Şimdi Ara

FENERBAHÇE AS KADROSU vs GALATASARAY YEDEK KADROSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki takımıda sakatları iyileşince ortya çıkacak muhtemel kadroları Bence Galatasaray daha önde gözüküyor ...Provakatif içerikli mesaj atmaktan kaçınalım...

Galatasaray

AS

De Sanctis
    Uğur Meira Servet H. Balta
    Topal Ayhan
    Arda Kewell
    Lincoln
    Baros

YEDEK

Aykut
    Sabri Emre G. Emre A. Volkan
    Barış Lindroth
    Aydın Hasan
    Serkan
    Nonda

Fenerbahçe

Volkan
    Gökhan G. Edu Lugano R.Carlos
    Maldonado Emre
    Deivid Uğur
    Alex
    Güiza

• Tamam.
  • Ok.
  • güzel bir tespit olmuş bence aradaki fark şu 2-3 sene önce fenerden kimi istersin diye sorsalar tuncay-aurelio-appiah derdim şimdi sorsalar sadece gökhan derim o da uğur sakat olduğu için uğur iyi olduğu sürece kimseyi istemem ve fenerlilere şu anda sorsak galatasaraydan kimi isteyeceklerini ben fenerli olsam şu kadro için topal,arda,kewell,baros'u isterdim aradaki fark açık bu sezon galatasaray'ın kadrosu fenerden çok daha iyi bu da yönetimin başarısıdır.
  • Bu ne ya tamam ok.doğruları kabul edin işte.arkadaş dogruları söylemiş ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knock Out

Ok.

quote:

Orjinalden alıntı: KubiPala

Tamam.

İşlerine gelmedi heralde
  • fenere yedekleri bile yazmamış haklı yalnız cıdden bizde yazıcak yedekte yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015-16 Fenerbahçe Kadrosu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw collin kazım takıma küfür etti,
    halen sahada,
    niye,

adam yok
    Geçen sene olsa, bu şanlı şerefli formayı değerini bilenler giyebilir der diyip kovarlardı,
    şimdi tık yok,
    adam neler dedi,

AZİZ YILDIRIM İSTİFA
  • As kadronuzla 3 yediniz 10 kişi Bellinzona'dan.

Hakikaten as bu defansı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

As kadronuzla 3 yediniz 10 kişi Bellinzona'dan.

Siz as kadronuzla dur şimdi sayayım Antep,Hacettepe,Sivas,Porto,Kendi evinde Kiev(0-0) cık cık cık cık
    Bide bu zincire Kayseri eklenirse şaşırmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: IspanyoL

quote:

As kadronuzla 3 yediniz 10 kişi Bellinzona'dan.

Siz as kadronuzla dur şimdi sayayım Antep,Hacettepe,Sivas,Porto,Kendi evinde Kiev(0-0) cık cık cık cık
    Bide bu zincire Kayseri eklenirse şaşırmam

as kadro olduğundan eminmisin

sakatlar var deivid vederson semih edu yok sen bunlarsız kadroya as diyorsun

• Küçük takımları yenersin.

Leverkusen'i yenemessin.
  • ----------------------(Aykut)
    Sabri-- Emre A--- Emre G--- Alpaslan(volkan)

Hasan Şaş ---Barış--Linderoth--Aydın (alpaslan)

-------------Ümit Karan----Nonda

Yanlış yazmışsın yedek takımı
    İŞTE GERÇEK YEDEK TAKIM

Bence bir defans hattını tartışırım fenerbahçeyle

Gerisinden hangisini koyarsan koy fenerde banko oynar....
  • Şunu anlamıyorum, futbolcu kalitesi olarak FB'yi niye bu kadar küçümsüyorsunuz, madem kadronuz çok iyi, iki tane kadro çıkarıyorsun o zaman niye şampiyonlar liginde yok GS? Hani aslarınız FB'yi yener diyorsunuz ya merakımdan sordum. Bükreş maçında nerdeydi bu aslar?

Bir sürü sakatımız var, kötü bir dönemden geçiyoruz, kötü dönemimizde bile şampiyonlar ligine kalabildik, bu tip konulara yorum yapmaktan kaçınırdım ama bazıları da iyice ortalığı kızıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

----------------------(Aykut)
    Sabri-- Emre A--- Emre G--- Alpaslan(volkan)

Hasan Şaş ---Barış--Linderoth--Aydın (alpaslan)

-------------Ümit Karan----Nonda

Yanlış yazmışsın yedek takımı
    İŞTE GERÇEK YEDEK TAKIM

Bence bir defans hattını tartışırım fenerbahçeyle

Gerisinden hangisini koyarsan koy fenerde banko oynar....

neredeyse aslar kadar kaliteli bi kadro olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

Şunu anlamıyorum, futbolcu kalitesi olarak FB'yi niye bu kadar küçümsüyorsunuz, madem kadronuz çok iyi, iki tane kadro çıkarıyorsun o zaman niye şampiyonlar liginde yok GS? Hani aslarınız FB'yi yener diyorsunuz ya merakımdan sordum. Bükreş maçında nerdeydi bu aslar?

Bir sürü sakatımız var, kötü bir dönemden geçiyoruz, kötü dönemimizde bile şampiyonlar ligine kalabildik, bu tip konulara yorum yapmaktan kaçınırdım ama bazıları da iyice ortalığı kızıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Zaten tek siz kötü dönemde olabiliyorsunuz Biz olamıyoruz
    Bu kadar taraflı yorum yapmayın kardeşim...
    Ayrıyetten birde Baroş faktörü var

• Madem bu kadar mükemmel bir kadronuz var neden şampiyonlar liginde değilsiniz? Sizi eleyen takım niye grubunda şuanda sonuncu? Baros ve Kewell hariç aynı kadroyla neden geçen sene avrupada rezil oldunuz?

Bunların cevabını verin sonra devam ederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

Şunu anlamıyorum, futbolcu kalitesi olarak FB'yi niye bu kadar küçümsüyorsunuz, madem kadronuz çok iyi, iki tane kadro çıkarıyorsun o zaman niye şampiyonlar liginde yok GS? Hani aslarınız FB'yi yener diyorsunuz ya merakımdan sordum. Bükreş maçında nerdeydi bu aslar?

Zaten tek siz kötü dönemde olabiliyorsunuz Biz olamıyoruz
    Bu kadar taraflı yorum yapmayın kardeşim...
    Ayrıyetten birde Baroş faktörü var

Sizin kötü dönemize rastgelipte yaptığım tahrik amaçlı bir mesajı göster, anlarım ama buradaki bazı arkadaşlar terbiye sınırlarını aşıyorlar.

Taraflı yorum yaptığımıda hiç sanmıyorum, ben sade bir soru sordum, madem FB'yi yenecek iki kadronuz var FB neden şampiyonlar liginde, GS neden değil? Taraflı yorum yaptığıma dair iddianı diğer fake hesaplarla veya olgun olmayan yorumlarla çocuksu nidalarla yorum yapan kişilerin mesajlarıyla karşılaştırda öyle taraflı-tarafsız ayırımı yap.

Bu konudaki son mesajımdı, olabildiğince bu gibi tahrik amaçlı açılmış konu veya yorumlardan kaçınmaya çalışıyorum, bu da son mesajımdı.

Herkese hayırlı bayramlar...

• yıllardır F.Bahçe en iyi kadroya sahipti ama bu sezon bu G.Saray'ın elinde.Ama şampiyonlukta önemli olan kadro kalitesi değil bunu denizlide ve geçen sene gördük.

Bu sezon şampiyonlukta favorim Beşiktaş.Eğer bu yılda da şampiyon olamazlarsa yönetim bile değişebilir ama Fener ve Gs şampiyon olmasa da fazla koymaz.
  • quote:

Küçük takımları yenersin.

Leverkusen'i yenemessin.

siz küçük takımları bile yenemiyorsunuz (çok kötü takımları 9 kişi 10 kişi kalınca yeniyorsunuz)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.