Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (4029. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir - 17 Masaüstü
5 sn
143.884
Cevap
307
Favori
3.356.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40274028402940304031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman bizi değil GS'yi tutacaksın kardeşim

yanlış takım tercihinde bulunmuşsun...

• ublt34 U kullanıcısına yanıt

"beni bloklamayan kaldı mı?" konulu "meşazını" aldım. gereğini hemen yapıyorum. sağol.

• 1907F kullanıcısına yanıt

Yalan makinesini bozar bu "adam" 5 dk da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninika kullanıcısına yanıt

Her zaman yapılıyor hocam. Kendileri gibi aptal sanıyorlar herkesi. Kopmuş maçlarda penaltı ve kart verilip istatistikleri şişiriliyor. Bak bize de çıkmış algısı yaratıyorlar. Bizim de 6 attığımız maçtaki penaltıyı bahene edip penaltı ile kazandınız diyorlar. Kaç defa puan kaybetmişler kaç defa haksızca kazanmışlar bunun hesabını çıkarsınlar görelim.

Zaten maçaları yese, teraziden kaçmazlardı. Onların adalet gibi derdi yok. Kendi kitlelerini koyun gibi gütmek tek amaçları. Bi gün büyükekşici olurlar, bi gün hacıosmanoğlucu, öteki gün olympiakos taraftarı, diğer gün bjk holiganı olurlar. Bukalemun bunlar.

• Talisca işinde yine bir yönetim sabotajı seziyorum. Hoca gerekli motivasyonu kendinde sağlamışken istemediği Talisca’yı alarak ortalığı karıştıracaklar. Bence Talisca’ya hacet yok. Niye?

Biz ligde kaç kere puan kaybettik? 3 kere. 2’sinde rakip geriden gelip bizden puan almadı mı? (Samsun, Göztepe) Yani öne geçme konusunda bir problem yaşamadık. Tutamama ve skoru arttıramama konusunda sorun yaşadık. Yani kendi alanımızda olduğumuz anlarda golü yedik. Yani Talisca’nın verimli olmayacağı dakikalarda. Diğer maç ise GS derbisi. Onun zaten oyuncularla da ilgisi yok. Yönetim hocaya gerekli motivasyonu sağlayamadığı için çabuk çabuk 3 oldu. Kim olsa farketmeyecekti sahada. Yani emin olun Taliscamız olsa yine çok bir şey farkedeceğini düşünmüyorum.

Peki bize ne lazım? 2 maçta da gösterdi ki Oğuz Aydın gibi biri. Onun ve ASM’nin daha kalitelisi. Zaten hoca çok geniş alanda oynatıyor ve topla giden oyunculara ihtiyaç duyuyor. Oğuz bile nasıl farkettirdi. Bizde daha kalitelileri olsa belki Göztepe ve Samsun maçları farkı açıp puan farkı yaşamayacaktık. Oğuz bile olsa o dönem işin içinde belki farklı olurdu.

Artık Talisca’nın filan devri bitti. Hele ki hocanın bu geniş alan oyununda hiçbir şey yapamaz. Tadic bile sağ beke savunmaya geliyorken 5 metrekarede oynayan Talisca hocanın istediklerini yapabilecek mi? Avrupa maçlarını saymıyorum bile. Talisca’yı görse rakipler güler. Az maçını açın bakın temponun ne kadar önemli olduğunu görürüsünüz.

Hoca ligde en az gol yiyen en çok gol atan takımı kurdu. Yapılması gereken hocanın istekleri doğrultusunda adamlar almak. Talisca’yı değil. Her sene takımı sabote etmesinden bıktım ben bu yönetimin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Fenerbahçe, fırsat bulamamış Galatasaray'dır. Fırsat bulunca yaptıklarını 03/04 sezonundan hatırlıyoruz en basitinden. Doğru Beşiktaşlı, iki kutuplu lig projesinin her iki ayağından da nefret eder "Tinersiz hava Sahası" diyordunuz hafızamızı henüz kaybetmedik daha. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Aralık 2024; 15:24:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşların dediği gibi bu çakallar bilerek hakemle kazanılmış süsü vermek için her türlü pisliği yaparlar

İyi olan kazansın dostluk kazansın işler 30 sene önceydi

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt

imza.

• Ligin tüm özeti budur. Trabzonsporlular şu meseleyi az idrak edebilse, bu illetlerden de kurtuluruz ama nerede o günler?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160180826

• Geleneksel medyanın eşik bekçileri veya dijital medyanın fenomenleri vs. bu insanların, döneminin güç ve siyaset dengelerine göre boş boş konuşmaları normaldir. Önemli olan, taban taraftar kitlesinin düşünceleridir. Herkes, kuyruğuna basıldığında çirkefleşebilir. Zaten futbol, tabiatı itibarıyla rekabetçi bir oyundur. Rekabetin ve adrenalinin arttığı yerlerde bu tür sataşmalar normaldir.

Yaşın kaç bilmem ama biz çocukken, Beşiktaş ile Galatasaray'ın bayraklarını birbirlerine diktikleri ve hep beraber maç izledikleri dönemlerden bahsederlerdi. Hani şu dönem söylenen kuşdaşlık olayı gibi o dönem de Fenerbahçe ligi domine ediyordu ve GS ile BJK arasında benzeri bir dayanışma vardı.

Yani bu konulara bu kadar duygu yüklemene gerek yok. Rekabet varsa, bunlar ister istemez olan şeyler. Önemli olan ise şerefini, onurunu satmamak. Biz Fenerbahçe taraftarı olarak, Cumhuriyet değerlerinin yanındayız. Fenerbahçeli yöneticilerden bağımsız olarak söylüyorum bunu. Onların arka kapılarda ne halt ettiklerini bilemem. Beşiktaş taraftarı da bu değerlere sahip. Dolayısıyla da benim dostum Beşiktaş'tır, 6S değil. Elbette Beşiktaş da rakibimdir ama düşmanım değil.

• Geçen haftaki Gaziantep maçının ilk devresindeki ahraz futbolu umarım bir daha izlemeyiz

o neydi ya erol bulut ya da cocu takımın başına geldi sandım bir an...

1 hafta dinlendik enerjimiz tam gereğini yapın ve kazanın bu maçı...

• tabi efendim

• skor tahminleri alalım

Bitiriciliği mevcut oyuncularımızdan daha iyi bir oyuncuya kesinlikle ihtiyacımız var... örnek verdiğin 3 maçtada puan kaybetmemizin sebebi yakaladığımız fırsatların çoğunu değerlendirememizdir... bu sebepten dolayı göztepe ve samsun maçlarını koparamadık, gs maçında 0-0 ken öne geçme, 1-0 dan sonra da beraberlik fırsatlarını kaçırdık...
    Talisca nın bitiriciliği üst düzey ama defansa katkısı hiç yok... talisca ile oynayacaksak 3 lü orta saha için ya 3 lüye dönüp 3-5-2, 3-4-1-2 veya 4 lü oynayacaksak 4-3-1-2 oynayabiliriz... biri talisca olan çift forvet arkası tadic... yani formasyon değişmek zorunda kalacak...
    Yüksek maliyetini de göz önüne alırsak bence çok riskli bir transfer olur...

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    2-1 alırız...

• Bugün dostluk kazansın gagadaşlar

Katılıyorum. Talisca'ya ihtiyacımız yok.

• Bu Sercan neden ısrarla bizim en kritik mevkilerimizi maçtan saatler önce paylaşıyor? Kulüp bunu nasıl engelleyemiyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 40274028402940304031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.