Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (4135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
105.438
Cevap
204
Favori
3.839.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41334134413541364137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün yazdığım gibi, Ali Koç'un hamuru şimdi belli olacak.

Dünkü retweet işini herkes çok abartıyor bence, Zorla her takıma yapıldığı belli.

Şimdi takıma tepkisinden dolayı ceza kesilmeye çalışırken Ali Koç bir hamle yapmazsa yazıklar olsun, bakalım gidecek mi Kayseri'ye, hesap soracak mı sağa sola.

Benim için dünkü twit kıstas değildi, Şuan Ali Koç'un yapacakları kıstas olacak.

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt

artık sinirlenemiyorum bile. şaşırmıyorum, üzülmüyorum. öğrenilmiş çaresizlik...

• Göz göre göre bu kararları alanlar, maçın hakemine ne talimatlar/baskılar yapmışlardır kim bilir. Ben gene katliam bekliyorum.

• BlackLead kullanıcısına yanıt

Başbuğ sefere çıkıyor diye yorumladım.

• Aube Moura Carrasco 8 numara 10 numara kanat kim yapıyor bu haberleri ağzımızın suyuyla kalıyoruz hep ortada.

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Camide, hutbede istiyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 28 Şubat 2023; 18:44:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aziz başkan olsaydı ne olursa olsun oraya tüm fenerlileri yığardı. Adamı cidden özlüyorum bir Galatasaraylı olarak

• xcode35 X kullanıcısına yanıt

Lütfen bu konunun yeri burası değil siyaset bölümünde konuşalım

İyi de biz bunların ağababası fetöye boyun eğmedik nasıl olucak⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 28 Şubat 2023; 17:2:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umuyorum ki bjk ve gs taraftarı da kayseri maçında destek olur. Maça almama gibi bir durum ne demek ya ?

• Krone K kullanıcısına yanıt

Almasınlar çokta tın birdahaki fırsatta daha gür çıkar o ses

• Deplasman yasağımız ispanyol basınında çok yankı yaptı. Güzell...

Umarım diğer ülkelerde de olur. Herkes görsün bunların bunların rezilliğini.

• Zaten taraftarımız çekirdek ciltlemeye geliyodu, isabet olmuş (şaka)

• İnsanların özgürlüğünü yasaklarla kısıtlamaya çalışan bir iktidara istifa derseniz bak böyle olur diye göz dağı vermeye çalışılıyor. Bu dakikadan sonra bu işin Galatasarayı, Beşiktaşı, Trabzonu yok beyler küfür edilmemiş, anarşi çıkarılmamış insanlar sadece istifaya davet etti diye ceza vermek nedir ?

Belki Fenerbahçe bu olaylardan dolayı futbolcularının motivasyonunu yitirmesi sonucu puan kaybedecek, öyle yada böyle benim tuttuğum takımla yarış içerisinde ve taraftarını deplasmanda görüp bundan dolayı motive olmak Fenerbahçeli futbolcuların en doğal hakkı. bir kişinin karizması çizilmesin diye bunu yapıyorlar ama ateşe benzin döktüklerinin farkıda değiller.

Bu kararı almasaydılar belki zaman içerinde unutlacaktı ilk iç saha maçında taraftarın hükümet istifa sloganı atmak aklına gelmeyecekti. Ama şimdi ilk iç saha maçında 90 dk + uzatmalarda tek slogan olacak ve bu benim gibi adaletli ve hakkaniyetli düşünen rakip takım taraftarlarınada sirayet edecek.

Son sözümde futbola siyaset karıştırmayın diyenlere, başkanlık sistemi için futbolculara evet videosu çektirirken, miting yapılan şehirlerde şehir takımınının atksını platformda boynuna geçirirken sorun yokta insanların demokratik hakkı olan istifaya davet mi sorun oldu.

İktidar panik halinde tüm butonlar basıyor, gideceklerini kendileride biliyor.

• ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙
    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙Fener Ajans 🇹🇷twitter
    “Mundo Deportivo: "Türk hükümeti Fenerbahçe'yi cezalandırdı."”
    https://twitter.com/ajansfenercom/status/1630552427773476866?t=AIKTuWE7yYh7xUWIu98YEg&s=19

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙
    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙1907Brostwitter
    “🇵🇹Ojogo: "Fenerbahçe taraftarlarının, Türk hükümetinin istifasını istemesi nedeniyle bir sonraki deplasman maçına alınmaları yasaklandı." 🇵🇹Desporto Ao Minuto: "Fenerbahçe, hükümet karşıtı protestolar nedeniyle deplasman maçına taraftar götürmeleri yasaklandı."”
    https://twitter.com/1907Bros/status/1630557313294651392?t=b_AaUsGqvCxcvj9GtAXV0A&s=19

“🇵🇹A Bola: "Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'ye, hükümet aleyhindeki protestoların ardından bir sonraki deplasman maçında taraftar bulundurma yasağı getirildi."”
    https://twitter.com/1907Bros/status/1630560530497716226?t=56odMwOZ0OLAXsyfSJg9JQ&s=19

“🇵🇾HOY: "Türk hükümeti eleştirilere tahammül edemedi ve taraftarlara misillemede bulundu."”
    https://twitter.com/1907Bros/status/1630565760539009027?t=yFGV0Uk1gmeeMvuxFO7qIA&s=19

“🇦🇷La Nacion: "Fenerbahçe, hükümet aleyhine tezahüratların ardından taraftarsız oynamakla cezalandırıldı."”
    https://twitter.com/1907Bros/status/1630584276616970243?t=e_u4Lzmh1xpjZxb6Eq2khA&s=19

• 
Sayfa: önceki 41334134413541364137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.