Mesajı silmisler iyi mi daha açık kıyafetle podyuma çıkıyor insanlar ayıp be < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4060. sayfa)
-
-
Ayarlardan yetişkin içeriği aktif edersen daha da şenlenir.
-
Samet i becao ya tercih eden bir adam var başımızda inanılmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yönetimden kastım Fenerbahçe'ydi. Yoksa o konuda bi şikayetimiz yok
Samet'e 3.7m€ bonservis veren başkan var başımızda.
-
Hocam neden tercih ediyor? Buna Mert Müldür'ü de ekle.
Uzun diye.
Neymiş rakip orta açacak Müldür Samet kafayla uzaklaştıracak.
Peki top yere sekti diyelim. Osayi mi daha hızlı ayakla reaksiyon verir Mert mi? Bunu düşünebilecek şeyleri eksik.
Hoca bu derece BOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BİR ADAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.
ADAMIN SAVUNMA TAKTİĞİ UZUN BOYLU ATAYIM KAFA VURSUN. Komik.
-
Takımı hızlandırmamız lazım; 38 yaşındaki Dzeko 11
Bitiricilik sorunumuz var; 20m €'luk forvetimiz yedek
Defansta sorun var; Becao varken Samet 11
Kostic solda batırdı; 1- Sol bek mutlaka alınmalı dedik alınmadı, 2- Sağda Osayi solda Mert'i oynatmak yerine hoca bunu seçti
Duran top sorunu; Takımın boyu kısaymış hoca öyle dedi
İrfan ve Fred'deki inanılmaz düşüş; Biri sezon başından beri yedek diğeri hoca geldiğinden beri berbat
Tüm bunlar olurken yönetim; Güzel maçtı, rakibi tebrik ediyoruz
Başkan; Taraftara mesajınız var mı sorusuna şampiyon olacağız demesi
Biri bana şunu açıklasın bu yaşananlar gerçek mi yoksa biz denek olarak seçildik ve sınanıyor muyuz?
-
İyi geceler renktaşlar...
-
Hocam sorunun temellerinde biri bir kelimenizde yatıyor.
'HIZLANDIRMAMIZ'
Bu Mourinho'nun görüşü attı ortaya herkes papağan gibi tekrar ediyor. Jesus bir şey diyordu herkes onu papağan gibi tekrar ediyordu.
Hoca takımı hızlandıralım derken şunu kast ediyor.
Ben bu oyuncularla kontra atak oynamam. Ben defansı geride bekletmek istiyorum.
Dolayısıyla ön oyuncularım hızlı olsun savunmanın ileri çıkmasına gerek kalmasın.
Yarın hızlı sol sağ 10 ve santrafor alsak. (100 milyon euro eder)
Emin ol Mourinho yine Göztepeye puan kaybedecek.
Çok güzel bir örnek var.
ANCELOTTİ.
REAL hücum hattı çok hızlı.
Sonuç?
LİLLE BİZİ DE YENİYOR REAL'İ DE YENİYOR............
Fatih Terim Ancelotti Mourinho'nun DEVRİ KAPANDI. Bunların hepsi DENGELİ oyun oynatma amacında.
Artık futbolda DENGELİ OYUN DİYE BİR YOK. Bitti o devir.
Takımımız GS'den 2-3 kat daha iyi. Hocamız rezil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AE6E5A4F -- 8 Aralık 2024; 2:29:46 >
-
Bu Samet efsunlu olsa gerek. Geçen sene bu zamanlar istenmeyen adamdı; Yunanistan' a iteledik kurtulduk derken, orada da alemetifarikalarını sergileyince ilk uçakla postaladılar. Yazın da ha gitti ha gidecek dedik; yine takımda kaldı arkadaş! Sonra ortalarda pek görünmedi; unuttuk falan derken herif bir de ilk on bire monte olup düzenli oynamaya başladı. O kadar yıldır futbol izliyorum; ben böyle bir şey görmedim. Adam oynamıyorken milli takıma çağrılıyor; çağrılmakla da kalmıyor oynatılıyor. Daha ötesi var mı? İtalyan, Portekizlisi ne görüyor bunda çözemedim bir türlü. Serdar Aziz' in Samandıra' nın dehlizlerinde bulup oynatalım bir şey dersem namerdim.
Jesus! Senin de bacağına s.çayım bu arada. Ads ile oynadığımız maçta da bize gol ikram eden adam da, ne gördün de alıp başımıza bela ettin, anlamadım!!!!
Başkan hala daha utanmadan sıkılmadan şampiyon olacağız diyor ya, bir kişi de soramamış, geçtiğimiz 6 yılda olduğumuz gibi mi diye...
Kabahat bizde, 6 da 0 çekmiş adamı 7. yılında hala daha böyle dalga geçer gibi konuşmasına müsaade ettiğimiz için...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şaka gibi takimiz,hata yapsa gol yedirse de bu macin en iyi adami Samet olacak kadar skandal ötesiyiz
Samet yüzünden kaybettik AMA MOURİNHO'NUN GERİYE YASLANMALARINDAN DOLAYI DEĞİL YANİ.
BAŞIMIZA GELEN HER ŞEYİ HAKEDİYORUZ FENERBAHÇE TARAFTARI, BU TAKIM 1000 YIL DAHA ŞAMPİYON OLAMAZ BU TARAFTARLA.HER SENE SAHTE SUÇLU İLAN ET.
Ulan Edu tek başına 15 tane gol attı kendi kalesine Hiç ırgalamıyordu takımı gelene geçene basıyorduk. Şimdi Samet suçlu helal size. Hay aklınızla bin yaşayın ha.
Geçirek seni BAŞKAN YAPAK sende her şeyi düzeltirsin. Portekizli fln da sokma tmm mı? Muska yaptır topçuların boyuna as. Kadıköy'de yatır varmış onu da buldun mu 100 sene üst üste şampiyon yaparsın.
HİÇBİRİNİZDE NEDEN- SONUÇ KURMA
ANALİZ YETENEĞİ
DOĞRU SORUYU SORMA YETENEĞİ
YOK.
TUTMAYIN BİRADER FENER'İ AL NASSR TUTUN SİZE ARAP TAKIMI YAKIŞIR. BU KADAR BİLİMDEN UZAK TARAFTAR OLUR MU YA?
-
Yönetim adam olsa yazın gönderir bunu kurtarırdı kulübü bu beladan...
Tabii yine adam olsalar hocaya baskı yapar bu adamı oynattırmazlar... al yaptı yine yapacağını, maçın tek golünde yine hatalı... o golü yemesek büyük ihtimalle maçı alırdık, en kötü berabere biterdi...
Arkadaş sen birkaç ay önce de bu konuya dadanmıştın; herkese üslubu bozuk şekilde cevap verip: " Hiçbiriniz bi b.k bilmiyorsunuz; her şeyi ben biliyorum." kafasındaydın, yine yeni hesap açıp gelip, aynı kafada devam ediyorsun. Burada vakit kaybetmene gerek yok. Sen zaten çözmüşsün olayı. Yemiş, bitirmişsin futbolu.
Al işte aynı fikirde olmanı hiç şaşırmadım.
Hocam Samet kötü oyuncu. Ama bugün suçu yok. Hiçbir oyuncunun yok.
Sadece hocanın aşırı uzun takım boyunun suçu var. Her rakibin oynamasına izin veriyor.
Gaziantep Prime Barça tiki takası yaptı bize.
Dolayısıyla Samet mamet konuşman gereksiz.
Samimi bir şekilde soruyorum. Gerçekten lütfen yani. Siz sorunu hoca da görmüyorsunuz açıkça yada en azından hocayı 1 numaralı sorumlu görmüyorsunuz. 2 3 tür belki sizin için.
Neden kaybettik bi detaylı analiz yapın da okuyayım. Cidden merak ediyorum. Sizin gibilerin görüşlerini.
Nedir yani tüm olan biten bireysel hatalardan ibaret mi?
Gaziantep Prime Barça tiki takasını Samet yüzünden mi yaptı mesela?
Samimi olarak görüşünüzü çok merak ediyorum.
-
Üslübum bozuk mudur bilmiyorum. Ama kimseye hakaret etmiyorum en azından.
Ben sadece tahammül edemiyorum size. Sürekli ufak küçük bireysel hatalar vs vs diyerek demagojik bir biçimde doğru analizi yapamıyorsunuz. Hadi diyelim ki benimki yanlış.
Ama sizinkinin yanlış olduğu yüzde bir milyon neden?
Yenildik? Ee çünkü samet hata diyebilecek kadar.
Dar görüşlü bakıyorsunuz olaya.
Diğer arkadaşa sorduğum gibi size de soruyorum.
Madem öyle. Gaziantep nasıl Prime Barça tiki takası yaptı bize?
Gerçekten samimi olarak aşırı merak ediyorum görüşünüzü. Bana uymasına gerek yok görüşünüzüz. Detaylı bir şey yazarsanız uyumlu davranır ve çenemi kaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AE6E5A4F -- 8 Aralık 2024; 3:6:20 > -
İşin en umutsuz yanı asıl sorunun tempolu oynayan dinamik oyuncu eksiğini kulüpte kimsenin gör(e)memesi...
Takımda hem dinamizm yok, hem de skorer oyuncu eksikliği çok... orta sahanda gol atan yok, kanatların golcü değil, forvetlerin de 5 yakalıyor 1 atıyor... en çok gol atan takım olmamız kimseyi yanıltmasın, kendimizden kalite olarak çok düşük takımlara 3-5 gol atmamızdan kaynaklanan bir durum o...
Talisca, ağır olan oyunumuzu daha da ağırlaştırır... önde pres olayı tamamen biter... tek artısı bitiriciliği mevcut oyunculardan daha iyi, o kadar... üstelik çok yüksek maliyetli...
Alınması gerekenler, tempolu, hızlı hücuma çıkabilen bir sol bek, gol atabilen bir sol kanat ve yine skorer bir 8 numara... ama görünen o ki, bunlardan hiç biri alınmayacak ve bu mıymıntı, temposuz, kabız futbol devam edecek...
Sana son mesajım bu... dediğini yap çeneni kapa...
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160185569
Gs bu konuda iyi. Aldıkları oyuncu fos çıktı; hemen gönderiyorlar. Geçen sezon aldıkları iki sol beki de ilk transfer döneminde şutladılar. Bizde ise gönderilmediği gibi ısrarla oynatılıyor. Samet bu takımda ancak beşinci ya da altıncı alternatif olabilir.
Hasbelkader bu maçı galip de bitirebilirdik; ama bu oyun tarzıyla bu sonuç çok normal. Slavia maçında bu maçtaki kadar pozisyonumuzda yoktu; ama galip gelmiştik. Bitiriciliği yüksek bir takım olmadığımız için de bu skorları bu oyun sistemiyle daha çok alırız...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X