Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (2340. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86.401
Cevap
215
Favori
2.098.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23382339234023412342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sulleyman

Sezon sonu Nba'e gitme ihtimali olan oyuncularımız kimler? Bogdanovic sanırım daha önce draft edilmişti. Gider mi?

[Yanlış bilmiyorsam(hatırlamıyorsam)] Vesely,Bogi,Udoh ve Hickman'ın kontratları bu yaz bitiyor.Mahmut Uslu Vesely'i tutmak istiyoruz gibi bi açıklama yaptı boşu boşuna yapmaz başkan öyle bi açıklama inşallah kalır.Vesely'i tutabiliyosak Udoh'u da tutabiliriz demek,adam çok gitmek istemezse ki arkadaşlar paylaşıyor yaptıklarını hiç öyle bi hali yok inşallah kalır.Bogi'nin hakları PHX'de Bogi röportajında acelem yok falan diyodu eninde sonunda gidecek ama bakalım belki 2 senelik NBA çıkışlı bi kontrat yapar belki,umut...Hickman'ı artık bu seneki duruma göre teknik ekip isterse yenilerler çok iyi karakterli bi oyuncu.Bunların dışında Sloukas ile 3 Datome Antic ve Kalinic ile 2+1 Dixon ile 2 yıllık kontrat imzalamıştık sezon başında.Burda hep inşallah kadroyu koruruz falan diyorum bir şeyler oluyo hop yeni takım kuruluyo.Allah büyük inşallah hayallerimize kavuşuruz sezon sonu kadromuzu da koruruz yeni formata da taş gibi sapasağlam bi takımla gireriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmazingGrace160 -- 6 Mart 2016; 1:30:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: himone

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Arena da 4.kategori neresi oluyor ? Yanı taraftar gruplarının oldugu yer mı ? Pota arkalarını hep bu gruplar mı olusturuyor ?
    Efes macı Dacka macı ıcın deplasman trıbunu açılır mı

Pota arkasında locaların hemen altı, ben de 4. kategoride izliyorum. Normalde deplasman tribünü açılıyor ama kesin bir şey söyleyemem. Açılsa bile üst katta olur, büyük ihtimalle de 6 veya 7. kategori. Arenada taraftar grupları üst katta, üst katta da 5-6-7 kategoriler var artık alt kata taraftar grubu alınmıyor. Eğer kategorileri tam olarak görmek istiyorsan Biletx sitesine girerek herhangi bir maçın biletini satın almaya çalışabilirsin, açıkça tüm kategoriler görünüyor.

Biliyorum ama 2 ile 3 tükenmiş gorunuyorlar
    Alınamıyor..sadece 4.kategori var en uygun olarak

• Utkan Şahin @utkansa 1 sa.1 saat önce
    Sonny Weems, serbest bırakılmış. Sezon başında 3 milyon istiyordu. Bakalım hala ısrarcı mı?

Utkan Şahin @utkansa 1 sa.1 saat önce
    Weems, Avrupa'da kalmak istiyordu. Fenerbahçe'yi arayıp, gelmek istediğini de söyledi

Ancak Avrupa'da şuan ona istediği kontratı verebilecek 2-3 takım var. Şuan Avrupa'da ona istediği kontratı verecek takım yok.

Euroleague'de transfer dönemi kapandı. Ona kimse o kadar para vermez. İstediği fiyattan düşmek zorunda.

Bennett, Weems yada başka bir isim. Fenerbahçe'nin transfer yapması bence çok zor. Taraftarın odağı takım olmalı, transfer değil.
  • Weems transferine hiç ihtimal vermiyorum, zaten en son oyuncu ihtiyacımız olan pozisyonda oynuyor Bogdanovic ve Datome varken gerek yok. En sıkıntılı dönemimizde bile uzun alınmamışken hiç ihtiyacımız olmayan bir bölgeye oyuncu alınmasının imkanı yok. Diğer taraftan beğendiğim bir oyuncu da değil, topu sürekli elinde isteyen ve takımın tüm akışkanlığını bozan bir oyuncu yani bizim mevcut oyun sistemimize aykırı. Yanılmıyorsam geçen sene CSKA'nın hücumlarının 1/3'ünü o kullanıyordu ve takım kendisine bağımlıydı, Weems oynamadığında da doğal olarak hiçbir şey yapamıyorlardı. Tabi Obra faktörü var ama bu saatten sonra o bile işe yaramaz herhalde

@D. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Dün maçtan sonra Sportando Datome vs Bjelica anketi açmış. Tabi dünkü maçtan sonra Datome 64% ile anketi kazanmış. Sizce Datome mi Bjelica mı

Datome ozellikle skore anlamında katkısı Bjelica dan çok fazla.
    Yedigi ekmek aldigi para helal olsun.
  • BOGDANOVIC
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Weems falan sakin ha cska weems gidince resmen boyut atladi oyun anlaminda bence teo danda kurtulsalar 1 boyut daha atlayacaklar.. Mac kafa kafaya veya cska gerideyken 1 tane pas vermeyip perde getirip 3 luk denemelerine bayiliyorum acaba obranin takiminda bunlari yapsa ne olurdu ..

• quote:

Dün maçtan sonra Sportando Datome vs Bjelica anketi açmış. Tabi dünkü maçtan sonra Datome 64% ile anketi kazanmış. Sizce Datome mi Bjelica mı

Datome diyen Basketbol yorumu yapmasın, sadece izlesin.

Kıyas bile etmek sacma, Arda mi Messi mi saçmalığı gibi bir anket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 6 Mart 2016; 11:29:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

quote:

Datome diyen Basketbol yorumu yapmasın, sadece izlesin.

Kıyas bile etmek sacma, Arda mi Messi mi saçmalığı gibi bir anket.

Yav he he. Oldu olacak mustafa sarp vs messi olsun. Bildiğin çok yakın iki oyuncu, ikisi için de daha iyi diyene asla bir şey diyemem. Benim tercihim yine de datome. Bunun dünkü maçla alakası da yok, oyun bilgisi, kritik anlarda en doğru kararı vermesi, çok kaliteli şutları beni datome tarafına çekmeye yetiyor. Bjelica da ribaunt ve asist yönü daha iyi olan bir oyuncu. Dediğim gibi bjelica diyene de saygım sonsuz, ama gelip arda vs messi derseniz komik oluyor. Bjelica bu seviyeye geldiyse Obra sayesinde daha 2 sene öncesine kadar yetenekli ama istikrarsız bir oyuncuydu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda ile Messiyi kıyas etmek ne kadar mantıklıysa Bjelica ile Datomeyi kıyas etmek o kadar saçma, bu anket şunu gösteriyor, objektif olamadığımızı, algılarımızla oynandığını, kolaylıkla yönlendirildiğimizi.

Bjelica Fenerbahçe'de olsaydı yine bu takımın yıldızıydı, Datome de tamamlayıcı oyuncu.

Yine Bjelica Fenerbahçe'de olsaydı bu saçma anket yapılmazdı, diyelim ki yapıldı, sonuç % 64 değil, % 97-98 olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene başında geldiğinde de bu adamın Bjelica ile yakından uzaktan alakası yok demiştim ki gerçekten de öyle, nasıl kıyas yapılıyor anlamıyorum. Sadece şu olabilir takıma verdikleri katkı karşılaştırılırsa mantıklı olur. Öncelikle Bjelica tam bir 4 numara, Datome ise ne kadar zaman zaman 4 oynasa da kesinlikle 3 numara. Oynadıkları pozisyonlar bile aynı değil, neyin kafasıyla kıyaslanıyorlar. Geçen sene de oyun sıkışınca Bjelica'ya topu verirdik ve kilidi o açardı, bu sene de Datome açıyor sadece farklı şekilde yapıyorlar. Şuan Avrupa'da Datome gibi oynayan bir 3 numara yok, varsa da aklıma gelmiyor oyun tamamen guardların hakimiyetinde. Bir de ekstra işler yapan 4 numaralar ön plana çıkıyor. Bence ikisi de Avrupa basketbolu için çok değerli ama genel olarak aralarında fazla fark olduğunu düşünmüyorum. Yine de ben olsa kadro kurarken ilk hangisini alırsın deseler Datome derdim, adamın sahada yapmadığı iş yok ve en kritik anlarda eli titremeden el üstü şutları atıyor ve inanılmaz isabetli oynuyor. Bjelica da şuana kadar pek başarılı olamadı NBA'de aslında iyi başlamıştı ama sonradan çok düştü, sonra sakatlıklar geldi. Seneye Bjelica-Datome ikilisini birlikte seyredebilsek efsane olurdu.
  • NTVSPOR'da Efes'i fena gömüyorlar.

• Boyle sacma bir kiyasla mi olur messi ile arda demisler yuh basketboldan mi anlamiyor bazi arkadaslar bjelica cok degerli bir oyuncumuzdu nasil bu kadar degerini dusuruyorlar ilginc gecen seneyi cabuk unutanlar var datome daha iyi denebilir yada bjelica ama gidipte bu tarz konusmak basketbola ihanettir bjelica gecen seneninde euroleague mvpsiydi bunuda unutmamak gerek insallahta bu sene bu odulu datome alacaktir .

• quote:

Orijinalden alıntı: himone

Sene başında geldiğinde de bu adamın Bjelica ile yakından uzaktan alakası yok demiştim ki gerçekten de öyle, nasıl kıyas yapılıyor anlamıyorum. Sadece şu olabilir takıma verdikleri katkı karşılaştırılırsa mantıklı olur. Öncelikle Bjelica tam bir 4 numara, Datome ise ne kadar zaman zaman 4 oynasa da kesinlikle 3 numara. Oynadıkları pozisyonlar bile aynı değil, neyin kafasıyla kıyaslanıyorlar. Geçen sene de oyun sıkışınca Bjelica'ya topu verirdik ve kilidi o açardı, bu sene de Datome açıyor sadece farklı şekilde yapıyorlar. Şuan Avrupa'da Datome gibi oynayan bir 3 numara yok, varsa da aklıma gelmiyor oyun tamamen guardların hakimiyetinde. Bir de ekstra işler yapan 4 numaralar ön plana çıkıyor. Bence ikisi de Avrupa basketbolu için çok değerli ama genel olarak aralarında fazla fark olduğunu düşünmüyorum. Yine de ben olsa kadro kurarken ilk hangisini alırsın deseler Datome derdim, adamın sahada yapmadığı iş yok ve en kritik anlarda eli titremeden el üstü şutları atıyor ve inanılmaz isabetli oynuyor. Bjelica da şuana kadar pek başarılı olamadı NBA'de aslında iyi başlamıştı ama sonradan çok düştü, sonra sakatlıklar geldi. Seneye Bjelica-Datome ikilisini birlikte seyredebilsek efsane olurdu.

Size katiliyorum datome-bjelica ikisilisini birlestirseydik euroleague sampiyonlugu garanti gibi olurdu ben iyi anlasacaklarinida dusunuyorum . Bjelica nba'de fazla sans taninmadi oynadigi takim cok genc ve hedefsiz sonlara oynayan gelismekte olan bir takim bjelica orada kendini gosteremez mesela Spurs'te oynasaydi durum cok farkli olurdu maalesef oynadigi takimdan kaynakli bu halde olmasi .

• Hafta kritik banviti bırakıp kuban a konsantre olmak bana göre daha iyi olur. ama obradovic bu müthiş bir 2 de 2 yle çıkarsak hem lig hem de euroleague için iyi olur. ama mutlaka rotasyonun daralmaması için antic oynamalı

• quote:

Kesinlikle Datome,profesör'ün dış şutları iyiydi,penetreye giderdi savunması iyiydi ancak udoh-vesely ikilisi oynadığı için savunma olarak pek aramıyoruz bjelica'yı,profesör gerçekten iyiydi ancak datome gibi her kriz anına girdiğimizde üçlük atıp takımı rahatlatan bir oyuncu değildi,o görevi daha çok drew üstleniyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Datome genelde 3 oynuyor bizde bence sağlıklı karşılaştırma yapılamaz ama ikisi yan yana olsaydı of of of.

Weemsi seneye isterim Bogdanin belki Nba yapma durumu Hickmanin gidişi derken Weems Datome 2-3 ikilisi hem fizikli hem skorer hem elit olur.Veselynin gidince oluşacak kaliteli oyuncu eksiğini biraz oradan kapatırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elder Wand -- 6 Mart 2016; 21:39:48 >
  • Fenerbahçe Basketbol - Kusursuz Oyun

https://twitter.com/OwlPress/status/705849540046290945
  • Bizden bi umut yok.Insallah siz alirsiniz Euroleague kupasini...Avrupanin en iyi lig oldumuzu ispatlariz......

• Antic ve Sloukas'ın Kuban maçında oynama ihtimali var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23382339234023412342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.