10.saniye ye sürekli getirip izleyin yüzde yüzlük penaltı Var kesinlikle uyarmalıydı bu vara bir daha maç verilmemeli |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5230. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yukari-cok.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Ben var ın kadir sağlamı ekrana çağırdığını düşünüyorum.
Farkındaysanız vardan sürekli uyarı geliyor ancak hiçbir zaman kalkıp pozisyonu tekrar izlemeye gitmiyor adam.
-
Böyle şampiyon olmak size yakışır. Kadir Sağlam ile ceza sahası içi elle oyna, ofsayttan gol at. Avrupa'ya gelince Kiev'e, Rigas'a, Malmö'ye kepaze ol :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence gol ofsayt değildi ama,el pozisyonu penaltıya yakındı.Kollarını leylek gibi açarak toptan kaçmak sıradışı bir yöntem olsa gerek
-
ŞAMPİYONUMSU’lar sizi :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BIZIM KLUP JEDEN DEVRE ARASI ACIKLAMA YAPMIYOR. CUNKUUU BIZIM YONETICILER ZATEN SAMPIYONLUGU CONCONA VERMEK ISTIYOR. KOSKOCA ALI KOC SU KLUBU 11 YILDA 1 DWFA SAMPIYIN YAPAMADIYSA BEN BU ISTE HAINLIK ARARIM.
CIK DEVRE ARASI NAS BAS BAGIR BOYLE MACMI OLUR DIYE AMA NE O YUREK VAR NEDE ....
PENALTIMSI
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elini açıp top yön değiştiriyor şayet kapalı tutsa topun yönü arkadaki Antepliye doğru
-
-
Maç bitine şu twit gelir mi ya
iYiLeR hEr zAmAn kAzAnıR
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uçmaya calışmış sanırım burdaquote:
Orijinalden alıntı: brsaltncelini açıp top yön değiştiriyor şayet kapalı tutsa topun yönü arkadaki Antepliye doğru
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam.gol yüzde yüz ofsayt
-
Rakibin yıllardır böyle maçlar kazanıyor sen de kaloriferci, morukinho falan de.
UtanmazSaray kulüp taraftarı bu pozisyon için sessiz
Gs nin Türk futboluna kattığı sözcükler her geçen gün artıyor penaltımsı faulümsü ofsaytımsı yakında Tacımsı kornerimsi de gelir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 3 Şubat 2025; 21:4:8 > -
valla ne bileyim,bana pek kalecinin görüş açısını kapatıyor veya yanıltıyor gibi gelmedi niyeyse.Ben üst oynayan bir insanım,sudan sabundan sebeplerle gol iptaline karşıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARAKAY -- 3 Şubat 2025; 21:6:2 > -
Hicam Sezarın hakkı Sezara, şimsi bazı arkadaşlar gol için ofsayt , pozisyon için de penaltı dedi. Sayısı da az değil hani.
Trolleri boşver onlar dişi deveyle erkek deveyi ayıramayan adamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X