Şimdi Ara

fenerbahce arsenal ve kukesi trabzon maci tahminim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle arsenal istanbul a yenmekten ziyade gol atmak icin geliyor taraf bahsinden daha ziyade diger seceneklere girelim derim
    alt mi ust mu 4 6 gol mu hepsi olabilir bu yuzden ben 2 3 gol araligi oneriyorum

kukesi trabzon maci ne ilginctir ki trabzon favori ama trabzon oraya gol bulmaya gidecek yenmek on planda degil bu yuzde cifte sans 1yada0 3.05 orani tercih edin.

fener maci tek mac oldugu icin yznina ekliyebiiyrsunuz ben 10 tl atttim 56 tl gibi bi rakam veriyr....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulher7 -- 21 Ağustos 2013; 21:05:25 >

• fenerbahce arsenal maci iy sonucu 0.0 mac alt gibi duruyor ama ikinci yari neler olur bilemeyiz en az iki gol bekliyorum fakat fenerbahce hic iyi degil karsi kalede hic yoklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulher7

fenerbahce arsenal maci iy sonucu 0.0 mac alt gibi duruyor ama ikinci yari neler olur bilemeyiz en az iki gol bekliyorum fakat fenerbahce hic iyi degil karsi kalede hic yoklar

evet ilk maçımız geldi fenerbahçe bizi üzdü ama 2 3 gol geleceğini düşünmüştük şimdi 2,maçımız trabzon maçı trabzonspor da yenemeyecektir....
  • quote:

quote:

fenerbahce arsenal maci iy sonucu 0.0 mac alt gibi duruyor ama ikinci yari neler olur bilemeyiz en az iki gol bekliyorum fakat fenerbahce hic iyi degil karsi kalede hic yoklar

evet ilk maçımız geldi fenerbahçe bizi üzdü ama 2 3 gol geleceğini düşünmüştük şimdi 2,maçımız trabzon maçı trabzonspor da yenemeyecektir....

kukesi trabzon maci ilk yari 1-0 trabzon uztunlugu ile bitti kukesi ikinci yari beraberligi yakalayabilir zaten ciftesans 01 vermistir
    kukesihe direk 1 veren arkadaslar simdiden erken fakat yattilar diyebilirz
  • quote:

quote:

quote:

kukesi trabzon maci ilk yari 1-0 trabzon uztunlugu ile bitti kukesi ikinci yari beraberligi yakalayabilir zaten ciftesans 01 vermistir
    kukesihe direk 1 veren arkadaslar simdiden erken fakat yattilar diyebilirz

trabzonspor yenmis ve bizi yaniltmistir tebrik ederiz turu da atladilar bi mucize olmazsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.