Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (1534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105.438
Cevap
205
Favori
3.831.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15321533153415351536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

katılmıyorum. Batshuayi 20+ atamaz çünkü o konsantrasyonu yok. Ama yardımcı golcü olacaksa

Jsus çift forvet oynamaya devam edecekse batshuayi 3 ünden de iyi oyuncu Kingden de daha iyi oyuncu

Piatek-Batshuai çift forveti bu ligi yakar tabi Gomezi de beğeniyorum gomez de olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 12 Ağustos 2022; 13:0:12 >
  • Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Joao Pedro, İrfan Can Kahveci ve Mergim Berisha'nın tedavileri dün itibarıyla tamamlandı.

4 oyuncu bugün Kasımpaşa maçı hazırlıkları kapsamında takıma katılacaklar.

• ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙

reis sana yavaş diyodum senden de daha yavaşı varmış. özür dilerim sen yine ara pasına falan kayıyodun sadece aboubakar yanında geçip gidiyodu o kadar

• Umarım pedro oynayabilir kasımpaşa maçında

• Taraftarın beklediği transfer politikası-> Elimizdekilerden daha iyisini alıp kötülerinden kurtulalım.

Yönetimin transfer politikası -> Elimizdekilerden daha kötüsünü alıp taraftarı elimizdekilere razı edelim.

Biz sıtmayı nasıl geçiririz diye düşünürken yönetim ölümü gösterip sıtmaya razı ediyor özetle.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Mesela japonyada dunyaca unlu şef asciyi buraya getir onun yaptigi yemekleri sen begenmezsin yemezsin. Iste bu da boyle. Jj un oynatmaya calistigi ve bunca sene calistirdigi takimlarda oynattigi futbol bizim lig icin uygun degil. Hatta portekiz disindaki cogu ligede uygun degil. Bu sebeple bu derece tecrubeli hocayi portekiz haric hic bi avrupa liginde gormedik. Demem o ki jj ile bizim ligin uyumu yok. Bize hollanda ispanya ve portekiz liginden gelecek hocalar basarisiz oluyor . Nereli oldugu onemli degil , hangi liglere uygun oyun oynattigi onemli. Jj cok buyuk degisim yapmadigi surece bu sistemle (saha dizilisinden ayri ) bizim ligde basarili olamayiz. Bunu hoca alirken nasil teknik analiz yapmazlar anlamiyorum. Cocu ile zaten bunu gorduk daha niye zorluyor ki ali koc. Burnunu kendi ulkesini disina cikartmamis adami getirmek yanlis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Batshuayi geçen sene alınsaydı çok sevinirdim yalan yok. Kariyerli, yaşı genç, güçlü kuvvetli hatta yıldız sayılabilecek bir futbolcuydu. Ama buraya geldiğinde jklileri nasıl kanser ettiğine hepimiz şahit olduk. Geçen sene alınsa net diyebileceğimiz bir transferken bu sene alınırsa ya tutarsa transferi olacak yine. Başarısız olmuş bir adamı göz göre göre almak bana çok saçma geliyor. Piatek ihtimali doğrudur umarım.

• Herkes Batshuayi gelmiş gibi yorum yapıyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aynen öyle. ya adam öyle bir ağır ki sanırsın ayağına taş bağlamışlar. taraftar gerekirse lemos oynasın caulker falan oynasın noktasına geldi.

• AnondraX kullanıcısına yanıt

Aslında olay tam olarak şu cümlenizde başlıyor ve bitiyor 'Başarısız olmuş bir adamı göz göre göre almak bana çok saçma geliyor.' tek transfer politikası bu. Başarısız mı hemen alalım belki tutar transferi hepsi ve hepsi de vakitsiz. Sıralamaları düzgün yapsan yine yangın yeri olmazdı. Bruma Lincoln yerine ilk pedro çeksen aynı hafta Batshuayi çeksen bir plan var derdik belki.

• Sürekli aynı hatayı yapan kişi hata yapmıyor ihanet ediyordur. Ucuz ayağına aptal forvet alıyorsa bu artık hata değildir. Bi yerlere taahüt vermiştir ve takım şampiyon olmasın diye uğraşıyordur

• Bütün çöpleri topladık çok şükür geriye Jesus hocamın sihirli ellerine bakıyor.
    Kurbağanın prensi öpüp prensese dönüşmesini gerçek hayata uyarlıyacak Jesus hocam kimi aldırdıysa onun vardır bir bildiği...
    Ali Koç'un vizyonuna bakıyorum şu Koçtaş'ta felanda kaliteli mal olmaz hiç pek alışveriş yapmamak lazım buz parmak sever Ali Koç..
    Bakalım Jesus mu yoksa Ali Koç mu önce gidecek yada el ele bu taraftar onları gönderecek.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

Ali Koç kalır. Yaptırdığı haberlerle yine koltuğu sağlamlaştırıyor. Yine hoca yiyecek.

• Vizyona bak beee artık Lemos gözümüze iyi bi oyuncu gibi geliyor.

• SPASTİK FORVET İSTEMİYORUZ

• Şu Serdar Dursun'un hareketlerine kıl oluyorum, 13 yaşında ergen gibi hareket ediyor. İşin komik tarafı daha iyi golcümüz yok bu adamdan.

• Fabri boştaymış koş getir ali koç seversin sen

• Ciddi ciddi batahuayi katkı verir mi diye kobuşanlar var. Geçen sene bu adam bjkde değil dde dortmundda arsenalda falan oynadı da benim mi haberim yok?

• Jesus'un başarılı olacağını beklemek aptallıktır arkadaşlar.2.5 aydır bu takımı izleyen kişi zajc ve crespoyu bozmaz.Yıllarca ligi bilen adam ismail kartalı bırak hiç bilmediğin jesusu getir.
    Bu aynı buna benziyor 20 yıldır aynı ülkede yaşayıp aynı dili konuşanla 2.5 aydır yabancı hocayı getirip türk gibi olmasını türkçeyi hemen öğrenmesini beklemekle aynı şey..
    Jesus geldi dedim tamam iyi hoş başlangıç güzel kesenin ağzını açacak galiba Ali Koç tam tersi bütün parayı verdi heralde Jesusa oyuncu alacak para kalmadı..Kim Min Jae sattık paramızda var ama ne hikmetse ligin 13.gsnin aldıklarına bak birde bizimkilere..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15321533153415351536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.