Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - Başkan ve TD ye Tam Destek ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - [ANA KONU] (3218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xmuro312 , SuatUstaaaa , ozz1907 , Lina52 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 21 Misafir (8 Mobil) - 15 Masaüstü10 Mobil
5 sn
64.733
Cevap
289
Favori
1.601.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 32163217321832193220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türk Milli takım orta sahası İsmail elinde

Meksika Milli takım ön Liberosu Edson elinde

M.city kalecisi Ederson elinde

Slovakya Milli defans oyuncusu Skriniar elinde

Portekiz Mili sağ bek Samedo elinde ve yanında Türk milli sağ beki

Mısır Milli Takım Golcüsü Nesiri elinde

M.United' ta yıllarca oynayan Fred elinde

Real Psg gibi kalbür üstü takımlarda oynayan 10 numara Asensio elinde

Milli takım kanat Oyuncusu Kerem elinde

Polonya Mili oyuncusu Szy elinde

yanlarında Talisca İrfancan oğuz Nene vs

Tüm bunların Yüzde 1 ' ne sahip olmayan Samsun'a Alanya'ya Kasımpaşa'ya puan kaybediyorsun

E bakkal Amca yağın var mi var var

unun var mı var var

şekerin var mı var var

Tadesco: E ne yapayım

Ne duruyorsun Helva yapsana helva tapsana vay vay helva yapsana

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

Nice'in bu sene deplasmanda galibiyeti yok hatta beraberliği bile yoktu dün aldılar bi tane hocam

Nice kötü baya bu sene, fransada küme düşme hattından 2 puan yukarda sadece ki fikstürleri baya kolaydı 10. sıranın üstü kimse ile maç yapmadılar. Bu sene küme düşerlerse şaşırmam daha yeni zorlaşıyor fikstürleri

Duran konusunda ben dahil herkesin kafası karışık, bu adamın bilinçli olarak 1 sene yatmayı göze alması bana makul gelmiyor zaten Yağız Al Nassr'da da ağrıları vardı dedi ek olarak hatırlarsanız İstanbul'a geldikten sonra 10 gün mü ne imza atmamıştı Duran. Benim teorim bu adamın zaten bi sakatlığı vardı o yüzden o kadar bekletildi en sonunda Ali gözünü karartıp onayladı. Zaten Al Nassr'ın daha 3 ay önce 80m verdiği adamı kiralaması falan da saçmaydı, sadece bi sakatlığı varsa tüm taşlar yerine oturuyor.

FB'de eksik çok bu konuda da katılıyorum en başta Nesri asla tek forvet olmaz, bu adam Sevilla dönemi de çift forvet oynadı geçen sene de o kadar golü Dzeko ile çift forvet attı. Tek başına stoperleri sırtlayacak falan bi oyuncu değil Nesri yanında yardımcı santrafor olacak alan açacak ki iş yapacak bu adam her zaman böyleydi. Haliyle şuan çok büyük bi santrafor eksikliği zaten var, orta saha bomboş vs yani Tedesco'nun elinde harika bi kadro yok ama düzgün bi hamle yaptığı da yok.

Kısa özet: Talisca'ya bu kadar şans vermesi, Brown'a bu kadar şans vermesi, Fred'e son 3 maçta toplam 30 dakika süre vermesi, Nesri yerine başka alternatifler denememesi (Kerem bile tek forvet denenebilir) belli başlı hataları. Hani 5 problem varsa 5'ine de çözüm üretemeyebilir ama en azından 2-3 taneye üretmesi beklenir, şuan itibariyle takımda iyiye giden veya çare olduğu tek bir problem yok.

Özür dileyecek falan da bi durum yok hocam abartmayalım o kadar, Tedesco'yu siz mi getirdiniz sanki niye özür dileyesin 💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - Başkan ve TD ye Tam Destek ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - [ANA KONU] Aramızda geyik yapıyoruz başarılı olursa sen bana bak oldu dersin olmazsa ben sana o kadar, çok fazla ciddiye almaya gerek yok bu ortamı maksatımız sohbet muhabbet.

• quote:

Orijinalden alıntı: hedgehog24

Ben 2024 Avrupa Şampiyonasında beri bu adama ifrit oldum. Ukrayna, Romanya ve Slovakya' nın olduğu gruptan averajla elenmekten kurtuldu; sonrasında turnuvada akan oyunda attığı gol olmayan Fransa' ya

elendi. Şampiyonaya götürdüğü kadro, oynattığı sıkıcı futbol ve ilk on bir tercihleriyle de sınıfta kaldı. Belçika basını ve taraftarı da altın jenerasyonun son kalıntılarının da bu şekilde heba edilmesine tepkiliydi.

İşin özü yerli ya da yabancı tartışması değil. Roger Scmidt olmadı; Stuttgart' ın hocası olmadı; Spaletti olmadı; elimizde seçim öncesi bu vardı hesabına geldi iş. Ali Koç benzer şekilde ağzıyla itiraf etti bunu. Benim üzüldüğüm

nokta Fenerbahçe' nin başına daha iyileri getirilmeliyken sırf şu olmadı; bu olmadı diye birilerinin getirilmesi. Ali Koç şu üç aylık dönemde her anlamda çok büyük zararlar verdi maalesef.

Ali Koç döneminde gelen hemen her hoca böyle geldi zaten. Bielsa kalibresinde hoca getireceğiz dedi birsürü hocayla görüştü olmadı, yarım kalan hikaye diyerek Pereira'yı getirdi, onu yolladı adam bulamadı Kartal'ı getirdi sezon sonu onu yolladı, Üst düzey siyasilerin aracılık etmesiyle Jesus geldi ama onada transfer bütçesi veremedi, o gitti başkalarıyla görüştü olmadı döndü tekrar Kartal'a, sonra Aziz yıldırım Mourinho'yu ortaya atınca seçim gitmesin diye Mourinho'yu getirdi. Sezon sonu Mourinho'dan olmayacağı anladı ama gönderirsem seçim tehlikeye girer diyerek devam etme kararı aldı, sonra Mourinho bunu dünya basınına rezil edince göndermek zorunda kaldı... devamını sen yazmışsın zaten.

Hiçbir hoca bir plan, yapılan çalışma doğrutusunda gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catry -- 7 Ekim 2025; 0:49:32 >

• catry kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - Başkan ve TD ye Tam Destek ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - [ANA KONU]

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • Benfica maç özetine baktım da

Yorulardan bazıları

-Bir iki hafta sonra Mourinho '' Benficaya gelmekle hata yaptım, kendi seviyemdeki bir takıma gitmeliydim. '' Başkan kötü, futbolcular kötü, Rakipler çok iyi ben mükemmelim ama tek başıma bu kadar oluyor hadi verin tazminatımı

-- Benfica duran top harici kaleye gidememiş Jose futbolu meyvelerini vermeye başlamış kısır az gollü izleyenleri kanser eden tarzda Porto şanslı gününde değilmiş.

- Her maç 3-4 gol atan Benfikayi bile ne hale getirdi moruk

- Morinho= Karaktersizliğin vücut bulmuş hali.

- Şarlatan burayı da kandıracak

- futbolla alakasını kesmesi lazım bu saatten sonra bundan bir cacık olmaz

- Bir morinho klasiği.

- Tazminatör iş başında yine

- Benfica aynı Fenerbahçe gibi oynadı.. sahada Benfica yoktu..sadece Porto vardı Tazminat avcısı iş başında

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 7 Ekim 2025; 1:48:42 >

• Beterin beteri var Ya Rabim buna da şükür 💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - Başkan ve TD ye Tam Destek ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - [ANA KONU] 💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - Başkan ve TD ye Tam Destek ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - [ANA KONU] 

💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - Başkan ve TD ye Tam Destek ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 7 Ekim 2025; 1:54:32 >

• Berke fransada haftanın engüzel golünü yemiş.
    MatchDay TALKSyoutube
    MENDES FREEKİCK 🥶
    https://www.youtube.com/shorts/nVCm1FbafQE?si=DUbEz2uG4Sq1csVh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

golü kötü yedi. boyu bir 10cm uzun olsaydı çıkarırdı. bu arada 1-0 gerideyken de jeneriklik şekilde, çok iyi bir kurtarış yaptı.

gfb'liler nasıl gidiyor? ali baba yeni td'ü koydu kucağımıza gitti. neyse en azından kurtulduk... 💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - Başkan ve TD ye Tam Destek ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - [ANA KONU] 

Teknoloji, ancak onu kullanan kadar işe yarar.
    Teknoloji, ancak onu kullanabilen kadar işe yarar.
    Teknoloji, ancak onun varlığını bilen var ise işe yarar.
    ... :D
  • Batman kullanıcısına yanıt

kardes bi sus ya. lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Saran Ali Koç a danıştım falan mı demiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu adamı neden sürekli atıyorsunuz anlamıyorum.

İlk başta atan bendim, bu adamın sürekli hücum futbolu garabetiyle takımı zehirlediği için, yerinde ve zamanında doğru oyunu oynatmadığı için atmıştım. Ancak bu adam Fenerbahçe'ye gelseydi muhtemelen taraftar bayılırdı ve alacağı puanda bunun kat kat fazlası olurdu. Çünkü Fenerbahçe'yi yönetmekle İngiltere'nin gibi kurtlar sofrasının alt seviye takımını yönetmek bir değil.

Bu puan ortalaması ile aklıma ilginç bir şey geldi, bugün istenen bazı teknik direktörlerin puan ortalamasını paylaşacağım, Fenerbahçe ile ve Fenerbahçesiz değerlendirin lütfen. Bu isimlerin gelme ihtimali olduğu için rencide etmemek için isimlerini gizleyeceğim, sadece Fenerbahçeli ve Fenerbahçesiz puan ortalamalarına bakın.

Fenerbahçe dışında Ankaragücü dikkat çekiyor, bunun dışında puan ortalaması, maç sayısı oldukça zayıf. Yurtdışı deneyimi çok az.

TS'yi yönetmesini geçiyorum, Fenerbahçe sonrası bayır aşşağı, Amed'i biri neden yönetir, nasıl bir kariyer planlaması? Yurtdışı deneyimi az.

Allah'tan Antalya'da çok iyi başlamış, iyi başlayan için Burak Yılmaz'a bakın.

2021'den sonraki verilere ulaşamadım ama 1 puan ortalaması düşündürücü.

Yorum yok.

Fenerbahçe dışında da puan ortalaması yüksek bir isim.

Bu yüzdendir ki Posteçi Nothintam ile eleştirirken tutarlı olmamız lazım, çoğu kişinin istediği 6 ismin Fenerbahçeli ve Fenerbahçesiz kariyeri ortada. Bugün Posteçi isteyen de Fenerbahçeli puan ortalamasını görmek isteyebilirdi, adamı oradan vurmak doğru değil. Bugün istenen teknik direktörler aynı takımı yönetse kaçı Posteçin puan ortalamasını geçebilir o da şüpheli.

• İlk yarı transfer döneminin son gününe kadar yönetime süre. Takımdaki çer çöp gönderilmez ve iki üç tane nokta atışı oyuncu gelmezse Sadettin Saran istifa yangını yaparım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Epicurus
  • 'Ligi bilen hoca olsun' dediğimizde bıdı bıdı yapıyorlardı, alın size Tedesco. Tek isabetli şutla 0-0 berabere kaldığı maçtan sonra tribüne gidiyor 1 puanı kutlamak için adamadaki kafaya bak... Protesto gelince de taraftara bozuk atıyorlar. Hayatında Türkiye ligini izlememiş, Fenerbahçe'yi duymamış adamı getirirseniz, şu rezil futbolu ve 1 puanı başarı sayar tabi. Muhtemelen ekibiyle değerlendirme yaparken 'zorlu deplasman 1 puan aldık güzel sonuç' demiştir. Şu rezil futbol ve bırakılan 2 puandan sonra takımın başında ben olsam utancımdan taraftarın gözüne gözükmem 2 gün.

Feyzullah Ardiçyoutube
    #tedesco #fenerbahçe #samsunspor #sadettinsaran #ennesyri #asensio #talisca #azizyıldırım #alikoç #dorgelesnene #keremaktürkoğlu
    https://www.youtube.com/shorts/3aBREMK3yEQ

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

Niyet okuma yapıyorsun.

Bir puanı kutlamak için gittiğini nereden biliyorsun? Taraftar deplasmana gelmiş, onları onore ediyor. Bu çağdaş bir hareket. Gidelim taraftara üçlü çektirelim demek değil. Bir yerli hoca da gitmiş ama ligi bilmesine rağmen berabere kalmış.

Ekibiyle değerlendirirken güzel sonuç diyen adam çıkıp basına kötü oynadık, Samsun'un hakkıydı demez.

Bu ligi bilmek değil, bu ülkeyi bilmemek. Dortmund son hafta şampiyonluğu kaybedince taraftarına gidip birlikte marş söylüyor, karşılıklı alkışlıyorlar. Bizde ise aynı durumda tribünlerde koltuklar sökülüyor, arabalar ters çevriliyor.

İsmail Yüksek de orada gördüğüm kadarıyla. Büyük ihtimalle taraftar sinirli, gitmeyelim demiştir çocuk ama Alman mühendis ‘benim dediğimi yapın’ demiştir. Zaten Gökhan Gönül de defalarca uyarmış, en sonunda o da “biz söylüyoruz ama bizi dinlemiyor” demek zorunda kalmıştı. Sonrası malum, yardımcılıktan alındı.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 7 Ekim 2025; 9:31:16 >

ederson skriniar semedo kerem asensio dışında kulüpte futbolcu yok

geri kalan satılabilir

Taraftar zaten gerekli cevabı vermiş, bunlar da incinmiş. Tabi adam hayatında şampiyonluk hedefi olan bir takım çalıştırmamış ki... Zorlu deplasmandan 1 puan diye bakıyor maça. Burada Rüştü'nün dayak yediğinden, Kezman'ın tartaklandığından filan kimse bahsetmemiştir mühendise. Ama bunlar daha iyi günleri, hala tereddütte olan taraftar var. Milli aradan sonra 3-4 maç daha böyle gitsin asıl o zaman görecek tepkinin ne olduğunu. Yerli düşmanı 3-5 kişi hariç kimse kalmayacak bunu destekleyen. 18 takım içinde açık ara en az gol beklentisi olan takım olmuşuz, bu adam tribüne gidiyor. Bambaşka bir dünyada yaşıyor gerçekten.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.