Şimdi Ara

🟡🔵Fenerbahçe 2026/2027 Sezonu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ [ANA KONU] (2238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ByEG , KyouKai Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.794
Cevap
247
Favori
985.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Adam bizimleyken bizim takımın altını oydu. İlgilenemediği hull citynin başına geçirdiği herifler premier lige götürdü taakımı :)

Aston, 4 maçta topladığı 1 puanla Premier Ligde 19. sırada yer alıyor.
    Tarihin en kötü Villası hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonSadrazam -- 12 Eylül 2026; 19:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsmail Kartal'ın iki doğru seçeneği vardı bence taraftarın çoğu Roma maçında mağlubiyet bekliyordu, bu sonuçla beraber artarda galibiyetler alıp taraftarı konsolide edecekti ya da istifa ettikten sonra dönmeyip yarım kalan hikaye ayağına 5. gelişini bekleyecekti ama hem istifa edip hem geri dönerek taraftarın gözünde kredisini değil ama sabrını azalttı, olası mağlubiyetler olduğundan daha fazla tepki çekecek ve yumuşak karnı artık daha da büyüdü, pek çok açıdan eleştirilecek ve dalga geçilecek.

ne dediysem çıkıyor.

x (formerly twitter)
    Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) on X
    https://x.com/yagosabuncuoglu/status/2098777668523102532

Alıntı

metni:
    Cengiz Ünder, Samsunspor karşısında 5 dakikada 2 gol attı!

Bu oyuncuda sol ayak arda dışında hiç bir Türk oyuncuda yok yazmıştım birkaç hafta önce. gene haklı çıktım.

ismail hocanızın iki üç haftaya aziz ile gideceği gibi yine haklı çıkıcam.

bunu kişiselleştirmeye çalışmayın. Hatalı olduğum bir nokta varsa yazarsınız.

• fluox kullanıcısına yanıt

"hooydaaaaa" dedim rok gibi. neden yine bizim bölümden renktaşı çizdiniz? burayı geseliler gelip karıştıyor. olan bizim renktaşlara oluyor.

GW oynayınca kazanıyorsun. işin özeti bu!

ismail hocanızda kabiliyet olmadığı için...

analiz gibi analizi yapmışlar.

Tabi ki baskı olacak, işine gelmiyorsa neden geldin
    Şimdi iyice işini zora soktu ama olumsuz sonuçlar devam ederse ona bişey olmaz yine yaşadığımız hüsran ile kalırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD_ELROND -- 12 Eylül 2026; 20:14:38 >

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt

Ticari zekası iyi Acun'un, bu sezon 18-23 yaş arası oyuncular aldırdı takıma. Aralarında birazcık kendini gösterenler olsa diğer premier lig takımları uçuk fiyatlara alır hemen, iyi kar eder Acun.

Hatta zahmet etme ben size atayım 0.5x hızda izleyin belki anlarsınız

Hastalık Bu Futbolyoutube
    Fenerbahçe v Roma Analizi: İsmail Kartal'ın İstifası ve Roma'yı Kilitleyişi
    https://www.youtube.com/watch?si=hHeWRI1DGntEHBgw&v=v30nndffAgc&feature=youtu.be

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Hocam baskı altında çalışmak farklı, bizim yaptığımız resmen mobing. Adamin konuşmasından yürüyüşünden, giyim kuşamı, saçı başından posizyon itirazına kadar laf edilmedik sey kalmadı, uzerine kaloriferci, arap, maraba diye birde tipi ile dalga geçip karikatürize ettik. Adamin butun itibarını kişilik haklarını yerle yeksan ettik ve bunu el birliği ile biz yaptık. Bundan cesaret alan diger takım taraftarlarıda aynı yaklaşımla hareket etti.

Mesela gs taraftari okan buruk eleştirir ama asla topuğu yuksek ayakkabı giyiyor diye dalga geçmez iste arada ki fark bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 12 Eylül 2026; 21:35:11 >
  • Aziz başkan ben kovmadan gidemezsin demiş ve İsmail geri gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 12 Eylül 2026; 21:38:51 >

Şimdi taraftar su şişesi atacak, basın toplatısında muhabirlerden biri sırıtarak gülecek ondan sonra İsmail Hoca baskı altında çalışmalıymış. Aykut olsa şu hareketler yapılsa o taraftarın kombinesi iptal edilir, o muhabir de bir daha bu kulüpten içeri giremez ama iştr Aykutçular da çıkıp İsmail hemen iki zor durumda kaçıyor diyecek.

Bence de gelmemeliydi arkadaşın dediği gibi istifasının arkasında duracaktı ayrıca sen gidip Roma maçından önce başka bir hoca ile görüşürsen olmaz ayrıca bu kadroda hocanın değil bizzat senin eserindir Aziz buyur artıklarını al ve git.

Ek olarak sırf kininden dolayı önce Saran'ı, şimdi de Acun'u uzaklaştırdı Fenerbahçe'den ondan sonra da ben bu takımın en iyi başkanıydım de son dönemlerinde 3 Temmuz yaftası ile yıllarca koltukta kaldığını ve kimsenin Ali Koç'a kadar aday olmadığını da hatırlatırım hepsi Aziz'i destekledi ama o bunu kötü kullandı. Acun şu an PL'de zirveye oynuyor senin takımın böyle bir grafiği yok şu an ilk hata da suçu da İsmail Hoca'ya atmak kolay eldeki kronikler Asensio, Oosterwolde yetmezmiş gibi yeni kronikler Lukaku ve Ake de eklendi daha da ismini yazmadığım sakatlık riski olan futbolcular da sezon bu isimlerle bitmez maalesef. Şu an kurtarıcı olan Kante, Saran'ın en çok eleştirilen transferiydi. Ederson'u da çok eleştirdiler bu sene yediği gollerde hiç hatası yoktu savunmanın pozisyon alma hataları ve arkaya adam kaçırmaları yüzünden yedik. Geçen sene biz de çok eleştirmiştik Ederson'u mesela Beşiktaş maçında Kante ile Ederson kurtardı bizi biz Çorum'dan bile fazla yerdik. Bu sene iyi oynayan 4 ismin hepsi Ali ve Saran'ın transferleri, 4 isimden Oğuz dışındaki 3 ismi geçen sene almışız. Aziz şöyle adam alamadı ki Greenwood diyecekler onu da Safi getirdi aslında. :)

• Ismail kartalin ne kendisi ( tavirlari konuşmalari , saha kenarindaki hareketleri ) ne futbol bilgisi fenerbahce duzeyinde degil ANCAK su yasanan son llaylardan sonra ONUN oynatacagi futbol ile ( oyunculsrin bireysel yeteneklerinden bahsetmiyorum) takimi sampiyin yapmasini cok istiyorum. Istifa ettiginde iyi oldu dedim ancak azarlar gibi kulagindan tutup getirir gibi geri getirdiler. Aziz yildirim sunu diyor " KIMSE ISTIFA EDEMEZ ANCAK BEN KOVARIM" 2 mac kotu sonuc olsun aninda kovar .

O zaman biz hiç yorum yapmayalım td leride ellerinde sadece kerem var diye eleştirelim. Ne güzel dünya ya….

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sıght Sense -- 12 Eylül 2026; 21:53:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.