Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (927. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (12 Mobil) - 6 Masaüstü12 Mobil
5 sn
105.438
Cevap
204
Favori
3.843.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 925926927928929
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı şekilde düşünüyorum çok boş topçu olsa Jesus istemez. Adam futbolla yaşıyor sahada kenarında her halinden belli futbol için yaşıyor bu adama güvenmeyip kime güveneceğiz? Yangın yapmaya gerek yok. Brezilya da futbol farklı TR ligine göre daha tempolu bir lig. Ödül ne olduğu konusunda fikrim yok önüme düştü ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rami'yi bilmem ama ersun hoca'nın ısrarla sol açıkta tolga ciğerci'yi oynatması burada anlatılan sebepten olabilir. Bir türlü anlayamadığım bir olaydı. Rami'yi arayan menajer olayı güzel özetlemiş.

• Seferoviç yıllardır istediğim bir isimdi, bitik değilse 25+ gol garantisi olan bir isim. Sakatlık, form düşüklüğü, motivasyon eksikliği gibi sorunları olabilir bruma gibi. Galatasaray baya güçlü oldu şaka maka. İleride baya sağlamlar. Rossi gibi futbolcuların eksikliği yüzünden ileride üretemeyip puan kaybedersek geçerler.

• Léo Ortiz dün oynanan Fluminense maçında kadroda yokmuş. Transfermarkt üzerinden baktım sakat veya cezalı da gözükmüyor

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Gs çok fazla eksik var 4-5 transfer yapmaları lazım onlarında sakatlık ceza durumlarında oynatacak oyuncuları yok adamlara Taylan nasıl bir bela olduysa onun yerine adam getiremediler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BSG B kullanıcısına yanıt
    Büyüklerden en kaliteli takım biziz. Forvet sıkıntısı çözülecek. Tek mevkiye bu kadar anlam yüklemek doğru değil.Sörloth çok daha iyi forvetti ama şampiyonluk yaşayamadı diğeri yaşadı . Bizim muriqi de şampiyonluk göremedi hatta berbat bir sırada bitirdik 5miydi 6 mı?
    Forvette forvet. Barcelona Lewandowskiyi aldı o zaman bütün kupaları alır. Var mı böyle bir şey

Kısaca haklısınız Şuan transferler kötü değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y2k.y2k -- 25 Temmuz 2022; 7:1:0 >
  • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 alacaksan boyle topcular getirceksin takıma öyle kapalı kutu oyuncular değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kanatlara ve en öne takviye ile mevcut kadro şampiyon olur diyorduk. 2 kanat 1 forvetle iş tamamdı. Yönetim ve Jesus da böyle demişlerdi. Hatta başkan Jesus ve İsmail Kartal'ın raporları örtüşüyor demişti.

Bunları özellikle hatırlatıyorum çünkü yapılan transferlere bakınca bunların tamamen aksi yönünde işler yapıldı. Bruma ve Emre dışında alınan kanat yok ve ikiside ihtiyacımızı karşılayacak isimler değil. Son 15 maçta iyisiyle kötüsüyle işleyen bir sağ kanadımız vardı o bölgeyi bozduk. Mert Hakan, İrfan ve Osai den oluşan üçlü bölge iyiydi. Bu bölgeyi bozduk. İrfan her ne kadar eleştirilsede gecen sene o bölgede iyi işler yapıyordu. Şuan yeni sistemde orta alana kaydırıldı fakat bu sistemdeki orta alanda İrfan iş yapmaz. 2-3 takviye ile şampiyon oluruz denirken daha fazla takviye yaptık ama ihyacımız olan takviyeleri değil yine kalabalık olan bölgelere takviye yapıyoruz. 2 kanat 1 ön libero transferi dışında yaptığımız transferlerin hepsi forvet arkası transfer veya yardımcı forvet.

Hala daha hocanın bildiği vardır işine karışmamak lazım deniyor. Umarım başarılı olur ama Jesus da başarılı olamazsa FB bir daha asla Portekizli teknik adamlarla çalışmamalıdır. Lig başladığında 10. haftadan sonra tekrar bir durum değerlendirmesi yaparım.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

FBros daianamorales den alintilamis,

Dainamorales ise omercelikbasli diye turk bi twitter hesabindan almis haberi. (dedikodu yabancidan alintilaninca daha bi degerleniyor heralde)

Adamin hesabinda Leeds 2milyon euro veriyor fenerbahce 5 istiyor diyor.

• Bruma ve Emre Mor’ da olsa peşin fikirli olmamak lazım.

Bu ikisinin hoca transferi olduğunu düşünmüyorum.

Yönetim önermiş/istemiş hocada tamam demiştir.

Emre hocanın elinden geçtiğinde başka bir seviyeye çıkarsa parada kazanırız.

Çirkin fikirli, sığ, kendini yönetmekten aciz kimselerin Ali Koç ve Jesus düşmanlığı komik. Önemsiz insanların ona buna küsmesi bunu da bir şey yapıyorum sanarak yapması çok komik.
    Yaşınız 10-15 arası değilse doktora görünün.

• 2 tane tribün açmışlar satışa açık zaten onlarda bitmiştir.

Genel satışa kaldı mı acaba bilet. Abi komple stadı kombinelemisler.

Hayir kombinesi olanlar gelse gam yemem

Bakalım bugün 11 de şansımızı deneyecez

• Okumu iyi oyuncu almamız lazım stopere .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke bizim de böyle bir golcümüz olsa...

• mwwo3.3 kullanıcısına yanıt

En pahalı olan da o yalnız. 8 mil. € altına çok zor.

• Zaten bu bildiğimiz bir olaydı. ROGON...

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙
    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙Nâfi Alpaytwitter
    “Adil Rami, Luis Gustavo ve çevresinden nefret ettiğini, kendisinin #Fenerbahçe’ye transferi ile Gustavo’nun Fenerbahçe’ye transferi arasında bir bağ olabileceği konusunda da şüpheleri olduğunu açıkladı. Futbolu bırakınca bu konuları daha detaylı anlatacağını belirtti.”
    https://twitter.com/alpaynafi/status/1551325403419123714?t=8GNoWCybZecsFGamE10MNw&s=19

sol ayağıyla yaptığı kontorlü berisha eliyle yapamaz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

• ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙

bu kulübün sportif direktörden yana yüzü gülmeyecek mi ya... ulan bulsana birilerini sen yeni kim min jae buldun da jesus hocam istemedi mi

• Milletin elinden çıkarmaya can attığı tüm oyuncuları üç beş bonservis verip almanın neticesi, sonra bu adamları Lemos/Samatta örneklerinde olduğu gibi elden yok pahasına dahi çıkaramamaya yol açıyor. Fenerin adı çıktı artık. Benim ne kadar leş oyuncum varsa da bunlar o adam için bana üç beş çıkar diye düşünüyor kulüpler ve çıkıyoruz da hakikaten. Gustavo Henrique berbat bir oyuncu. Bedava verseler almam. Marco Fabian transferi gibi bir şey. Bu kulüp de hiç akıllanmıyor. Gerçekten inanılmaz.

Hocanın isteyip istememesi de önemli değil bakın. Dersin ki ben bu oyuncuya para filan vermem, benim transfer politikam şöyle şöyle. Böyle oyuncular alırım. Burası Jesusbahçe filan mı da her istediği olacak? 2.8 vermem, 5 veririm ama potansiyelli, genç stoper alırım, sana isim getiririm dersin çıkar gidersin. Öyle kongrelerde filan gariban Hulusi Belgülere bağırıp çağırmakla başkan olunmuyor. Tavrını koyacaksan böyle konularda koyacaksın.

• Bu adam hataya 200 bin euro'ya geldi, basbaya kapalı kutuydu.

Kürekçiye benziyor. Belçika'da 5 gol atamaz.

• 
Sayfa: önceki 925926927928929
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.