Şimdi Ara

Fenerbahce Atromitos Şifresiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
2
Favori
5.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolgabjk

quote:

Orijinalden alıntı: tolgapnp

quote:

quote:

Hocam televizyonunuzda, menüye gelin, tp arama veya manuel arama veya el ile arama veya da trospander arama olması gerekiyor o seçeneğe girin. Daha sonra FREKANS
    11797 altta symbol a ise 08800 yazın. Network arama veya ağ arama yazısında No veya hayırı işaretleyin. Eğer fec sorarsa Automatic i işaretleyin hocam. sormazsa birşey olmaz neyse tamama gelin o kendisi arayacaktır. Ve yeni gelen kanallar arasında Tivibuspor kanalı gelecektir.

Hocam digiturk uydu cihazından yapmam gerekiyo benim tv eski uydulu değil. Ondada aratınca sadece 31 tane kendi kanalı çıkıyo

Hocam siz uydunuzun markasini ve serisini soylermisiniz

Dt 5103 hd hocam

Hocam, menudeyken resim atma sansiniz varmi? Bi bakalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu şekilde hocam
     Fenerbahce Atromitos Şifresiz Fenerbahce Atromitos Şifresiz Fenerbahce Atromitos Şifresiz Fenerbahce Atromitos Şifresiz

• Hocam son resimdeki gib arama tipine otomatik isaretli orda manueli secip asagidaki secenekler acilmali. Trospander secenegi tüm yerine tek isaretleyin ve orda asagisindaki tp infoyu ellemeyin. Lnb tipine A veya LNB1 olmasi gerekiyor. Frekansa ise, 11853 H 27500 yazip kirmiziyi tuslayin sonra resim tekrar atabilirseniz gonderin buraya bakalim

• Gönderirim hocam ama benim mod tuşu aktif değil diğer turksat yayınlarının açtırılması mı gerekiyormuş önce öyle bişey görmüştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer disecq varsa gerek olucagini sanmam. Sen benim dedigimi yap ve resim at bakalim

• yine bulmadı hocam
     Fenerbahce Atromitos Şifresiz Fenerbahce Atromitos Şifresiz Fenerbahce Atromitos Şifresiz Fenerbahce Atromitos Şifresiz

• quote:

yine bulmadı hocam

Hocam soylemeyi unutmusum. Diseqc-A yazan yer digiturkun Diseqc-B ye getirin daha sonra frekans yerine sunu aratin 11797 V 08800 yazin bakalim cikacakmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlg00 -- 19 Ağustos 2015; 13:47:06 >

• Yok hocam çıkmıyo yine bişey

• tolgabjk T kullanıcısına yanıt
    Hocaapm hic digiturk uydusu kullanmadigim icin fazla bilgim yok. konu acin isterseniz yardimci olurlar insallah

• quote:

Hocaapm hic digiturk uydusu kullanmadigim icin fazla bilgim yok. konu acin isterseniz yardimci olurlar insallah

Gerek yok hocam sd uydu cihazdan ayarlamıştım artık ordan izlerim :)

• Nasıl şifresiz oluyor bu maç?

• Rakip takımın anlastıgi kanal tivibu, bu maçı reklam amaçlı şifresiz vermek istediler

• quote:

Orijinalden alıntı: tlg00

Rakip takımın anlastıgi kanal tivibu, bu maçı reklam amaçlı şifresiz vermek istediler
    Yeni haber SD uydu alıcılarınız varsa yandınız cunku biss keyi olmak zorunda. Cunku mac sırasında Tıvıbuspor SD sıfreye girecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlg00

Yeni haber SD uydu alıcılarınız varsa yandınız cunku biss keyi olmak zorunda. Cunku mac sırasında Tıvıbuspor SD sıfreye girecek.

Alıntıları Göster
    ben bu hd için olan frekanslar ile kanal ekledim ancak tivibuspor 3 ve 4 ü buldu?
  • Ayni sorun bendede var frekansi giriyorum olmadi bende turksattan otomatik kanal guncelledim tivibuspor 3 ve 4 var sadece

• Tivibuspor ve tivibuspor HD yi sorunsuz ekledim, tesekkur ederim..
    Ekleyemeyen arkadaslar ag arama kapali olarak arasinlar birde..

• quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Tivibuspor ve tivibuspor HD yi sorunsuz ekledim, tesekkur ederim..
    Ekleyemeyen arkadaslar ag arama kapali olarak arasinlar birde..
    hd yayın sinyal yok. Sd yayın ise sinyal çok düşük ,sürekli donuyor. Ne boktan tp seçmiş bu tivibu. Zaten sevmezdim, şimdi nefret ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: honami

hd yayın sinyal yok. Sd yayın ise sinyal çok düşük ,sürekli donuyor. Ne boktan tp seçmiş bu tivibu. Zaten sevmezdim, şimdi nefret ettim.

Alıntıları Göster
    D-smart da izlemek mümkün mü arkadaşlar tivibuspor u ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

D-smart da izlemek mümkün mü arkadaşlar tivibuspor u ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim uydu alıcım next nextstar 2000 kanal ekle dedim değerleri girdim olmadı ne yapmam gerekiyor sd bu arada?
  • Next cihazlarinda biss 1ve 0000 diye yaz
    Sıd yada service İD 1fff gir açılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackman2011 -- 20 Ağustos 2015; 10:44:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.