benzer düşünsek de her konuda anlaşmayalım  


    Bence o gelen mağlubiyetler de hayırlı oldu. Eğer o maçları kazanmış olsak defoları görmezden gelecektik. Guduriç gibi bir adam belki başka bir Euroleague takımına gelecek biz de yaşlı gözlerle izliyor olacaktık o takımda yarattığı farkı.


    Özellikle Bayern maçı bizim için en yanıltıcı galibiyet olurdu. Maçı hatırlayın, daha ilk çeyrek başabaş giden oyunda bir şeyler oluyor, Lucic geriliyor ve bunu gören koç Trinchieri oyundan alıyor, ilk yarının sonuna kadar da tekrar sokmuyor. O sırada biz sanal bir fark attık ama ikinci yarı tekrar girmesiyle de dağıttılar bizi zaten. Bizde Vesely neyse Lucic Bayern için o, hatta daha dominant bir karakter.


    Ben başka bir uzun geleceğini düşünmüyorum. Hamilton’a talip yok. Ahmet fena oynamıyor, Barthel de dönecek. Üzülüyor insan bu kadar iyi kadro kurmuşken belki 1 tane daha eli yüzü düzgün uzun olmadığı için hedeflerden uzaklaşacağız diye ama böyle uygun gördüler, yapacak bir şey yok. Fenerbahçe olarak bizim kaderimiz bu herhalde, senelerdir takımın tek parçasını tamamlayamadığımız için başarılar hep bir tık eksik kaldı. Şöyle şapkadan Ersan çıksa, hayat bayram olsa, Fenerlinin yüzü gülür mü?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 16 Ocak 2021; 9:53:9 >
  • Ilk 8 icin tam 8 takim iddiali durumda,su an siralamada 2 mac eksigi ile 13 galibiyeti olan Zenit'in alti ile mac eksiksiz 9 galibiyetli Baskonia arasinda her takim ilk 8 yapabilir.

    Efes ve Fenerbahce ikisi birden ilk 8 yapabilir mi muamma ama ilk 8 yolundaki rakibimiz Efes'i her halukarda yenmemiz gerekiyor.Ilk maci almamiza ragmen 1 galibiyet gerideyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam tepkiye tepki olarak doğmuş  


  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    İsmail şenol bein sport programında Ersan ile Fenerbahçe ve Efes'in görüştüğünü söyledi ama bence Avrupa'ya gelmez. Gelirse de iyi bir rakama imza atar. Maliyeti bizi aşar. Keşke alabilsek. Hem yerli hem de şutu olan bir uzun ve takım oyuncusu. Önümüzdeki 6 maçın dördünü kazanabiliriz.


  • Yarın 13’te BJK maçı var. TRT Spor 2'de. Şu gençleri biraz daha alıcı gözle izleyelim bakalım. Özellikle Alperen Şengün yazılıp çizildiği kadar iyiyse bir an önce çökmek lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 17 Ocak 2021; 11:31:1 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Alperen'e çökemeyiz hocam, bir sakatlık falan yaşamazsa ve büyük düşünürse direk NBA yapar zaten. Bize gelse de büyük bonservis ödememiz gerekir ve bizden veya gittiği takımdan NBA yapacaktır ve sözleşmesini bu yönde yapar bu da mantıklı bir yatırım olmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

    Yarın 13’te BJK maçı var. TRT Spor 2'de. Şu gençleri biraz daha alıcı gözle izleyelim bakalım. Özellikle Alperen Şengün yazılıp çizildiği kadar iyiyse bir an önce çökmek lazım.

    Bu maçlara spor site ve programlarında hala derby diyorlar. Sanki artık derby liği kalmadı gibi.

  • boylum kullanıcısına yanıt
    HunterInTheNight kullanıcısına yanıt

    @HunterInTheNight O da doğru, uzunsuzluk başımıza vurdu herhalde piyasadaki eli yüzü düzgün tüm oyunculara sulanıyorum bugün  


    @boylum Adı jimnastik kulübü olan bir kulübün amatör branşları boşlaması üzücü ama derbi derbidir. Bu tip maçlara tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan sorusu sorulan horoz gibi bakmak lazım  Biz işimize bakarız, onlar ne yapıyorsa yapsınlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metality

    İsmail şenol bein sport programında Ersan ile Fenerbahçe ve Efes'in görüştüğünü söyledi ama bence Avrupa'ya gelmez. Gelirse de iyi bir rakama imza atar. Maliyeti bizi aşar. Keşke alabilsek. Hem yerli hem de şutu olan bir uzun ve takım oyuncusu. Önümüzdeki 6 maçın dördünü kazanabiliriz.


    6 4 olası, 6 5 olası CSKA yı yenebiliriz, 6 6 olası Efes i de yenebiliriz.Ama 6 4 cok buyuk mucize olmazsa banko...

    Aptalca kaybedilen Alba,Zalgiris,CSKA,bayern,Valincia,Pao macları yuzunden bu haldeyiz.


    3 sayı ondesin CSKA ya faul yapmıyorsun.

    26 sayıdan Bayern e macı hediye ediyorsun.

    Valencia macı da aptalca kaybediliyor.

    Alba,Zalgiris,Pao senin supurmen geeken takımlar fark yiyorsun.

    Kaybedilen Baskonia macını da buna ekleyebilirim.

    Real,Barca maglubiyetleri normal iyi olsak Milano da alabilirdik.


    Suna 15 5, 17 3 ,14 6 falan olabilirdik,olmalıydık.

  • BJK nın oyuncuları Ati Koc un oyuncusu hepsi bir menejerin oyuncusu ama da bu gencleri zaten FB ye Efes le bonservisle satmak.

    Adama parayı basarsan Alperen i alırsın ama maksimum 2 sene oynar.Adamın demecleri hep NBA...

  • huso kullanıcısına yanıt

    Alperen'in yerine Şehmuz Hazer'i tercih ederdim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamilton olmayan kredisini tüketmeye devam ediyor   Beşiktaş uzunları kariyer rekoru kırabilirler tek Ahmet’e kaldığımız bu günde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 17 Ocak 2021; 13:27:30 >
  • 
Sayfa: önceki 38803881388238833884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.