Bildirim
🟡🔵Fenerbahçe 2026/2027 Sezonu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ [ANA KONU] (2516. sayfa)
Öne Çıkar
49 oy
Popüler Konular listesinde
28. Sırada
bugün en iyi #3
Giriş
-
Sanırım yeni bi tane admin diye cahil bir fanatiği atadılar. boyuna ceza puanı basıyor.
_____________________________ -
Bu arada hacıosman denen çakma mafyacık ilkokul mezunuymuş 

40 yıldır çevremde hiç ilkokul mezunu olmadı, tuhaf geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ferguson ile aynı zamanda başladık ben 25 takım gezdim!"
Yılmaz VURAL -
bjkli bi çocuğu sırf buradaki bir mesajı kopyalayıp bjk konusunda paylaştığı için sınırsız banladılar. son mesajlarına baktım hep gs karşıtı şeyler yazmıştı. forumu emanet ettikleri eleman ağır gs fanatiği büyük ihtimalle.
_____________________________ -
Türk futbolunu düzlüğe çıkaracak ve adaletin tesis edilmesini sağlayacak tek kişi sayın Ali Koçtur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Malum kulüp suçlu psikolojisiyle öyle saldırıyorki dersin yıllardır vurulan şampiyonlukları çalınan onlarmış gibi...pes doğrusu bile demiyorum artık bu camiaya dünya aleminde kelime kalmadı...umarım artık bunların sahtekarlıklarını yemeyip gerçekleri ortaya çıkarırlar...midemi bulandırıyorlar artık....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ HaKaN -
Uzaktan mücadelesine devam etmeli.. Kabus fivi çökmeli ferhatin ekibine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ferguson ile aynı zamanda başladık ben 25 takım gezdim!"
Yılmaz VURAL -
8. yılda keramet var diyorsun yani. zira 7 senede gram fark yapamadı da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayat bir gündür, o da bugündür. -
instagramTaraftar History on Instagram: "İşte açıklama 👇Ronaldinho sahaya çıktığında futbol sadece bir oyun olmaktan çıkıyordu.Rakibini karşısına alıyor, bir anda yön değiştiriyor, topu ayağına yapıştırıyor ve savunmacıyı adeta çaresiz bırakıyordu. 😮💨⚽Elastico, step-over, no-look paslar, topuk hareketleri…Ama onu farklı yapan sadece yaptığı hareketler değildi. Ronaldinho bunları gülümseyerek ve sanki dünyanın en kolay şeyiymiş gibi yapıyordu. 😄Özellikle Barcelona döneminde futbol tarihinin en unutulmaz bireysel performanslarından bazılarına imza attı. Öyle ki Santiago Bernabéu’da Real Madrid taraftarlarından alkış alan ender Barcelona oyuncularından biri oldu. 👏🏆 RONALDINHO’NUN KARİYERİNDEN🌎 2002 Dünya Kupası Şampiyonu🏆 2006 UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonu🇪🇸 2× La Liga Şampiyonu🏆 2× İspanya Süper Kupası🏆 2005 Ballon d’Or🏅 2× FIFA World Player🏆 2013 Copa Libertadores Şampiyonu📊 KARİYER İSTATİSTİKLERİ⚽ 629 kulüp maçı🥅 229 kulüp golü🎯 179 asist🇧🇷 Brezilya Milli Takımı: 97 maç / 33 gol🔵🔴 Barcelona:207 resmi maç94 resmi gol2 La Liga1 Şampiyonlar Ligi2 İspanya Süper Kupası#ronaldinho #futbol #barcelona #football #skills"https://www.instagram.com/reel/DeJSONKMrHO/?stkn=MWU4c3FubDJjdG44NA%3D%3D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bizim forumda bile yapı var ya şaka gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
seni çok özledik...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

4 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
![🟡🔵Fenerbahçe 2026/2027 Sezonu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f0c%2f5c%2fe6%2f0c5ce6312a3f8bbc396ca291bc94a58f.jpeg&t=164171668&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt