Maç içinde rossi gibi gariban oyuncuyu ya da penaltı kaçırdığı için valenciayı yuhalayan cahil bir taraftar grubu var, ben de karşıyım bu tarz maç içi kendi taraftarını yuhalanmasına. Ama sosyal medyadan gelen tepkiler için bile aslında onlar fenerbahçe taraftarı değil dns ile norveç ipsi üzerinden ortalığı karıştırmaya çalışan fetocu bot hesaplar diyecek kadar gerçeklerden uzaklaşmış başarısız olduğuna inanmayan bir insan var. Neden başarısız olduğuna inanmıyor ? Çünkü bugüne kadar hiç başarısız olmamış ya da başarısız olmadığına inandırılmış o şekilde yetiştirilmiş . Bu tarz insanlar parasıyla herşeyi satın alır, şu anda da fenerbahçeyi satın almış durumda, onun malı canı istediği gibi oyun hamuru gibi oynuyor, canı sıkılana kadar da oynayacak. |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (5110. sayfa)

-
-
Gerçekten de öyle. Koskoca 116 yıllık kulübü bir zengin çocuğun oyuncuğa haline çevirdiler.
Yine yalan konuşmanın alemi yok, Fenerbahçe'nin bu durumu bir Galatasaraylı olarak bana zaman zaman keyif veriyor, ama Fenerbahçe bunu hak etmiyor, ben 2000'lerdeki kıran kırana, bir sene birinin, diğer sene birinin şampiyon olduğu dönemleri, rekabetin sadece sahada olduğu, kapalı kapılar ardında olmadığı dönemi özlüyorum.
-
Bu camia ali koc kadar utanmaz rezil bir baskan gormedi. Ancak yine de suclu camiadir. Adamin yasatmadigi rezillik kalmadi dogru duzgun tepki veren yok. Buyuk biz hizla siradan bir anadolu takimina evriliyoruz kimsenin umurunda degil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BIZ BURDA BAGIRIYORUZ CAGIRIYORUZ AMA O BASKAN DENEN KİŞİ EVINDE YALISINDA MİS GIBI YAŞIYOR.
-
hakemler adil davransaydı, biz çoktan ligi bitirmiştik ... iki sene önce de yine hakem hatalarından 4 puanla kaçırdık. he sivası yenseydik yine biz şampiyonduk...
tekrar yazıyorum. A futbolcusu B futbolcusu vs gerek yok. ligde kirli düzenin içinden geçecek Aziz Yıldırım gibi adam lazım. Yoksa son 6 yılda, hakem hatalarından 3 şampiyonluk gitti.
-
jesus Türkiye kupasını da verirse vay babam
HALA HAKEM DIYEN VAR.
SIZ VARYA İFLAH OLMAZSINIZ
SENIN BASINDA KI KORKAK BASKAN OLDUGU SURECE BOYLE DEVAM EDER
-
Umarım yenılırız basaksehıre çunkı kupa aldık dıye vızyonsuz başkan dedeyle dewam ederquote:
Orijinalden alıntı: AslanAvda
jesus Türkiye kupasını da verirse vay babam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güzel bir rotasyona ihtiyacınız var hocam.
O yuhlamanlarının sebebi de başkan. Aslında dediğiniz gibi suçları yok. Rossi, Valencia zaten bu. Ama yuhlamanın sebebinin 5 yıllık bıkkınlık olduğunu düşünüyorum. Lanet olsun her sene 10 tane adam alıyorsunuz yine sonuç bu demenin patlaması. GS’de böyle şeyler olmuyor diye anti tezler görüyorum. Çünkü Gs’de böyle bir saltanatla takım başkanlığı yapma alışkanlığı yok. Zaten kongredekiler hesap sorduğu için iş tribüne kalmıyor.
Koç konusunda kesinlikle haklısınız. Hayatında başarısız olunca bunun bedelini ödeyeceğinin gerginliğini yaşamamış biri. Örneğin biz okulumuzda, işimizde başarısız olsak aç kalacağımızı biliyoruz. Bu motivasyon ile çalışıp ders alıyoruz hatalarımızdan. Bu adama kimsenin çıkıp sen yanlışsın dediğini düşünmüyorum hayatında.
Terör örgütünün veremediği zararı vermek için ya inanılmaz beceriksiz olmanız lazım ya da art niyetli. Hangisi olduğunu siz seçin. FETÖ sonrası bir golle UEFA finalini kaçıran takımı bu hale getirmek beceriksizlik ile açıklanamazda neyse.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ligde son 30 yılda Fenerbahçe ile Galatasaray 12 kez şampiyonluk için kapıştılar. Bunların 10’unda Galatasaray şampiyon oldu, sadece ikisinde mutlu sona Fenerbahçe ulaşabildi.
Tüm Süper Lig tarihinde Galatasaray ilk ikide bitirdiği 34 sezonun 23’ünde şampiyon olmuş. Fenerbahçe’de ise bu oran 43’te 19...
Süper Lig’in yazılı olmayan kuralı şu: Galatasaray nisan ayına şampiyonluk yarışçısı olarak giriyorsa, genelde mutlu sona ulaşıyor. Galatasaray bir kupada final oynuyorsa çoğunlukla kazanıyor. Galatasaray bir bakıma bu ligin Real Madrid’i gibi. Kulübün karakteri ‘winner (kazanan)’...
Bu sezon şampiyonluğu belki 30 Mayıs’ta ilan ettiler ama kupayı aslında Ocak’ta ligde lider konuma geçtiklerinde kazanmışlar. Çünkü bir daha hiç duraksamadılar, hiç bakmadılar arkalarına.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi emre yap bir güzellik bizi kurtar şu aliden al kupayı. Yoksa kupa kazandık diye 5 sene daha içimizden geçecek.
Ben artık saldım ya. Fenerbahçe bizi mahvetmekten başka bir şey yapmıyor. Fener en son şampiyon olduğunda ben henüz hanımla tanışmamıştim. Tanıştım söz nişan düğün evlilik vs vs. Sonra çocuk doğdu büyüdü ilkokul 3 e geçti hala şampiyonluk göremedim. Oğlumu Fenerbahçeli yaptım ama bugün bıraksam Galatasaray lı olmaya meğilli. Çünkü Fenerbahçe jenerasyon kaybediyor günümüz çocuklarını kaybediyor. Belki aklı erince Galatasaray lı da olur bilemiyorum. Eyüp gelir Bursa gelir alt liglerden şampiyon olur Fenerbahçe olamıyor. Olamıyor yapacak bir şey yok. Bundan kötüsü zaten olamaz.. Türkiye kupasını da kaybetmesini canı gönülden istiyorum ve diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 31 Mayıs 2023; 10:17:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali loser ruhunu iliklerimize kadar işletti. Bir tek 6-0 kaldı onunda rövanşını verip defolup gider
Fenerbahçe sürekli aynı hatayı tekrarlamak istemiyor ise; Fenerbahçe kalitesinde olmayan mert hakan , Rossi, king alioski, ostrawalde ile yollar ayrilir...bir forvet , bir kanat , iki yönlü orta saha alıp transfer sezonunu kapatır. Kaleci sorunu yok irfan , Altay yeter... Stoper sorunu yok, sağ sol bek sorunu da yok bence.
Çok transfer yaparsa yine başarısızlık gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 31 Mayıs 2023; 10:25:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gitme babam gitme stada. Aykut zamanında iç sahada 20 bin kişi vardı. Protesto vardı. Hakkınızdır. Yine öyle yapın.
Yine gitmeyin, ama gidiliyor. Stad full dolu. Aliço zaten gitmez öyle olursa.
Bu yapılan protesto takıma zarar değil, bilakis geleceğini kurtarmak için olacaktır.
Hala şampiyonluk hakem Sivas yazanlar var ya şaka gibi.
Millet,aliconun bu takıma küme düşmeme mücadelesi dahi yaşattığı unuttu galiba.
Katılıyorum Başakşehir finaline 1 tane bile taraftar gitmesin tribünleri doldurup 90 dakika yuhlamaktan daha bir protesto bence. Türkiye kupası bana göre gazoz kupası hiçbir anlamı yok ama Ali Koç ü böbürlendirir şampiyonlar ligi kazanmış gibi
-
Ben bunları söyleyince hoşunuza gitmiyor biliyorum ama Fenerbahçe'nin bu hale düşmesinin birincil nedeni, özellikle 3 Temmuz'dan beri bu kulübün kurulduğu "sportif başarı, kupa kazanmak" amaçlarından sapıp Türkiye'de birileri tarafından sürekli dizayn edilmeye çalışılan ve "toplumsal muhalefetin kalesi" haline getirilmeye çalışan, saçma sapan bir merkez haline getirilmiş olması.
Aziz Yıldırım'ın ilk dönemleri, kurulmuş Galatasaray saltanatını yok etmeye çalışma yıllarıdır. Yıllardır üst üste şampiyon olup Avrupa'da da iki kupa getirmiş takımı ligde yenebilmek hiç kolay değildi o dönemler ve Aziz Yıldırım, bunu başarabilmek için Löw'ü getirdi, Ancelotti ile görüştü. Ne bileyim Moldovan'ları filan getirdi. Elinden geleni yaptı. 2000-2001'de de takımı şampiyon yaptı. Bu başarılarını da sürekli hale getirebilmek için ekonomik olarak çok güçlü olmak gerektiğini gördü, stat yaptı, Fenerium'u KİĞILI gibi bir marka yaratan adama verdi. GS Ilic'lerle, Prates'lerle oynarken biz Juventus'tan Appiah getiriyor, Anelka ile oynuyorduk. Biz çok iyiydik, rakiplerimiz çok gerideydi; buna rağmen şampiyonluk sayımız yarı yarıya idi prime yıllarda fakat Aziz Yıldırım misyonunu tamamlayıp GS saltanatını yok etmişti.
Ne olduysa 2011'den sonra oldu. Aziz içeri girdi, çıktı, FETÖ AKP cart curt derken Fenerbahçe bir spor kulübünden, toplumsal muhalefet merkezine dönüştü. Aziz Yıldırım "şampiyonluk çok mu önemli, vatan elden gidiyor" filan diyordu. Gidiyorsa gidiyor, sen mi kurtaracaksın diyen olmadı, kulüp seneleri kupasız geçirdi. Ama Aziz Yıldırım, hapisten çıktığı sene şampiyonluk gelmedi diye olağanüstü kongre kararı alıp Mehmet Ali Aydınlar ile başkanlık mücadelesine girdi malum, adama da yalan yere FETÖ'cü filan dedi, başkanlığa devam etti, sonra da Feneri şampiyon yaptı Nisan'da. Sonra o da iyice spordan uzaklaşıp abuk subuk siyasi işlere girdi, hükümetle yakınlaştı falan filan, sonrası malum.
Ali Koç dönemi ise tam bir fecaat. Fenerbahçe, Fenerbahçe değil; belirli bir siyasi görüşe angaje, masonik rotary kulüpleri gibi bir şey oldu. CHPSPOR oldu. Başkanı Ali Koç, Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar... Sözcüsü filan da Yılmaz Özdil olursa tam olacak ama o kadar ileri gidemedik daha, malum o da Fenerli. Kulüp, şampiyonluk dışında her şeyle uğraşıyor. Devlet GS'ye şu araziyi peşkeş çekiyor, seçimden sonra açıklayacağım diyen bir başkanımız var. Neden seçimden sonra? İktidar değişecek ya... Koç ailesinin gönül verdikleri başa gelecek ya... O zaman açıklayacakmış. HeForShe, İstanbul Sözleşmesi falan filan. Aga istersen yerden göğe kadar haklı ol, Danıştay kararını mı değiştireceksin, ne yapacaksın ya. Sana ne lan İstanbul Sözleşmesinden filan.
Öyle bu işler abuk subuk tweet'ler atıp kendince hükümete ayar vermeye benzemez işte.
Ha, Fenerliler de boşuna ağlıyor. Bu adamdan bi halt olmayacağı, kendi siyasi ajandasını uygulamak için geldiği, istemediği müddetçe gitmeyeceği daha ilk yılın sonundan ortaya çıkmıştı. Yalamaya devam ettiler, son seçimde de yaladılar. Yalamaya da devam etsinler, ben başka bir şey demiyorum. Ama sonra da ağlamasın kimse şöyle böyle diye. AKP'ye yandan çakan bir konuşma yapar veya tweet atar, millet kendinden geçer yine.
Adam konuşmayı beceremediği için çıkıp tweet atıyor zaten. Aziz ekrana bi çıktı mı tüm Türkiye ekrana kilitlenirdi. İsterse tek ayak üstünde şarkı söylesin. Ali Koç çıktığında dinleyen, izleyen, bir şey anlayan var mı, hiç bilmiyorum.
-
Anlamıyorum ki hem protesto ediyon, hem stada gidiyon, hem istifa diyon, protesto sözle değil eylemle olur. İştir kişinin aynası.
Denilen gibi gitme stada, alma forma, takip bile etme ya. Kendi kendine oynayıp Dursun Aliço.Belki bir ihtimal o zaman , o da belki..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X