geçen sene evimizde yenilip rezil olduğumuz saint cillosu yenen morinyo hocamı tebrik ederim |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]#AliKocİstifa⭐⭐⭐⭐⭐ (2961. sayfa)

-
-
İrfan - Tadic değişikliği nasıl olur?
-
Osayi ile sözleşmesi bitiyor zaten, yeni sözleşme imzalamasın başkan.
-
O da olur ama ben tadici daha cok artik yedek dusunuyorum. Tadic artiknoyuna sonradan girip etki edecek sekilde. Irfan direkt ve surekli oynamali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
youtube'da izlediğim FB'li kanallar, kişiler...
- çubuklu analiz
- bülen değerli
- barış tümok
- ersin sezer
- erdal vahid
diğerleri ya taraflı yayın yapıyor, ya da etkileşim kasmak için olayları acayip büyütüp sansasyonel şeyler söyleyerek gündemde kalıyorlar.
-
Kulüpler Birliği başkanı Ali Koç açıklamalarda bulunmuş
haklısınız..
nesyri de ilk 11 banko 2. oyuncu
açılsın artık..
dzeko da duruma göre nesyri yorulursa falan son 10-15 dk girerse girer..
10-15 dk hem dinç olur..
antalya maçına göreceğiz.
-
Nesyri mi yazalım? Hiç süre almayan cenk mi? Nesyri’yi dün akşam gördük kazmanın önde gideni
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Serhat Akın olayına çok üzüldüm.Mqç sonrası tüm spor yayınlar yapılmaması laızm tepki niyetine.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
27 yaşında, 20m verilip rekor kırılmış bir oyuncu varsa o oynayacak bir zahmet.
Yahu adam belli ki istekli, hareketli zaten. Göztepe maçındaki oyunu da ortadayken zırt pırt söylenmenin anlamı yok şu adama, ısrar edilmeli.
Artık hiçbir maç Maximin yedek olmamalı. Hafif sakat da olsa oynatılmalı. Maximin olmayınca takım sudan çıkmış balığa döndü. Doğru dürüst atak yapamadık.
Fenerbahçe göz göre göre elden gitti son 7 senede. Buna en ufak ses çıkaranlar da vuruluyor.
-
Normalde severdim kendisini, bu videoyu ilk defa görüyorum, çok ayıp etmiş. Saygım azaldı.
Yılmaz Özdil: "Jose Mourinho denilen adamın kupaları alt alta yazdığımızda 9 sayfa falan tutuyor. Biz 3 haftada adamın futbol bilmediğini anladık. Mourinho da artık sanırım nasıl bir ülkeye geldiğini anlamıştır, eminim. Sekizinci sınıf topçular yorumcu olmuşlar, Mourinho'yu istifaya falan davet ediyorlar."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X