< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5112. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
İyi bari en azından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çoğu maç aslında. zaten 1 ile 3 arası tarla gibi oluyor. 3 tane korkuluk sıra sıra diziliyor. konya bile 25 saniyede geçip golünü atmıştı.
-
dirençli takım değiliz, hızlı oyun oynamıyoruz, bol gol atsak da, bol da yiyoruz. ee, mourinho ne iş yapar?
-
ama burda odaklanman gereken konu 17 yaşına geldiğinde elden kaçırdığın bir yetenek daha
-
85 dk. sonra, hakem düdük çalıp, maçı başlatacak. kadro falan belli değil mi daha? üstünde konuşsaydık..
-
İrfan
Çağlar djiku Carlos
Oğuz Amrabat fred kostic
Tadic nesiri dzeko
Akşam muhtemel 11
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"hiç ders almadım, aynı şeyi sürekli yapıp, farklı sonuç almayı umuyorum" kadrosu olmuş bu. bu, bir şeyin tarifiydi ama neydi ya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 2 Şubat 2025; 17:39:42 > -
Bu orta saha sorunumuz nereden baksan 15 senedir var. Şampiyon olduğumuz son senede vardı ama idare ediyordu.
10 senedir de forumda her sezon başında bildim bileli yazıyorum orta saha sorunumuz var orta saha alalım diye. Ama artık yazmıyorum çünkü dinleyen pek kimse yok. Kendim çalıp kendim oynuyorum yani.
Biz esas sorunlarımızı hiç çözmüyoruz veya çözerken sorunsuz olan başka bölgeyi sorunlu hale getiriyoruz.
Mesela bizim gecen sezona kadar son yıllarda kolay gol yeme sorunumuz vardı. Stoper ve defans bölgesi kaynaklıydı. Ama biz hep kalecilerde problem aradık. Gecen sezon stoper sorununu bir şekilde çözdük. Defansımız az pozisyon vermeye başladı ama Altay'ın yerine aldığımız Liva maalesef Altay dan çok daha iyi oynamadı.
Bu sezon Liva biraz kendine geldi. Biraz dedim hala yeterli düzeyde değil bana göre. Bu sezon stoper sorunu var ama bende Becao ve Dijiku ikilisi oynasa yine sorun daha az olabilirdi. Şimdi 2 yeni adam aldık ama ben orta alan anlayışımız bu şekilde devam ederse yeni gelen stoperlerin de çözüm olacağını düşünmüyorum.
Fred ve İsmail oynamalı mutlak o bölgede. Sakatlık durumlarını ön görüp oraya da dediğin gibi transfer yapılmalıydı. Ama bizim yönetim yapmadı. Yönetime baskı yapması gereken taraftar da esas sorunu görmeyip stoper istedi. Bir de kanat isteyenler var.
Yönetimde yer alsaydım ve transfer işleriyle ilgileniyor olsaydım stoperden önce orta alan alırdım sonra stoper işine bakardım. Ha bir de gözümü karartıp başkanı ikna edip Mourinho göndertirdim. Hatta parası olan bir yönetici olsam direk cebimden tazminatını verirdim. Başkan maden veremiyor onuda yapardım.
-
Ligin asist kralını ilk 11e yazmıyorlar, hatta yedek kadro kurup oraya da yazmıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla laf dinlemiyorlar. 3 hafta sonra gs maçımız var. yine yenilirsek, talisca da kurtaramaz yönetimi ve mourinho'yu.
-
Çarşamda günü Erzurum ile kupa maçımız var
-
Çöp adam taktiği.
-
Gese asansoru takimin macinda her karar vardan dondu. Arda kardesler sari kirmizi gorunce dayanamiyor yardim ediyor o renklere. Yabanci var sayesinde her verdigi karar iptal oldu. Az once de penalti verdi. Atamadi asansortepe
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kod adı cin ali taktiği olsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 2 Şubat 2025; 17:47:57 > -
-
Renktaşlar FB temel sorunu oyun taktiği ve takımın saha dizilişinde. İkinci sorun o taktiği uygulayan arkadaşın taktiğini değiştirmemesi. Adam 4-4-2 de çıksa 3-5-2 de çıksa orta alanın merkezine tek adam koyuyor.
Belki şunu yazsam anlayan olur. Bir bina yapıyorsun. Çok güzel dış cephesi var. Daireler modern mimariye sahip. Her daire 200 m2 sanat eseri gibi bina. Ama olması gereken kolan sayısından 2 kolon eksik. Depremde yerle bir. Bir bina yapıyorsun dış cephe kötü. Daireler çağ dışı mimariya sahip. Her daire 50 m2 yani bina berbat. Olması gereken kolon sayısından 2 kolan eksik. Depremde yerke bir.
Sonuç olarak iki binanın sonuda aynı olacak. İkisinden de ev alınmaz.
Moruinho yaptığı da aynen bu ve bu kafayla da en fazla yapacağı bu. Hangi sistemi oynatırsa oynatsın merkez orta alana tek adam koyduğu sürece takım iş yapamaz. Tercih ettiği sistem önemsiz. Verdiğim ev örneğindeki gibi. Binayı istediğin şekilde tarzda yap kolonlar eksikse sonuç hep aynı.
Tıpki Mourinho oyun sistemi gibi
-
Skrinar carlos ilk 11
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
anlamadım? Ocaktaki ufak aradan sonra son maçları göz önüne aldığımızda derbiye kadar ( Ocak ayı 31 gün)
Fb- Ocak 23 26 / 30
Şubat 02 05 09 / 13 16 / 20 23 26
Gs- Ocak 21 25 30 /
Şubat 03 06 09 / 13 16 / 20 23 26
ocak ayı ile şubata geçişte Fb 2 kez 3 gün arayla maç oynarken Gs hiç oynamamış ilk oynayacağı ara Tr kupası maçı sonra her 2 takımda ayın 9 undan sonra eşit gün seviyesine dönüyor
Not: Altı çizili tarih Tr kupası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 2 Şubat 2025; 18:3:8 >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X