İki takımıda sakatları iyileşince ortya çıkacak muhtemel kadroları Bence Galatasaray daha önde gözüküyor ...Provakatif içerikli mesaj atmaktan kaçınalım...
Galatasaray
AS
De Sanctis Uğur Meira Servet H. Balta Topal Ayhan Arda Kewell Lincoln Baros
YEDEK
Aykut Sabri Emre G. Emre A. Volkan Barış Lindroth Aydın Hasan Serkan Nonda
Volkan Gökhan G. Edu Lugano R.Carlos Maldonado Emre Deivid Uğur Alex Güiza
Tamam.
Ok.
güzel bir tespit olmuş bence aradaki fark şu 2-3 sene önce fenerden kimi istersin diye sorsalar tuncay-aurelio-appiah derdim şimdi sorsalar sadece gökhan derim o da uğur sakat olduğu için uğur iyi olduğu sürece kimseyi istemem ve fenerlilere şu anda sorsak galatasaraydan kimi isteyeceklerini ben fenerli olsam şu kadro için topal,arda,kewell,baros'u isterdim aradaki fark açık bu sezon galatasaray'ın kadrosu fenerden çok daha iyi bu da yönetimin başarısıdır.
Bu ne ya tamam ok.doğruları kabul edin işte.arkadaş dogruları söylemiş ellerine sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: Knock Out
Ok.
quote:
Orjinalden alıntı: KubiPala
Tamam.
İşlerine gelmedi heralde
fenere yedekleri bile yazmamış haklı yalnız cıdden bizde yazıcak yedekte yok
Yanlış yazmışsın yedek takımı İŞTE GERÇEK YEDEK TAKIM
Bence bir defans hattını tartışırım fenerbahçeyle
Gerisinden hangisini koyarsan koy fenerde banko oynar....
Şunu anlamıyorum, futbolcu kalitesi olarak FB'yi niye bu kadar küçümsüyorsunuz, madem kadronuz çok iyi, iki tane kadro çıkarıyorsun o zaman niye şampiyonlar liginde yok GS? Hani aslarınız FB'yi yener diyorsunuz ya merakımdan sordum. Bükreş maçında nerdeydi bu aslar?
Bir sürü sakatımız var, kötü bir dönemden geçiyoruz, kötü dönemimizde bile şampiyonlar ligine kalabildik, bu tip konulara yorum yapmaktan kaçınırdım ama bazıları da iyice ortalığı kızıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Yanlış yazmışsın yedek takımı İŞTE GERÇEK YEDEK TAKIM
Bence bir defans hattını tartışırım fenerbahçeyle
Gerisinden hangisini koyarsan koy fenerde banko oynar....
neredeyse aslar kadar kaliteli bi kadro olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: Te Queiro
Şunu anlamıyorum, futbolcu kalitesi olarak FB'yi niye bu kadar küçümsüyorsunuz, madem kadronuz çok iyi, iki tane kadro çıkarıyorsun o zaman niye şampiyonlar liginde yok GS? Hani aslarınız FB'yi yener diyorsunuz ya merakımdan sordum. Bükreş maçında nerdeydi bu aslar?
Bir sürü sakatımız var, kötü bir dönemden geçiyoruz, kötü dönemimizde bile şampiyonlar ligine kalabildik, bu tip konulara yorum yapmaktan kaçınırdım ama bazıları da iyice ortalığı kızıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Zaten tek siz kötü dönemde olabiliyorsunuz Biz olamıyoruz Bu kadar taraflı yorum yapmayın kardeşim... Ayrıyetten birde Baroş faktörü var
Madem bu kadar mükemmel bir kadronuz var neden şampiyonlar liginde değilsiniz? Sizi eleyen takım niye grubunda şuanda sonuncu? Baros ve Kewell hariç aynı kadroyla neden geçen sene avrupada rezil oldunuz?
Bunların cevabını verin sonra devam ederiz
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
quote:
Orjinalden alıntı: Te Queiro
Zaten tek siz kötü dönemde olabiliyorsunuz Biz olamıyoruz Bu kadar taraflı yorum yapmayın kardeşim... Ayrıyetten birde Baroş faktörü var
Sizin kötü dönemize rastgelipte yaptığım tahrik amaçlı bir mesajı göster, anlarım ama buradaki bazı arkadaşlar terbiye sınırlarını aşıyorlar.
Taraflı yorum yaptığımıda hiç sanmıyorum, ben sade bir soru sordum, madem FB'yi yenecek iki kadronuz var FB neden şampiyonlar liginde, GS neden değil? Taraflı yorum yaptığıma dair iddianı diğer fake hesaplarla veya olgun olmayan yorumlarla çocuksu nidalarla yorum yapan kişilerin mesajlarıyla karşılaştırda öyle taraflı-tarafsız ayırımı yap.
Bu konudaki son mesajımdı, olabildiğince bu gibi tahrik amaçlı açılmış konu veya yorumlardan kaçınmaya çalışıyorum, bu da son mesajımdı.
Herkese hayırlı bayramlar...
yıllardır F.Bahçe en iyi kadroya sahipti ama bu sezon bu G.Saray'ın elinde.Ama şampiyonlukta önemli olan kadro kalitesi değil bunu denizlide ve geçen sene gördük.
Bu sezon şampiyonlukta favorim Beşiktaş.Eğer bu yılda da şampiyon olamazlarsa yönetim bile değişebilir ama Fener ve Gs şampiyon olmasa da fazla koymaz.
quote:
Orjinalden alıntı: Jermaine723
Küçük takımları yenersin.
Leverkusen'i yenemessin.
siz küçük takımları bile yenemiyorsunuz (çok kötü takımları 9 kişi 10 kişi kalınca yeniyorsunuz)