Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | İlklerin takımı bir kez daha F4'te! (3834. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: BlackLead
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85.179
Cevap
212
Favori
2.070.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38323833383438353836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TRT neden bizim kısaltmamızı FNB olarak yazmış?
  • Takım geçiş hücumlarını geçen senelere göre çok daha hızlı oynuyor, sanırım yeni yapılanmadaki savunma dışında en büyük fark bu olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Jorah Mormont -- 18 Eylül 2020; 21:16:58 >
  • TRT Spor 2'nin sitesindeki 720p kalitesine bak: Berbat. İlk çeyreğin bitmesine 3 buçuk dk var ve 24-11 öndeyiz. Fakat maçı hiç takip edemedim.

    Maçı yan sekmeden takip ediyorum, DeShaun MeShaun diyor. Bizim oyuncumuz mu diye anlayamadığımdan maçı açıp anlıyorum. Bizim yeni oyuncuları hala öğrenenedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 18 Eylül 2020; 21:19:45 >
  • İlk yarı fena geçmedi. Aksayan çok yönler var ama daha dün kurulmuş ve senelerdir oturmuş düzenini değiştirmeye çalışan bir takım için kötü sayılmaz. Olumlu konuşmak için de eleştirmek için de çok erken bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euroleague'de böyle oynarsak ağır yenilgiler bizi bekliyor savunmada sıkıntı büyük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onca zaman sonra maç izlemek iyi geldi. Oynanan oyun tartışılır ama benim işimi gördü

    Bu seneyi yeni yapılanma süreci olarak görüp izleyeceğim, keyifli bir basket oynayalım yeter benim için. Korona yüzünden garip bir dönemden geçiyoruz zaten, çok da takılmamak lazım skorlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 18 Eylül 2020; 22:55:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maç hazırlık için fena değildi.

    de colo kötüydü umarım toparlar. brown maç başında 2 üçlük soktu şaşırdım umarım üçlüğü toparlar potaya gidişi falan iyi yoksa ama oyun bilgisi euroleague için yetersiz gözüküyor. hamilton'u ilk defa izledik biraz yavaş kalsa da potansiyelli ve gelişime açık bir pivot. savunmaya daha çok asılmamız gerekiyor ulanovas mesela zalgriste baya iyi savunma yapıyordu savunmada biraz agresiflik gerekiyor. koçtan ise memnunum bugün o da türk hakemleriyle tanışmış oldu adam çalınan saçma sapan bi faulde dona kaldı zamanla fenerbahçe koçunun hakemi de yenmek zorunda olduğu gerçeğini daha iyi anlayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daçka maçı saat 21’deymiş. Keşke daha erken olsaydı, çalışıyor olacağım. İlk yarısını izlerim, umarım ikinci yarıya da göz ucuyla bakabilirim. Güzel bir test maçı olacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

    Daçka maçı saat 21’deymiş. Keşke daha erken olsaydı, çalışıyor olacağım. İlk yarısını izlerim, umarım ikinci yarıya da göz ucuyla bakabilirim. Güzel bir test maçı olacağını düşünüyorum.
    En değerli oyuncuları sakat. Minisküs yırtığı var. Bu maçı Fener ezip geçer. De Colo ve Lorenzo Brown'ı durduramazlar. 55 tane setimiz var.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Kiminle çıktıkları çok önemli değil bence maça. Koçları büyük takımlara karşı aşırı gazlıyor takımını. Gazozuna bile oynansa sahaya kim çıkarsa %100'ünü verecek, hazırlık maçı da olsa ciddiyet içinde oynanacak. O açıdan faydalı yazdım. Tek çekincem sakatlığa sebep olmaları ya da aşırı çamura yatıp maçın tadını kaçırmaları, yapmadıkları şey değil.

    GS ile yaptığımız maçı da o gözle izledim, bu iki kulüp hangi branşta kapışsa diğerinin maçı savaşmadan verme ihtimali yok.

    Yoksa skordan bağımsız Euroleage maçları için bir ölçü değil pek tabi bu maçlar.
  • Eddie hile gibi a*k Çok iyi transfer
  • Jarrell Eddie

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bobby F. Dixon’ın kalbimizde yeri ayrı ama artık aldığı süreyi ciddi azaltmak gerekiyor. Savunmada yok, hücumda da düşmüş iyice bu sene. Keşke tadı kaçmadan yolları ayırsaydık, ortalama bir takımda 1-2 sene daha keyifli oynama şansı vardı.

    Bu yıl daha hareketliyiz. Pota altına atak yapan kısaların karşısında kalabiliyoruz, o konuda geçen seneden iyiyiz gibi ama ribaund problemi aynen devam ediyor, onca adam değişti onu çözememişiz görünen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 20 Eylül 2020; 21:44:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir müddet sonra izlemesi çok keyifli bir takım olacakmış gibi hissettiriyor, atletik seviye gerçekten epey yukarıda. Jarell Eddie de şutör olarak beklentiyi verecek gibi gözüküyor, bu sezon için istemsizce umutlandım.
  • DeColo amator gibi hatalar yapiyor kurulan kadro gibi onunda kalitesi dusmus, Bobby bitik durumda, takim resmen oyun kurucu diye bagiriyor !

    Sahada ne oynuyorlar belli degil, koçta takima hic hakim gorunmuyor,
    Dackaya karsi kazanmis olabilirler ama bu takimi Cska,Barca,Real karsisinda dusunemiyorum, Obradovic oncesi senelerdeki gibi rezil ve aşagilayici yenilgilere herkes hazir olsun!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın daha çok zamana ihtiyacı olduğunun herkes farkında kardeşim sakin ol.. Vesely, Bobby, Ahmet gibilerinin kontratlarından çıkınca birkaç seneye tüm turnuvalara talip olabilecek seviyeye yine gelir, onun ışığı gayet de var.
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt


  • Benzer şeyler Tarık oyun stili anlamıyla Bogi'ye cidden yakın, son çeyrekte güzel de oynadı sayılır, ileriki yıllarda adından söz ettirecek diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Jorah Mormont -- 20 Eylül 2020; 23:55:24 >
  • Ser Jorah Mormont kullanıcısına yanıt
    katılıyorum sana. bugün ben de Tarıkı izlerken Bogiyi hatırladım bir iki yerde. inşallah kendini geliştirir de takımda yeni bir yıldız daha olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 38323833383438353836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.