Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - [ANA KONU] (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.550
Cevap
212
Favori
451.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ice birinci kaleci olmuş. en doğrusu buydu zaten. uğurcan muğurcan gerek yok. ancak yabancı çok üst düzey bir kaleci olursa olur yoksa parayı çarçur etmeye gerek yok

• ÖZEL | Fenerbahçe, yabancı kaleci alamazsa; Jose Mourinho, İrfan Can Eğribayat'ı birinci kaleci olarak düşünüyor. İkinci kaleci için ise UEFA listesi dikkate alınacak. Bundan dolayı Tarık Çetin, Ertuğrul Taşkıran ve Volkan Babacan listede yer alıyor!
    Yago

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Volkan Babacan mı?

Bir hata olmasın. Volkan bizim oyuncumuz değil. Başakşehrin oyuncusu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Hiç biri bizim ıyuncumuz değil artık

Fenerbahçe alt yapısından çıktıkları için uefa listesinde +1 kontejan fazla oyuncu yazabiliyoruz kadro listesine avrupa maçları için

bu arada volkan ertuğrul 35-36 yaşındalar artık💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - [ANA KONU] 

• Geçen sene alamadığımız Rios vardı orta saha bu sene alsalar bari ben Kulüpler Dünya Kupasında izledim eminim Chelsea maçında da son oynadıkları maç gibi döktürecektir. Kendine özgü stili var. Hızlı, efektif oyunda iş yapar yanına da İsmail'i koy. Fred artık yedekte dinlenmeli.

Jhon Duran biraz başına buyruk ama tek forvet oynamayacaksan yanına belki Alexander Mitrovic olabilir ama En-Nesyri hiç olmaz ki Dzeko ile bile zor oldu. Jhon Duran ile Ronaldo kavga etmişti bencil diye, sonra gitmesini istedi ki biz talip olduk. 60 tane pozisyon olur 20-25 tane atar ama hiçbirini takım arkadaşına vermez eğer verse asist katkısı da verir. Eskiden Emenike vardı o bile bundan daha az bencildi umarım bunun farkına varıp almışızdır. Haaland gibi desem değil Haaland'ın pas yeteneği yok ona rağmen yine de her pozisyonu zorlamıyor.

Bana kalsa Gonzalo Garcia + Arda Güler için de şartları zorlayıp kiralık getirirdim ama Gonzalo son maçta Juventus'a karşı gol attı bundan sonra zor gelir. Belki fırsat transferi olarak diğer isim Endrick olabilir ama ona da güvenemiyorum ben. :)

Katılıyorum videoya bakarsan Özer Hurmacı bize geldiğinde messiydi :D

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt
    Endrick de çok bencil. Tahminen bir yere kiralayacak gibi duruyor çünkü Abd götürmeyip İspanya'da bıraktılar.

Bencil olarak Kylian Mbappé varken bir de bu çocuğa gerek yok diye düşünmüş olabilirler.

Keşke Arda gelse ama bırakmazlar. Ha ön libero oynatmakta ısrar ederler ve Arda o bölgede yapamazsa ve Arda'dan olmadı diyerek kiralık göndermek isterlerse bir ümit o zaman belki alabiliriz.

Dünkü maçta Google göre 4.5 ile Real"in en yüksek puan alan ismi. Sofascore verilerine göre ise 8.1 ile en yüksek puanı alan 2. oyuncu durumunda. 8.4 ile Valverde 1. görünüyor. Biri 5 üzerinden biri 10 üzerinden puanlama yapıyor.

Real daha tempolu bir oyuna geçiş yapsa ve Arda esas mevkisinde oynatılsa tahminen her maç ortalama 9 puan altına düşmez alacağı puan.

Henüz %100 randıman ile oynamadığı halde 8.1 puanları alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 2 Temmuz 2025; 20:12:10 >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Osterwolde stoper olmaz. Basın da yorumcuların bir kısmı ve taraftarın bir kısmı stoper oynar diyorlar ama oynayamaz. İsmail Kartal döneminde 5-1 kazanılan Twente maçında yenen golde net hatası vardı. Bu sezon başında sakatlanana kadar oynanan bir Avrupa maçında gereksiz yere elle oynadı penaltı oldu. Nerede duracağını ve ne hamle yapacağını bilmiyor. Bek oynaması lazım. Boyu uzun ve çabuk adam diye stoper de oynar sanılıyor ama bu ikisi stoper oynaması için yeterli değil.

Tam tersi, sol bek oynayamaz. Oynadığı maçlarda da gördük bek performansını hiç beğenmiyordum. Stoper oynadığında en azından hem fizik hem de hız açısından önde oluyor. Hamle sorunu oynadığı bölge farketmeksizin var zaten biraz "kalas" dediğimiz tarzda faul yapıyor. Onu da hocası öğretsin yaşı genç her özelliği zirvede olamazdı zaten. Ben yorumcuların aksine ilk geldiği zamandan beri bek değil stoper oynaması gerektiğini söyleyenlerdenim.

Şuan sol bekte yok sol stoperde yok. Sol bek alınırsa sol stoper, sol stoper alınırsa sol bek oynar. Her türlü djiku malından iyidir

• Brighton, Oliver Boscagli'yi kadrosuna kattı.

Beleş en iyi stoper gitti

+1 her topçu her yere uygun olmuyor. Bazı topçularda kötü olmasına rağmen bizim ligte oluyor.

Fenerde özellikle kaliteli ayakları olan şutör brezilyalılar oturuyor.

• 💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - [ANA KONU]

@sheildwall

• sol beke kostic düşünülüyormuş. sağ bek 35 yaşında walker, sol bek 33 yaşında kostic. genç oyuncu alın şu takıma ya

• Jeff Beck kullanıcısına yanıt
    ya dur, morukinyo takımı hızlandırıyor işte, karışmayalım işine..

not:sinirden gülüyorum. ali ile moruk yüzünden yarım asırlık sevdamdan vaz geçeceğim be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

33 yaşında sol kanat bek doğru değildir inşallah. Turnuvada da Kostic iyi değildi

Bence de bir yerlere gidecektir. Daha önce Nico Paz vardı şutlandı o da böyle bencildi hele Xabi geldikten sonra böyle adamları takımda tutmaz. Bence Everton falan yapabilir zaten Everton'un bayağı eksik kadrosu yeteri kadar kanatları, stoperleri ve forvetleri yok. Endrick'i hem forvet hem de kanat oynayabildiği için düşünebilirler diye düşünüyorum. Moyes gibi bir hoca adam edebilir gibi.

Bize gelse bizim takıma ters Jhon Duran ile Endrick'i görmek ister miyim bilmiyorum ama bize hem forvet hem kanat oynayabilen biri olur, o yüzden mecbur kalırsak diye yazmıştım. Şartları zorlasak Gonzalo Garcia isterim de bundan sonra zor. Mbappe yokken ilk 11 oynayacak seviyede bir isim.

Jhon Duran için ise halen negatifim baksana zamanında Emenike varken trip atar sahadan çıkmaya çalışırdı, İsmail Hoca olmasaydı aynı gün kapının önüne koymuşlardı. Emenike'den beri de bencil bir topçu izlediğimi bu takımda hatırlamıyorum ama yetersiz forvet vardı Slimani, Adeyemi gibi örnekler mevcuttur. Kendisini bir şey zanneden futbolcu başarılı olamaz. Galatasaraylılar bile Jhon Duran'ın iş yapmayacağını söylüyor ha bencilliğini kenara bırakıp gelirse bizi şampiyon da yapabilir. Biz büyük kumar oynuyoruz şu an ya tutarsa diye bencil olmadığı sürece iş yapar diyeyim ben.

Gs iş yapmaz diyorlarsa kesin iş yapar.

💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D5A1EDC4D -- 2 Temmuz 2025; 22:16:17 >
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.