< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 12 Eylül 2026; 23:2:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakTAkk -- 12 Eylül 2026; 23:5:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Çocuk esas mevkisinde bile oynamadan her maç kattı veriyor. Daha ne yapmasını bekliyorsun. Kaleden kaleye gol atması mı bekliyorsun. Real ikinci yarı dökülürken Arda girinci toplarladılar. Arda eğer Real seviyesinde değilse Real'in hiç bir oyuncu Real seviyesinde değildir o vakit. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
https://www.facebook.com/reel/1093189629874476 2. yapan kişi "üçgen" diyip durmuş. bir ara her gördüğüne üçgen çizecek sandım ama ismail kartal pohpohlayıp like alma derdine girmiş. 3. o üçgenleri gençler ve bjk maçlarında biz neden göremedik? yoksa gençelr falan roma'dan daha mı güçlü? Aslında videoyu yapan ismail övüp like alma işini geçtikten sonra oyuncuların kabiliyetine dem vurmuş. muhtemelen o da biliyor. tüm iş GW'un birşeyler yapmasına bakıyor. Brown kendi karar vermeseydi o gol atılmayacaktı. Kante "üçgen" diye geride durmak yerine yine kendi kararı ile dikine yarıp geçip sonra vedat'a %98 gollük pozisyonu hazırlayamayacaktı. |
|
ya arda'yı tartışan biri ile futbol falan konuşma. çocuk son 3 maçtır patlama gücünü katladığını gösterdi. bugün aynı maçtan iki kare koydular. Arda gol pası atıyor, belingham ise ortaya pası atıyor kimse koşmuyor bile. belingham'ın tek artısı fizik gücü. Arda patlama gücünü geliştirdi. fizik gücünü bu çevikliğini kaybetmeden geliştirirse tek adam olur. ![]() yine yedekten girmiş ve ortalama puanı 8.1 :) bizim taraftar bu futboldan çok anlıyor. ben buna kanaat getirdim. Arda şu an dönse gelse fenerbahçe'ye seviye atlatır direkt şampiyon yapar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 13 Eylül 2026; 0:25:18 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arda, mevcut Real Madrid seviyesinde değil. Mevcut Real Madrid inde üst seviyesinde bir yerde şu anda. Geng in yazdiklari ise güldürdü beni hocam. Muhtemelen trollük yapıyor. Gerçek diyorsa durum vahim çünkü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arda bambaşka bir oyuncu bambaşka yolu bahtı açık olsun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 13 Eylül 2026; 0:46:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|