< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (1654. sayfa)

-
-
Dzeko yavaş, kağnı gibi kabul. İlk maçta da kaçırdı, dün de yavaş kaldığı yerler oldu o da kabul. Ama adama tzeko deyip yerden yere vurmaya gerek yok. Kaptan gibi kaptan. Çalışkan adam, hala elinden geleni yapmaya çalışıyor. 2 sezon önce şampiyonlar ligi finalinde oynamış, gelmiş takımı benimsemiş. Genç futbolcuların ondan öğreneceği çok şey var amaaaaa as forvet olmalı mı, bence artık hayır. Adam istese bile koşamıyor, gücü bitmiş tükenmiş durumda. Ama hala kule gibi, uzun oynadığın topları tık diye indiriyor. En-nesyri iyice form tuttuğunda yedekten girer Dzeko. İlk 11de başlamaması gerektiğini düşünüyorum artık.
Yangıncılardan da bıktım vallahi. Özellikle bir kaç tane var radarıma takılan, hoca fark etmeksizin her mağlubiyette o istifa bu istifa şunu gönderin bunu asın tarzı geziyorlar burada. Erol Bulut döneminden beri bakıyorum adam kim geldiyse şikayet ediyor. Galibiyetten sonra yok, ama mağlubiyet oldu mu damlıyor buraya hebele hübele yapmaya.
Ayrıca şu ismailciler, vitorcular, ersuncular, aykutçular. Bi bitmediniz be kardeşim, bi bitmediniz...
-
Biz en en fazla çok iyi kadro da kursak yapabileceğimiz max başarı Uefa'da Yarı Final oynamaktır
Bu nedenle bu gerçeği tamamiyle kabullenip etimize budumuza göre harcama yapmamız gerekir.
Senin hocan 12-15 alamaz. Senin hocan en fazla 3 milyon euro alabilir. Sen çünkü elit bir kulüp değilsin. Daha kendi liginde şampiyon olamıyorsun ne Avrupada kupa hayali
Sen 20 milyon euroya adam alamazsın. En en fazla 7-8 bilemedin 10 milyon euro bağlayabilirsin bir oyuncuya.
Sen 5-6 milyon euro maaş veremezsin. En fazla 3.5 verebilirsin o da takımın en fazla kazananı olmalı.
Bunları kabullenmiyoruz gidiyoruz 40 50 milyon euro senelik manasız harcamalar yapıyoruz.
Biz kimiz yahu ? Biz orta seviye bir kulubüz futbolda.
-
Kaptan gibi kaptan dediğin adam yüzünden geçen sezon şampiyonluktan olduk, bu sezon da şampiyonlar liginden. Neymiş takımo benimsiyormuş, 39 yaşında bana öyle bir kontrat verilse ben de benimserim tabi, başka neredem böyle bir sözleşme kapabilir
ki bu sezon planlamasında yoktu, ama tabi ki talibi çıkmayınca elimizde patladı ve o arada Batshuayi'yi kaptırdık.
Vitorcu, Ersuncu, Aykutçu demişsin, burada bunlardan 1 tane bile yok. Sen doğru konuya yorum yazdığından emin misin acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yonetim basarisiz,beceriksiz. Kibir abideleri,laf ebeleri.
100 madde sayariz surada hic bir faydasi yok.
Hedefsiz bir sezon daha. Akli olan uzak tutar kendini stresten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taraftar her seferinde kendini umursamayanlara oy verip başına getirirse adamlar napsın. Her topluluk hak ettiği gibi yönetiliyor.
kardeş sezon başı büyük harflerle ALİ KOÇ yazıyordun, bambaşka bir sezon bizi bekliyor falan diyordun. Bir anlat hele bu orta saha transferi neden yapılmadı, bu maça neden ismail mhy ikilisiyle çıkmak zorunda kaldık?
-
şu mesaj 6 saattir silimeden durabiliyor mesela
3 kuruş kar edeceğim diye ortasaha almadı Cl den olduk. Cl velirlerinden olduk müthiş zeka gerçekten. Madem Cl hedefiniz yok o zaman 20 milyona niye forvet alıyorsunuz ki? Bekleseydiniz hepsini akşam pazarından alırdınız. Akşam pazarına kadar götürürdü zaten 99 puan toplamış takım. 3 oyuncuyu yolladığın ortasahaya en erken transferi yapman gerekirken sona bıraktın Cl kaybının tek sorumlusu yönetimdir. Umarım sona bıraktığın ortasahayı boşlamaz kaliteden kısmazsın bir hain daha yapıp.
Modarasyon özenle seçildiği için normal Fenerbahçelilere ceza yazmayı daha çok tercih ediyorlar
İlk maçta 80 dakika, ikinci maçta 60 dakika CEKO EŞŞEĞİYLE başlayan Mourinho tabi suçsuz kardeşim, suçlu İsmail Kartal ve Aykut Kocaman
-
Takım çok kötü yönetiliyor gerçekten bazen bilerek yapıldığını düşünüyorum
Fener konusunun yöneticisi kimse çıksın edebiyle bu işi yapamadığını kabul edip bıraksın. GS konusunda Gestapo gibi sıkıyönetim var bizim konuda taraftarların anasına sövülmediği kaldı bir tek.
-
Biri benim bu yangıncıların. Ben kendi adıma cevap vereyim. Benim tek derdim Ali Koç ve onun yönetimi. Şunu asın, bunu gönderin dediğim tek kişi o. Başkasını bilmem, gidin bakın eski postlara kadroyla alakalı, hocayla alakalı az yorum yapıyorum. Çünkü biliyorum ki bu kepaze yönetim olduğu sürece Mourinho'da gelse, en iyi transferler de yapılsa olmayacak. Olmuyor. Kemal Kılıçdaroğlu gibi düşünün, olmasına imkan yok.
Her mağlubiyette yazıyorum, çünkü sürekli mağlup oluyoruz, sürekli başarısız oluyoruz. Yıllardır tek bir başarı bile kazanamadık.
Buna isyan eden insanlara da çemkirmekten vazgeçin. Tabi ki eleştireceğiz, üzülüyoruz. O zaman siz de Şamar oğlanına dönmüş bu Fenerbahçe'nin 17 yıldır Şampiyonlar Ligine girememesini, 10 senedir şampiyon olamamasını hazmediyorsunuz demektir.
-
hedef UEFA idi lugano'yu eleyip kaldık işte
zaten sezon başı da yazmıştım hatırlarsan CL için çok bir beklenti içine girmeyin diye
dediğim gibi de oldu
şimdi ferdi satılıp
bir sol bek bir de orta saha transfer gelecek
sabırlı olun...
bu sene tek hedef şampiyon olmak
CL'de iyi bir takım oluşturmak gelecek sezonun hedefi olacak
UEFA'ya oyuncu bildirme son tarihi eylül başı
o tarihe kadar beklemede kalalım premier ligden iyi oyuncular düşecektir mutlaka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 14 Ağustos 2024; 15:10:41 > -
bunu ismail yapsa sayar söver neden çıkarmadın derlerdi. ceko denen çöplük turu verdi. geçen sene de şampiyonluğu sattı. tez zamanda defolup gider inşalalh
-
beni seeeeevvvvvv diyordu ceko
onu da. onu seveni de...
-
dzeko belini donduremiyor dun daha 20. dkdaki pozisyona kosamadi adam. en nesyri hazir olsa da olmasa da 11 baslamali bence. avrupa liginde basarilar dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X