Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3389. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: xgny58x , xgny58x
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.031
Cevap
213
Favori
2.068.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33873388338933903391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Ah be çok yazık oldu.



    Maç sıkıştığında maçı kurtaracak adam yoktu bugün



    Ayrıca ribaundlar çok sıkıntı bu sorunu çözmemiz lazım



    Takımda biraz iletişim problemi de var



    Bide bu guduriç ve melli çok sıkıntı gibi gözüküyor bana hiç umut vermiyorlar

    Melli düzelir onda sıkıntı yok. Guduric'e gelince henüz konuşmak için erken, çok ürkek oynuyor şu anda. Takıma biraz daha alışması lazım, o zaman daha sağlıklı ve net yorumlar yapabiliriz



    Maalesef dediğin duyguyu ben de yaşadım. 6 saniye kalmış, 1 sayı gerideyiz ve güvendiğimiz bir el bulamadık parkede. Normalde Gigi böyle kritik anlarda atardı ama o da son çeyrekte 2 tane boş üçlük kaçırdı, haliyle Sloukas'a bırakıldı top. Aslında böyle anlarda çıksın diye Wannamaker'ı aldık ama onda da bir tutukluk var



    Kısacası son çeyrek kabus gibiydi, hem de hiç hatırlamak istemeyeceğim türden bir kabus. Maç boyu düzgün Hücum ribaundu alamadığımız gibi savunma ribaundlarında da sıkıntı çektik.



    Neyse inşallah bu mağlubiyet bize olumlu yansır, takıma ve koça güvenimiz tam yine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L.Huron

    Umarım hepsini bir anda yemeyi, içmeyi düşünmüyorsundur

    Bu akşam Datome'den çok güzel bir performans bekliyorum.

    Valla zor gibi, beklentileri yüksek tutma,
  • Udoh ve bogi nin eksikligini bu sene cok cok fazla hissedecektik bu belliydi.Ama, daha ilk mactan belli olmasi cok uzucu ve dusundurucu.



    Ribaund alamiyoruz , blok koyamiyoruz cunku udoh gibi ya da ona yakin bu isleri cok iyi yapan adak yok.Zor durumda bizi atesleyecek ve ipten alacak adam yok cunku bogi gitti.



    Takim kadro olarak cok iyi ama ne yazik ki bogi ve udoh gorevi -en azindan %50 sini - yapacak adam yok.Belki bi nevi dixon 3 luk atarak bseyler yapabilir ama o da yetmeyecek.Cska , real maclari bizim eksiklerimizi tam anlamiyla gorecegimiz maclar olacak.



    Bu sene samp falan olacagimizi zannetmiyorum.F4 gorursek cok net sekilde opup basima koyarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obradovic hangi takımdaysa o takım %100 Final Four'dadır. Bu her zaman olmuştur, Obra ile F4'de olamazsak şaşıracağımız asıl şey olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekimde kaybedelim Mayıs da kazanalım.

    Yolun başındayız Yen’i transferlerin uyumu, boby ve Kalinic yok.

    Karamsar olmak için çok erken hemde çok erken.

    Genelde böyle oluyor bizim taraftarlar ne zaman karamsarlığa düşse sonu iyi oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 1 ay kredisi var bu takımın.Boby ve kalinic'de yoktu dün akşam.

    Malaga euroleague'in en kötü takımlarından ama bizim takımda geçen seneden çok farklı.Hem oyuncular hem sistem değişti.Obra bile antremanları değiştirdi.Artık daha az idmana çıkıyorlarmış nba stili yani.

    Daha sistemimiz çok yeni ha bir kaç aya işler değişmez.Melli ve guduriç hala böyle pasif kalır.Takımda lider konumuna sağlam bir oyuncu gelemez,defansta lider konumuna(+blok) konumuna sağlam bir oyuncu yerleştirilemezse işte o zaman konuşmaya başlarız

    Obra'nın işi çok zor valla ama bu adam zoru sever çabalar ve başarır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 13 Ekim 2017; 11:38:21 >
  • Obra kesinlikle görevini başarabilir. Kapasitesi oldukça iyi.
  • Takımı beklediğimden daha iyi buldum genel olarak sonuçta 2 kilit oyuncumuzda yoktu sahada.1-2 ay sonra bu takım F4'e dair gerçekçi sinyalleri verir.
  • Takımın böyle mağlubiyet kredileri var ama dün aldık dediğimiz maçı vermemiz kötü oldu.

    Yeni oyuncular yetenekli ama mücadeleleri henüz Fenerbahçe seviyesinde değil. Dün son çeyrek bir top vardı. Vesely ve Datome yerde savaştı. Eski oyuncular yürek koyuyorlar, yenilerde henüz bu azim yok. Olduğunda da zaten yine tutulamayan takım olacağız.
  • Geçen sene Bogy ve Udoh var diye Vesely, Sloukas ve Datome'nin grup maçlarındaki o ağır formsuzluk dönemlerini bir şekilde görmezden gelebildik, telafi edebildik ama bu sene böyle bir kredimiz yok, inşallah bu 3'lü formunu korur şimdilik mücadelelerini beğendim özellike Datome geçen seneki uğursuzluğundan, formsuzluğundan kurtulmuş gibiydi dün.

    Ha bu arada Wanamaker ile ilgili şüphelerim var, sorumluluk almaktan kaçınıyor gibi. O maç sonlarını oynayabilecek biri gibi durmuyor "şimdilik". Dün Dixon olsaydı son çeyrek muhakkak sorumluluk alıp bir şeyler yapardı. Onun yerine Datome bir şeyler denedi ama olmadı. Sloukas da maç boyu iyiyken maç sonunda kötü olunca maalesef lider eksikliği çektik.
  • Bogdan sakatlanmış. Yine sağ ayak bileğinden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L.Huron

    Bogdan sakatlanmış. Yine sağ ayak bileğinden.

    bu çocuk ne çekti şu sağ bileğinden be

    düzgün mü atlamıyor yere ayak üstü düşmeyi mi bilmiyor anlamadım valla
  • Takımımız üç periyot boyunca önde götürüp , son çeyrekte inanılmaz şaşıralacak derecede tıkanarak 3 sayıda kalarak , son anlardaki 7-0'lık serimizde yetmedi maçı ellerimizle verdik . Takım kötü değil üç periyot boyunca oyun bizim kontrolümüzdeydi , eksiklerimiz var ribaund konusunda tamamen sıkıntı yaşadık rakibe fazla hücum ribaundu verdik . Takımın en iyileri Datome ve Sloukas'tı özellikle Datome ilk geldiği sezondaki sorumluluk alan en iyi oyuncumuz olan Datome olacağını bu sezon bu rolüne geri döndüğünü bizlere gösteriyor . Yeni transferlerden Thompson bence daha başlarda olduğu için iyiydi , Melli ve Wanamaker beklenin çok altındaydı hiç iyi değillerdi . Guduric'i beğenmedim bence Guduric'i alana kadar Bogdanovicin yerini dolduracak , oyun sıkıştığında topu eline vereceğimiz oyuncu olan Alexey Shved'i almamız gerekiyordu . Shved istesek bize kesin gelirdi bundan şüphem yok . Guduric Bogdanovic tarzı bir oyuncu değil , ona pozisyon hazırlayıp müsaitleri sokar ama fazla sorumluluk maç getirecek türde bir oyuncu maalesef değil .



    Takımdan karamsar oluncak bir durum yok hemen bazı kişiler yazmış şampiyonluk hayal felan daha durun daha 29 maç var bu nasıl şimdiden böyle kanıya varabiliyorlar anlamıyorum . Takımımız iyi yeni gelen oyuncularda dahada sisteme alıştıkça oturup daha iyi yerlere geleceğiz . Şampiyon olur muyuz onu şuan bilemem ama Final-Four'a kesin kalacağız bundan şüphem yok .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaVino -- 14 Ekim 2017; 1:52:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız TRT Spor veya NTV Spor bu sene Euroleague'i yayınlamıyor mu?
  • Melli'nin bloğunda top inişe geçmişti gibi. Umarım hakemler saçma sapan kararlarla ligin zevkini kaçırmazlar.

    Maç başabaş gidiyor. Kaliteli oyunculardan kurulu derin bir kadromuz var ama başı kesik tavuk gibi oyunumuz. Geçen senenin sonundaki makine düzenine ulaşmamız zaman alacak.

    Edit: Efes her iki çeyreği de son saniye basketleriyle bitirdi, o sayede öndeler.
    Bu arada basket seyircisinin ne kadar bilinçsiz maç izlediğinin kanıtı Mccollum sanırım. Efes'e geldiğinde konularına bakıyordum, millet karalar bağlamıştı. Oysa ellerinde geçen sene böyle bir adam yoktu, takıma katkısı büyük gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 15 Ekim 2017; 18:11:24 >
  • Gecen sene cok sukur ki EuroLeague sampiyonu olmusuz.Bu sene udoh'un yoklugunu cok cok cok fazla hissedecegiz.Ne ribaund alabilen var ne blok koyan var kocaman sifiriz.



    Bogi konusuna girmeye gerek yok zaten.Udoh'un bloklari ve ribaundlari , en az boginin 3lukleri kadar degerliydi.Bu sene sadece basketten beklentim vardi o da gitti artik.Takimin birbirine alismasi degil sorun.Ribaund alamayan ve blok koyaman takimiz suan.Bu duzelmedigi surece el de gruptan cikarsak opup basima koyarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı yok Obradovic bir şeyler deniyor işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

    Gecen sene cok sukur ki EuroLeague sampiyonu olmusuz.Bu sene udoh'un yoklugunu cok cok cok fazla hissedecegiz.Ne ribaund alabilen var ne blok koyan var kocaman sifiriz.



    Bogi konusuna girmeye gerek yok zaten.Udoh'un bloklari ve ribaundlari , en az boginin 3lukleri kadar degerliydi.Bu sene sadece basketten beklentim vardi o da gitti artik.Takimin birbirine alismasi degil sorun.Ribaund alamayan ve blok koyaman takimiz suan.Bu duzelmedigi surece el de gruptan cikarsak opup basima koyarim.

    Haklısınız hocam ama takım toparlanacaktır. bugünkü maçta bireysel olarak çok kötü olan oyuncularımız var. ekpe ve bogi eksikleri tabi ki de hissedilir. Yeni oyuncular fazla olunca savunmada sıkıntılar olabiliyor. Eksiklerde gelince takım toparlanacaktır.
  • Kalinic ve Bobby döndükten sonra takıma en az 5 6 hafta daha vermek gerekir. Obradovic varsa endişe yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her sene aynı şeyleri yaşıyoruz alıştık artık. Ama senenin daha başında bu kadar enerji eksiği insanı sinirlendiriyor. Rakip kısalara düzgün baskı yapmadan oynuyoruz, Bobby ve Kalinic dönmeden beklenen seviyeye gelemeyiz. Tabi kadromuzda Avrupa Şampiyonası oynamayan sadece 2-3 tane oyuncu var, onu da göz önünde bulundurmak gerekli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himone -- 15 Ekim 2017; 18:54:21 >
  • 
Sayfa: önceki 33873388338933903391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.