Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (3856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
25 Misafir (2 Mobil) - 23 Masaüstü2 Mobil
5 sn
77.115
Cevap
364
Favori
1.870.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 38523853385438553856
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalnız oyuncu değişiklikleri sonrası da bir tık daha oyuna ortak oldu Real.
  • maskmack kullanıcısına yanıt

Maşallah dediğin 2 dakka yaşamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 28 Kasım 2024; 0:29:40 >
  • Leş atan bir "dünya yıldızı (!)" Mbappe varken, Real'in çoğu oyuncusu berbat iken bazı kesimler ısrarla gariban Arda'ya sallıyor :)

E ne yapsın bu çocuk? Normal zamanlarda zaten oynattırmıyor bunak, böyle önemli bir maçta tabii ki heyecanlanacak. Pas vereceği kimse de yok, bir şeyler yapmaya çalıştı, olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 28 Kasım 2024; 0:29:39 >
  • 1 e 1 de pozisyon icabı mecburiyetten penaltı yaptırdı diye mendyi oyundan aldı

Senin o sakızına tüküreyim itici bunak

Mbappe çöpü kurtarsın seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 28 Kasım 2024; 0:35:36 >
  • Arda'yı çıkartıktan sonra hepimiz Liverpool'lu olduk zaten. 😀
  • Şu reali ismail kartala ver domine eder
  • trmeto kullanıcısına yanıt

• son mod arkadas yok galiba. diger gizli gsli modlara kaldik! adamlar dalga gecmek icin tahrik etmeye gelmisler. sikayetime yazdigi cevap bir islem gerektirecek sebep gorememis!

yahu surayi biraksin su mod! yine burayi malum takimli dolduracak. nerede o son mod olan arkadas! ne guzel burada huzuru saglamisti!    

• Real Madrid takımında Ancelotti ve City için ise Guardiola yerine 1 isim şart. Liverpool hocayı yeniledi bak hemen Avrupa lideri oldu hem de Real Madrid, AC Milan gibi takımları yendi. Real Madrid için benim adayım Xabi Alonso olur ama City için net bir aday bulamadım eski efsanelerinden de iyi hoca yok maalesef Kompany veya Vieira belki derdim ama onlar da çok büyük hoca değil. Ben sürpriz bir isim olarak bir dönem City'de de forma giymiş Zenit efsanesi, en son Roger Schmidt'in yardımcılığını yapan Ispanyol hoca Javi Garcia diyorum ya da hiç City'de oynamamış farklı biri de olabilir. :)
  • Real Madrid yeniden Jose hocayı başa getirmelidir.
  • FB ile ne haber var ? Bize ne ardadan tövbe tövbe, kararlarının sonucunu yaşıyor işte

• Yarın Szymanskiye tahammül edilecek mi

• 
Sayfa: önceki 38523853385438553856
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.